benim saçlarım 14 yaşımdan beri boyanıyorkaydirigubbakcemile3dövecekler beni şimdi burda.ama tabi tümden değil.annem kızıla boyatıyodu saçlarını,özeniyodum,2,3 pakette benim saçıma yaptırıyodu.röfle yaptırıyodu,yine azıcık boya saçlarımın arasına sürüyolardı.kaşlarımı da ilk kendim almaya kalktım,annem kaşlarımı kuaförde düzelttiriyordu.ortasona gidiyordum.tırnaklarım her daim cilalı olurdu.annem kendine fön çektirirdi,benimde saçlarım fönlenirdi.saçlarıma bigudiler sarardı,örüp geceden sabah açardı,süper olurdu.herkeste öğretmenlerde dahil olmak üzere çok beğenirlerdi.sonra ağdada yaptırıyodumkaydirigubbakcemile3ne varki bunda??lisedeyken saçlarımı hep koyu kumrala boyatırdım.kendi saçlarım zift gibi siyah,herkes siyah ister,ben kendime yakıştıramıyorum n'apıyım.23 yaşına girdim,saçımı kendi rengine bıraksam liseye gidiyorum sanıyorlar.manikürde yaptırırım.uzun lafın kısası bugüne kadar kullanmadığım saç rengi kalmadı.siyah,bakır,platin sarı,pembe,çikolata kahvesi,karamel,kumral,kızıl...içimde aman şunuda niye yapmadım,bunu yapmama da annem neden izin vermedi gibi bi ukte kalmadı.saçlarım o kadar bakmama rağmen seyreldi,o ayrı bi mesele tabi.
neyse kendimi bırakıyım,canım siyah saç sana çok yakışmış.gözlerininde rengi çok güzelmiş.siyah saçın uçlarına kızıl attırınca çok süpper oluyo bence sanada yakışır ama,sonradan akıp sarıya dönerse bilemem.