- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 27
-
- Konu Sahibi serenaysero
Keratin için gittiğimde hallederiz demişti o turunculuklar için inşallah düzelir,doğru söylüyorsunuz kendi dip rengim çok sert ve yaşımız büyük gösterdiginden tamamen o renk boyatmak istemedim , evet dipler çıkınca bakalım nasıl durcak çok teşekkür ederim detaylı yorumunuz içinBiraz turunculaşma var ,mor şampuanla belki kırabilirsiniz o turunculukları ama bu kezde altlar gri olabilir.
Platinden farkı olmaz bunun sizin açınızdan zira ton farkı var,kendi saclarınız uzayınca yine boyatmak zorunda kalacaksınız renk tonu çoğalacak saçınızda.(uçlar farklı,dipden gelen saç farkli,aralar farklı)
Yerinizde olsam kendi rengime yakın bir ton boyatır kullanırdım kışın en azindan,saçımda toparlardı. Sonra renk oturunca(kendi saçimin rengi)saçımda tamamen toparlanınca komple platin yapmaz ombre,sombre ufak renk ışıltıları ile kullanırdım.
Bende yıllardır sarı kullanıyordum çok yıpranmıştı,kırıkları sık sık aldırarak zira yanmış saç asla bakımla düzelmez,lastik gibi oluyor,pandemide kendi sac tonumda boyamaya başladim. Şu an kendi rengime döndü saçım,epeyde toparlandı. Yaza kadar boyamayıp yazın asla platine dönmeden,ufak dokunuşlar yaptırmak istiyorum.
Biraz kullanın şimdi bence dipleriniz çıkınca duruma göre hareket edersiniz.
Çok teşekkür ederimCok guzel bi platin ombre olmus.harika .sakin bozmayın
HahaaŞimdi fark ettim nare yine mi senbenim klavye artisti kofi sen benim seviyeme inmiyorsun ama bildirimlerin yakamı bırakmıyor. Güle güle kullan yeni rengini zirvede
Çok teşekkür ederim, evet genelde öyle söylediler, kesinlikle çok sert gosteriyo çok düz renkleri onyuzden tercih etmicem artıkÇok güzel olmuş bence, saç boyu da tam kararında, yüzünüzü göremiyorum ama eminim aydınlık fresh bir hava vermiştir size.
Tek renkler bir süre sonra maalesef insana monoton hava veriyor, arada değişiklik iyidir. Güle güle kullanın yeni saç renginizi
Ben de çok alaylı yazdım hakkını helal etHahaaevet yine ben , öğün sinirlendirdin beni ruhsal olarak cokusteydim zaten bide eşimle kavga ettiğimiz güne denk geldin sinirimi senden çıkardım kusura bakma, teşekkür ederim
Teşekkür ederimDoğru söylüyorsunuz onunla yaşamak için her zaman böyle ışıklar altında foto filan gerekiyordu iyi sabrettim valla 2 yıl
küllü kahvede güzel olur , araya isiltida arttırabilirsiniz , çok teşekkür ederim yorumunuz için
Çok teşekkür ederim, evet kesinlikle çok düz oluyor insan çabuk sıkılıyorÇok güzel olmuş bence, saç boyu da tam kararında, yüzünüzü göremiyorum ama eminim aydınlık fresh bir hava vermiştir size.
Tek renkler bir süre sonra maalesef insana monoton hava veriyor, arada değişiklik iyidir. Güle güle kullanın yeni saç renginizi
TeşekkürlerHarika görünüyor, dip boyası derdiniz olmaz süper… doğru söylemiş grilik sonradan akacaktır. Güle güle kullanın hiç bozmayın bence
Bencede gayet güzel beyaz tene bu renk yakışıyor fakat benden tavsiyem saçlarını kaybetmemen için dinlendir belki bir iki ay kötü gibi durur ama bakımla halledilir yoksa devamlı boyamaktan saçlar yumuşaklığını ve sağlıklı görüntüsünü kaybediyor25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkür ederimBu birazcık damak zevki gibi bir şey. Benim beğendiğim bir renk değil ama siz kendinizi beğeniyorsanız, size en çok yakışan renk budur :)
Güle güle kullanın
Saygı duyuyorum herkes sevcek diye tabiki bişey yok çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz ve tavsiyeleriniz içinGüle güle kullanın, siz beğendiyseniz gerisi laf-ü güzaf. Mor şampuan kullanın arada kızıl yansımalar var sanki, şahsi olarak bu tonları sevmiyorum. Yakışana yakışıyor ama, göz rengi ten rengi belirleyici unsurlar. Bir de yaşlı gösterdiğini düşünüyorum.
Aminnnn çok teşekkür ederimYa yazdığınız cok iyi oldu bende 2 çocuk düşünüyorum, beyaz yok çok şükür , kuaföre gitmemek çok iyi olcak bu süreçte çok teşekkür ederim, evladiniza saglicakla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet katılıyorum saçım çok sert eskiden şampuanla açılan saç şuan saç kremi olmadan kesinlikle açılmıyor bnde uzun süre dinlendirmeyi düşünüyorum teşekkür bu aradaBencede gayet güzel beyaz tene bu renk yakışıyor fakat benden tavsiyem saçlarını kaybetmemen için dinlendir belki bir iki ay kötü gibi durur ama bakımla halledilir yoksa devamlı boyamaktan saçlar yumuşaklığını ve sağlıklı görüntüsünü kaybediyor
Amin inşallah rabbim tekrar yaşatmayı nasip ederAminnnn çok teşekkür ederimAllah sizlere de nasip eylesin harika bir duygu
Teşekkür ederimBence de platin dediginiz gibi duruyomus su anki gercekten cok çok iyi ve cok guzel bir karar