• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi bana yakışırmı ? (Resimli)

Valla saçlarından çok yüzündeki pirsinglere baktım direk elimde olmadan..
Benim burnumda ufacık bi hızma vardı, millet neler dedi...
Bunlar sana rahatsızlık vermiyor mu ?
Ya da bu şekilde nasıl okula alıyorlar seni orasını anlayamadım. Haddime düşmez gerçekten ama abartmışsın güzelim bence...

Saçıma birşey diyen olmadı okulda.Okula giderkende çıkartıyordum ama Din kültürü hocası piercingleri beğeniyordu baska yoruma gerek yok sanırım =D

Kimse sana branş sormuş mu,özellikle cevap vermiş olduğun bu arkadaş....Neden hemen dini yöne çekiyorsun...

konu saçınsa egerrr kaşların açık renk siyah değil ondan istedigin tüm renkler güzel durur....ama yaşın daha küçük oldugundan en azından liseyi bitirene kadr beklemenii söyleyebilirim...

bu renkler için oldukça küçüksün canım
bırak saçını doğal haline
ayrıca makyajında çok abartılı ve seni olduğundan kötü göstermiş
oysaki göz renin falan ne güzel

Şimdiden her rengi denersen sonrası kötü olur cnm zemuszemus
Ayrıca sen emolara benzemeye çalışan gençlerdensin boşver siyah daha iyi yerimseniben
Piercinglere gelince bence hiç yakışmamış fakat kendi tercihin tabiki sositososito
Din kültürü hocanın karışmaması yakışmadığı gerçeğini değiştirmez :olmaz:
Allah'ım bizden çok sonraki nesilleri düşünemiyorum :gitme:

kız bir şey sormuş bence çok da üstüne gitmeyin canım saçlarını siyaha boyamışsın ve istediğin renklerin yapılması için saçını oryel midir nedir o madde ile açıcaklar ve üstüne boyayacaklar ve bu saçını çok yıpratıcak iyi düşünmen gerekir açıkcası bende o kadar büyük birisi değilim üniversite 1 deyim daha kendimden biliyorum şu an saçlarım çok yıprandı ha illa yaptırmak istiyorsan 2 cisini öneririm en azından 1 ci sinde sarılıklar falan var saçını kurtarırsın 1 ci renk daha fazla süt beyazlara yakışır gibime geliyor 2 cisi daha iyi ama bana sorarsan siyah hepsinden iyi diğer arkadaşlarımızın dediği gibi emo tarzını benimsemişsin aslında 2 ci rengin sadece üst bölümlerini yapsan daha iyi olabilir ama bunuda düşün kızıldan geri dönüş pek olmuyor

senin resmin haricindeki 2. resimdeki turuncu sacı cok begendim.. sacını acmaları gerek.. güzel olur bence.. yıpranması sorun diğil diyosan neden olmasın...

Şimdi gençlik böyle valla, liseli kızları görünce şaşırıyorum.. Çok olmadı 4 sene önce ben de o sıralardaydım. Ama böyle değildi yine de..

ah genclik ya kendilerine ne kadar aci cektiriyorlar,yazik valla.bende direkt o yüzündeki metal parcalarina takildim.benim 15 ine girecek kizim varda ,bazen anne kaslarimi aldirmak istiyorum diyorda cildiriyorum valla.güzelim seni yargilamak istemem ama onlarda ne öyle ya korktum valla.sac rengine gelince bence hepsi ucuk kacik ,hic biride güzel degil valla.

zaten amac dıkkat cekmek bence :) kızıl olan cok guzel tarzına da uygun gibi cnm

çok erken pirsing için çok sayıda olması dahada itici olmasına neden oluyor bence çok küçüksün boya içinde doğal olmak en güzeli tabi biraz değişiklik güzel olabilir ama sen daha 16 yaşındasın çok erken bunlar için yada çok fazla bunlar senin için gençliğin doğalığın masumluğun tadını çıkar bunlar asla bir daha geri getirilemeyecek şeyler...

tatlım, 18 yaşımda permayla başladım saçlarımla uğraşmaya, sonrasında boya üstüne boya yeşil ve mor hariç girmediği renk kalmadı :) yaş 30 ve sağlıklı düzgün uzamış saçları olanlara imrenerek bakıyorum... boşver boyayı moyayı, daha hakkaten çok gençsin dip boyaymış vs. uğraşmak için, üniversiteye git o zaman boyarsın istediğin gibi, hem okul yönetmelikleri ve MEB de bıkbık edemez sana o zaman :)

Yorumların hepsini okudum ve bir çoğu saçma geldi.. gereksiz.. kız burda hangisi yakışır demiş konu din kültüründen piercingine,kız öğrncilerle ilgili maddeden kendi lise çağlarını anlatanlara kadar uçmuş..
burda eleştiri yapılmasını istememiş arkadaşımız sadece fikir sormuş..
saçının yıprancağını söyleyip tavsiyeler vermeyi anlarım sonuçta iyiliği sağlığı için demişsiniz ama yerercesine eleştiren yorumlar çok fazla bence.. neyse..

Arkadaşım bence her ikiside beyaz tenine yakışacaktır diye düşünüyorum..
Evet iddialı renkler daha önce saçını boyamışsın zararını karını biliyosundur diye düşünüyorum.. Kuaförününde fikrini almalısın bence.
Şimdiden iyi günlerde kullan yeni saç rengini...
a.s.

siyahtan nasıl dönceksin bu kadar açık renklere kuaförde bayaa yıpratırlar saçını ama 2.renk çok hoşmuş gerçi hafif beyazım demişsin o renk için çok beyaz olmak gerekir bence.

tatlım, 18 yaşımda permayla başladım saçlarımla uğraşmaya, sonrasında boya üstüne boya yeşil ve mor hariç girmediği renk kalmadı :) yaş 30 ve sağlıklı düzgün uzamış saçları olanlara imrenerek bakıyorum... boşver boyayı moyayı, daha hakkaten çok gençsin dip boyaymış vs. uğraşmak için, üniversiteye git o zaman boyarsın istediğin gibi, hem okul yönetmelikleri ve MEB de bıkbık edemez sana o zaman :)

duygu çok doğru ve güsel söylemişsin..
27 yaşındayım ben..
saçımı ilk boyadığımda 23 yaşındaydım ve oda komple boya değildi..
kırmızı balyaj attırmıştım..
saçlarım binkez şükürki çok sağlık ve gürdür benim.:nazar:
belimde şu an ..
çoğu insan kaynak sanıyor zaten..
ama değil kendi saçım..
böyle olmasının hem genlerle ilgisi var hemde benim erken yaşta boya vb benzeri kimyasalları kullanmamamla..
anneme ne kadar teşekkür etsem azdır :Saruboceq: :Saruboceq:
boya lafını ettirmezdi bana o zamanlar ve çok kızardım herkez boyuyor ne olmuş sanki derdim..
ilerde bana teşekkür ediceksin demişti..
ediyorum şimdi..

Yorumlarınız,eleştirileriniz için çok teşekkür ederim (: Biraz daha düşünüyorum boyattıktan sonra son fotoğrafımı koyabilirim (:

canım bence o fotoğraftakiler sana yakışır ama çok uğraştırır adamı o saçlar, bence daha açık tonlara boyayabilirsin hatta bu renk de iyi.

Anuvv ben pek gerilerde kalmışım benneyaptımki
Daha eyelinerim bilem yok sürmesinide bilmem :lepi:
Ama doğal daha güzel olur boyatmamanı tavsiye ederim :)

Back