Bu saç rengi güzel mi sizce ?

Keratin için gittiğimde hallederiz demişti o turunculuklar için inşallah düzelir,doğru söylüyorsunuz kendi dip rengim çok sert ve yaşımız büyük gösterdiginden tamamen o renk boyatmak istemedim , evet dipler çıkınca bakalım nasıl durcak çok teşekkür ederim detaylı yorumunuz için

Şimdi fark ettim nare yine mi sen benim klavye artisti kofi sen benim seviyeme inmiyorsun ama bildirimlerin yakamı bırakmıyor. Güle güle kullan yeni rengini zirvede
Hahaa evet yine ben , öğün sinirlendirdin beni ruhsal olarak cokusteydim zaten bide eşimle kavga ettiğimiz güne denk geldin sinirimi senden çıkardım kusura bakma, teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim, evet genelde öyle söylediler, kesinlikle çok sert gosteriyo çok düz renkleri onyuzden tercih etmicem artık

Güzel ama sarı kızıldan da fazla masraflı renk. O sarı rengi korumak için haftada bir mor şampuan kullanmak gerekiyor. Sarı sevdasına saçlarımı yaktım şimdi kendi rengime dönmeye çalışıyorum ve saçlarım çok kısa olmasına rağmen dipten yandığı için kurtulamadım. Tabi bu benim hatamdı. Dipler doğal uçlar sarı daha hoş görünüyor bence. Mükemmeliyetçi biriyseniz eğer sarıya hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Bu birazcık damak zevki gibi bir şey. Benim beğendiğim bir renk değil ama siz kendinizi beğeniyorsanız, size en çok yakışan renk budur :)
Güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim, evet kesinlikle çok düz oluyor insan çabuk sıkılıyor

Harika görünüyor, dip boyası derdiniz olmaz süper… doğru söylemiş grilik sonradan akacaktır. Güle güle kullanın hiç bozmayın bence
Teşekkürler kesinlikle dip boya her ay çok yorucu ve masrafliydi , bnde kalmayı düşünüyorum sizlerin yorumlarida kararında çok etkili oldu sağolun

Güle güle kullanın, siz beğendiyseniz gerisi laf-ü güzaf. Mor şampuan kullanın arada kızıl yansımalar var sanki, şahsi olarak bu tonları sevmiyorum. Yakışana yakışıyor ama, göz rengi ten rengi belirleyici unsurlar. Bir de yaşlı gösterdiğini düşünüyorum.

Bencede gayet güzel beyaz tene bu renk yakışıyor fakat benden tavsiyem saçlarını kaybetmemen için dinlendir belki bir iki ay kötü gibi durur ama bakımla halledilir yoksa devamlı boyamaktan saçlar yumuşaklığını ve sağlıklı görüntüsünü kaybediyor

Saygı duyuyorum herkes sevcek diye tabiki bişey yok çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz ve tavsiyeleriniz için

Evet katılıyorum saçım çok sert eskiden şampuanla açılan saç şuan saç kremi olmadan kesinlikle açılmıyor bnde uzun süre dinlendirmeyi düşünüyorum teşekkür bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…