- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
TeşekkürlerCok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerCok güzel
Yeni başladım obmreye vazgecicegimide sanmıyorum ayrı bı havalı duruyor geçişleri filan doğal duruyor gözüme hoş geliyor, teşekkürler bu aradaBence dee güzel yıpransa da yaptırmaktan vazgeçmiyoruz. Bende omre yaptırıyorum genelde.
Çok teşekkür ederimÇok hoş duruyor bence güzel olmuş
Cok güzel kal begeniyorsan
Teşekkürler evet muhtemelen kalcam gözüme hoş gelmeye başladıCok güzel kal begeniyorsan
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
Evet benim saçım , uçlar küllü gri , kızıllık benim hatam evde bakıra boyamistim geri platine dönünce ordaki saç yıprandı , yakmak istemediğim için kalmasını istedim , platindi saçım boyatmadan önce fotoya bakabilirsinBu saç senin mi? Ben küllü bir renk göremiyorum aksine kızıllık var bu birincisi. Ikincisi dipler hiç de platinden dönmüş gibi değil.
TeşekkürlerGuzelll bneceeee :)))
Saygı duyuyorum teşekkürlerBence güzel değil
Harika hemde25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Evet onları gelicek aylarda keratin bakım yapıp hallettircem , çok teşekkür ederimTurunculuklar halledilirse bence cook iyi durur. Uc renkleriniz falan iyi güle güle kullanin
Minyon olmanın ayricaligiZaten minyon bi yapiya sahipmişiniz bende öyleyim hic bi zaman oldugumdan coook büyük gozukmedim sarı saclarla
Aslında uçlar küllü grimsi, yikadikca akcak dedi akinca tekrar foto atarim , teşekkür ederimGüzel benceee bir tık daha açık sarı olabilirdi ama kötü değil
Bence guzel platin halin nasıl bilmiyorum ama bu daha guzeldir platinden
Bence de platin dediginiz gibi duruyomus su anki gercekten cok çok iyi ve cok guzel bir kararEki Görüntüle 3137967
Bu boyatmadan önce çektiğim saç , ve gerçekten suanki daha iyi, platinde saçım çok az duruyormuş ve mat duruyormuş onu anladım , teşekkür ederim
Ya yazdığınız cok iyi oldu bende 2 çocuk düşünüyorum, beyaz yok çok şükür , kuaföre gitmemek çok iyi olcak bu süreçte çok teşekkür ederim, evladiniza saglicakla kucağınıza alırsınız inşallahTıpatıp aynı ombreyi ben de yaptırdım 1 yıl önce. Şimdi gebeyim boyatmıyorum ve hala güzel duruyo beyaz yoksa sık sık kuaföre götürmeyen güzel bir renk. Güle güle kullanın.
Doğru diyosunuz aslında olmassa birkaç güne randevu ayarliyip gidip yaptiriyim çok teşekkür ederimRenk güzel, ama keratini bence şimdiden yaptırın.
Hem sağlıklı görünür hem sağlıklı ve çabuk uzar.
Hatta keratin bakımın rahatlığı saç kısayken daha çok hissettiriyor kendisini.
Genel olarak sarı ve tonlarını beğenmiyorum ben. Yanlış anlaşılmasın sana kastım yok konu sahibi.Saygı duyuyorum teşekkürler
Aslında o kadar işleme rağmen hale böyle kaldığına memnunum, birde platinliyken daha seyrek duruyordu , çok teşekkür ederim, zeytinyağı çok sürüyorum tavsiye ederimGüzel olmuş ve yıkandıkça renk oturur zaten havalı bir saç saçında kaliteli maşallah gür ben de iki telek saç var :)
Şimdi fark ettim nare yine mi sen benim klavye artisti kofi sen benim seviyeme inmiyorsun ama bildirimlerin yakamı bırakmıyor. Güle güle kullan yeni rengini zirvedeEvet benim saçım , uçlar küllü gri , kızıllık benim hatam evde bakıra boyamistim geri platine dönünce ordaki saç yıprandı , yakmak istemediğim için kalmasını istedim , platindi saçım boyatmadan önce fotoya bakabilirsinEki Görüntüle 3137962