Bu saç rengi güzel mi sizce ?

Bu saç senin mi? Ben küllü bir renk göremiyorum aksine kızıllık var bu birincisi. Ikincisi dipler hiç de platinden dönmüş gibi değil.
Evet benim saçım , uçlar küllü gri , kızıllık benim hatam evde bakıra boyamistim geri platine dönünce ordaki saç yıprandı , yakmak istemediğim için kalmasını istedim , platindi saçım boyatmadan önce fotoya bakabilirsin
IMG_20220930_122123.jpg

25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Harika hemde

Tıpatıp aynı ombreyi ben de yaptırdım 1 yıl önce. Şimdi gebeyim boyatmıyorum ve hala güzel duruyo beyaz yoksa sık sık kuaföre götürmeyen güzel bir renk. Güle güle kullanın.
Ya yazdığınız cok iyi oldu bende 2 çocuk düşünüyorum, beyaz yok çok şükür , kuaföre gitmemek çok iyi olcak bu süreçte çok teşekkür ederim, evladiniza saglicakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Renk güzel, ama keratini bence şimdiden yaptırın.
Hem sağlıklı görünür hem sağlıklı ve çabuk uzar.
Hatta keratin bakımın rahatlığı saç kısayken daha çok hissettiriyor kendisini.
Doğru diyosunuz aslında olmassa birkaç güne randevu ayarliyip gidip yaptiriyim çok teşekkür ederim ☺️🥰

Güzel olmuş ve yıkandıkça renk oturur zaten havalı bir saç saçında kaliteli maşallah gür ben de iki telek saç var :)
Aslında o kadar işleme rağmen hale böyle kaldığına memnunum, birde platinliyken daha seyrek duruyordu , çok teşekkür ederim, zeytinyağı çok sürüyorum tavsiye ederim

Evet benim saçım , uçlar küllü gri , kızıllık benim hatam evde bakıra boyamistim geri platine dönünce ordaki saç yıprandı , yakmak istemediğim için kalmasını istedim , platindi saçım boyatmadan önce fotoya bakabilirsinEki Görüntüle 3137962
Şimdi fark ettim nare yine mi sen 😅 benim klavye artisti kofi 😝 sen benim seviyeme inmiyorsun ama bildirimlerin yakamı bırakmıyor. Güle güle kullan yeni rengini zirvede 😅

X