Bu saç rengi güzel mi sizce ?

Gayet güzel

Maşallah diyeyim size,ben de 42 yaşındayım ve saçımda beyazlamadık yer kalmadı.Beyazım olmasa ben de asla boyaya bulamaşmazdim.Bosverin onu diyen kuaförleri.
Benim 12 yaşında saçım da beyazlar vardı 20 yaşına geldiğimde baya beyazdi artık baba tarafımda hep böyle irsi bir durum yaş ilerleyince çok kafaya takılma ama genç yaşta beyaz saçlı olmak kolay değil 15 yaşımdan beri boyuyorum malesef 40 li yaşlarda sanirim serbet bırakırım artık

O zaman mantıklı. Her ay dip boyası yaptırmak çok pahalı. Diplerin kendi rengi kalması hem daha masrafsız hem daha sağlıklı

Nasil mutluysaniz o sekilde kalmali bence zaten :)) rica ederim bu arada

Platin saç renginin ,profesyonel çekimler dışında günlük hayatta hiç kimseye yakıştığını düşünmüyorum.Saçlarınızı beğendim,güzel olmuş.Bende dipleri küllü kahve yaptırmayı tercih ediyorum.Röfle ,balyaj vs çok daha güzel duruyor.Sizin geçişleri de güzel yapmışlar.Güle güle kullanın

Bence dee güzel yıpransa da yaptırmaktan vazgeçmiyoruz. Bende omre yaptırıyorum genelde.

Çok hoş duruyor bence güzel olmuş

Cok güzel kal begeniyorsan

Bu saç senin mi? Ben küllü bir renk göremiyorum aksine kızıllık var bu birincisi. Ikincisi dipler hiç de platinden dönmüş gibi değil.

Guzelll bneceeee :)))

Turunculuklar halledilirse bence cook iyi durur. Uc renkleriniz falan iyi güle güle kullanin

Zaten minyon bi yapiya sahipmişiniz bende öyleyim hic bi zaman oldugumdan coook büyük gozukmedim sarı saclarla

Bence guzel platin halin nasıl bilmiyorum ama bu daha guzeldir platinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…