• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi bana yakışırmı ? (Resimli)

saçını boyattıysan foto nu görebilir miyiz ben merak ettimde bence turuncumsu gibi olan bi saç rengi vardı o hoş duruo

Sen hangi renge ısındıysan onu yap canım hevesini al.kaydirigubbakcemile2
Yüzün güzel gider açık turunculu renkler.a.s
Ayrıca percinglerin de yakışmış opuyorumnanaktan

benim saçlarım 14 yaşımdan beri boyanıyorkaydirigubbakcemile3dövecekler beni şimdi burda.ama tabi tümden değil.annem kızıla boyatıyodu saçlarını,özeniyodum,2,3 pakette benim saçıma yaptırıyodu.röfle yaptırıyodu,yine azıcık boya saçlarımın arasına sürüyolardı.kaşlarımı da ilk kendim almaya kalktım,annem kaşlarımı kuaförde düzelttiriyordu.ortasona gidiyordum.tırnaklarım her daim cilalı olurdu.annem kendine fön çektirirdi,benimde saçlarım fönlenirdi.saçlarıma bigudiler sarardı,örüp geceden sabah açardı,süper olurdu.herkeste öğretmenlerde dahil olmak üzere çok beğenirlerdi.sonra ağdada yaptırıyodumkaydirigubbakcemile3ne varki bunda??lisedeyken saçlarımı hep koyu kumrala boyatırdım.kendi saçlarım zift gibi siyah,herkes siyah ister,ben kendime yakıştıramıyorum n'apıyım.23 yaşına girdim,saçımı kendi rengine bıraksam liseye gidiyorum sanıyorlar.manikürde yaptırırım.uzun lafın kısası bugüne kadar kullanmadığım saç rengi kalmadı.siyah,bakır,platin sarı,pembe,çikolata kahvesi,karamel,kumral,kızıl...içimde aman şunuda niye yapmadım,bunu yapmama da annem neden izin vermedi gibi bi ukte kalmadı.saçlarım o kadar bakmama rağmen seyreldi,o ayrı bi mesele tabi.
neyse kendimi bırakıyım,canım siyah saç sana çok yakışmış.gözlerininde rengi çok güzelmiş.siyah saçın uçlarına kızıl attırınca çok süpper oluyo bence sanada yakışır ama,sonradan akıp sarıya dönerse bilemem.

saç boyatmana diycek lafım yokta..emomusun :bbo: nasıl bir tarzdır bu ya.. güzellikten yoksun..oysa ne kdar hoşsun:kızgın:

bence kendi sac rengin yani suanda kullandıgın gayet güzel ve sana cok yakısmıs digerlerini ben pek sevmedim belki sana yakısır ama ben sevmediğim için belkide sanada yakıstıramadım

o renkleri hemen elde edemezsin bir kaç boyamadan sonra anca oturur ve sonrada sürekli boyatman gerekir kızıl mağduru olarak sölüorum çok illet bişey yapıştı mı bırakmıo:D saç rengimi buldum kızıl kullancam artık die bi süre sürekli kızıla boyadım dediğim gbi renk tamamen oturdu sonrasında sıkılıo insan ama hiç bulaşma bu renklere derim bakımıda dönüşüde zor(=

niye bu kızın üstüne bu kadar gidenler var ki
neden bizim halkımız herşeye karışır kiiii
ailesi de bişey demiyorsa bize ne kiii
sadece sorduğu soruya cevap vermek bu kadar mı zor
tamam iyiliğini istendiğinden yazılıyor bunlar anlıyorum ama saç onun saçı yüz onun yüzü ayrıca pearsing temiz yerlerde yapılınca hiçbirşeycik olmuyo çok da şık durmuş. saç rengine gelince çok açık renkler ve kızıl tonları çok yakışmaz tatlım kendimden biliyorum.

ayrıca evet saçlar çok yığpranıyo ben de özendim 1 yılda 7 kez boyadım saçlar mahvoldu artık beyza çıkmadan boyamam.herkese bunu öneririm.tatlım sana da öneririm.ama sen bilirsin yine de.

Lise çağlarındayken her genç kız özeniyo saçını boyatmaya bunda anormal bi durum yok.Kızcağız fikir almak istemiş bizden biz de ablaları olarak tatlı tatlı konuşmalıydık kimi arkadaşlar çok üzerine gitmiş.Eleştri tatlı bir dille de yapılabilir.

Bence canın nasıl istiyorsa öyle boyat tatlım hevesini almış olursun en azından içinde kalmaz.Lisede benim de saçlarım baya bi kızıldı dikkat çekici bi renkti kimi hocalar laf da söylüyodu ama ben o zamanlar o halimle mutluydum.Nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım

tarzın çok garip bence canım ya tabiki zevkler tartışılmaz saygı duyarım ama resmini görünce bi tuhaf oldum.

boyat hevesini al derim bende.bnm tarzım değil ama ne diyelim.

yaşıı,kılığı kıyafetii saç rengii sizi ilgilendirir mii ?? kimsenin hayatına burnunuzu sokamazsınız bi soru sormyş sadecee gerisii sizi rahatszmı etti yanii.soruda soramıcaz glba

bence 2. resim ama
yuzundeki pirsing(böle mı yazılıodu:)) işte pirsinglere okulda kızmıolar mı bebişş

Back