- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
- Konu Sahibi serenaysero
Arkadan güzel görünüyor
Ben renginden çok boyunu sevdim. Minyonum dediniz bu boylar tam bence
Ben renginden çok boyunu sevdim. Minyonum dediniz bu boylar tam bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kendi rengim koyu kestane, cokk teşekkür ederimçoooook güzel
saç dipleriniz doğan renginde mi?
Gayet güzelG25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum..
Benim 12 yaşında saçım da beyazlar vardı 20 yaşına geldiğimde baya beyazdi artık baba tarafımda hep böyle irsi bir durum yaş ilerleyince çok kafaya takılma ama genç yaşta beyaz saçlı olmak kolay değil 15 yaşımdan beri boyuyorum malesef 40 li yaşlarda sanirim serbet bırakırım artıkMaşallah diyeyim size,ben de 42 yaşındayım ve saçımda beyazlamadık yer kalmadı.Beyazım olmasa ben de asla boyaya bulamaşmazdim.Bosverin onu diyen kuaförleri.
O zaman mantıklı. Her ay dip boyası yaptırmak çok pahalı. Diplerin kendi rengi kalması hem daha masrafsız hem daha sağlıklıKendi rengim dipteki koyu kestane sadece onu veya ona yakın koyu kullandigimda çok sert yaşımdan büyük duruyorum , kumral tonlarida sürekli dip boya istiyor , bu tonların daha masrafsız olcagini dusundum birde kullu kısımları akinca foto atarim o zaman da değerlendirirsiniz sevinirim, teşekkürler
Nasil mutluysaniz o sekilde kalmali bence zaten :)) rica ederim bu aradaDip rengini özellikle böyle istedim ya cunki saçım uzayınca dip boya yaptırmaktan saç diplerim açıyordu artık.
Yo est. niye yanlış anliyim Ben daha önce hic böyle yaptirmadim ondan sıkıcı gelmiyor suanlik, birde hani en farklı kimsede olmayan bnde olsun gibi bı yapım yok.ben daha çok herkesle aynı olmak isterim cunki farklılık olunca herkes bana bakıyor gibi rahatsız oluyorum.Belki biraz dinlendikten sonra dipleri dediğiniz gibi bı tık açık ton yapabilirim haklısınız,evet platin kullanarak yaşımı baya büyük gostertmistim
Bu arada yorumunuz ve kibarliginiz için çok teşekkür ederim
Platin saç renginin ,profesyonel çekimler dışında günlük hayatta hiç kimseye yakıştığını düşünmüyorum.Saçlarınızı beğendim,güzel olmuş.Bende dipleri küllü kahve yaptırmayı tercih ediyorum.Röfle ,balyaj vs çok daha güzel duruyor.Sizin geçişleri de güzel yapmışlar.Güle güle kullanın25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Bence dee güzel yıpransa da yaptırmaktan vazgeçmiyoruz. Bende omre yaptırıyorum genelde.25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Çok hoş duruyor bence güzel olmuş25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Cok güzel kal begeniyorsan25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Bu saç senin mi? Ben küllü bir renk göremiyorum aksine kızıllık var bu birincisi. Ikincisi dipler hiç de platinden dönmüş gibi değil.25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Guzelll bneceeee :)))25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Turunculuklar halledilirse bence cook iyi durur. Uc renkleriniz falan iyi güle güle kullaninPlatin sariyken bı ara kendim evde bakıra döndürdüm o turunculuk o zamandan beri kaldı , o benim hatam malesef , ordaki saçta açmayı denediler koparmi dedim evet dedi bırakın kalsın dedim saç biraz kendine gelince turuncu kısımları halledicem inşallah, inşallah sarı olunca nasıl durcak merak ediyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Zaten minyon bi yapiya sahipmişiniz bende öyleyim hic bi zaman oldugumdan coook büyük gozukmedim sarı saclarlaDip rengini özellikle böyle istedim ya cunki saçım uzayınca dip boya yaptırmaktan saç diplerim açıyordu artık.
Yo est. niye yanlış anliyim Ben daha önce hic böyle yaptirmadim ondan sıkıcı gelmiyor suanlik, birde hani en farklı kimsede olmayan bnde olsun gibi bı yapım yok.ben daha çok herkesle aynı olmak isterim cunki farklılık olunca herkes bana bakıyor gibi rahatsız oluyorum.Belki biraz dinlendikten sonra dipleri dediğiniz gibi bı tık açık ton yapabilirim haklısınız,evet platin kullanarak yaşımı baya büyük gostertmistim
Bu arada yorumunuz ve kibarliginiz için çok teşekkür ederim
Bence guzel platin halin nasıl bilmiyorum ama bu daha guzeldir platinden25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.