• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi bana yakışırmı ? (Resimli)

bende çilek pembesi yapmıştım sivil havacılığı kazandığım ilk gün aynen böle olmuştu kafam o zamn bayılmıştım =) babam görünce çok kızmıştı kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae

İlk resim pek gitmeyebilir bir de yaşlı gösterir, son resimdeki renk çok güzel ama o renk için iyi bir kuaför de lazım tabii siyahtan dönmekten daha yıpratıcı bir şey yok sanırım saçlar için (= Bence siyah çok hoş durmuş, daha zararsız, dipten kendi saçın çıksa o kadar göze batmaz sürekli dip boyaya gerek yok ( kızıl tonlarında olacağı gibi yani )

Bende senin yaşındaym.Saçımı boyatmayı asla düşünmüyorum.Bikere saçlarını çok yıpratıyo..Benim okulumdada boyatanlar var ve hiç doğal durmuyolar..Hiç hoş durmuyo benden söylemesi..:umursamaz:Zaten saçını bikere boyatmışsın ve şimdi boyatmayı düşündüğün renk fena halde dikkat çeker...:1shok: Doğal saç renginin neresini beğenmedn ki? Ama illa boyalı istiyorum diosan şuanki saç renginle kal bence :kahve:
Bu arada sizin okulu çok merak ettm, ben okula böyle gitsem ne olur acabaa?delikafadulden

canım bence açık renge boyat saçlarını bakıra mesela, bence güzel durur.. tüm bu söylenenleri de takma hiç, çünkü böyle bir durumda bu senin değil okulunun problemi oluyor zaten.. piercing konusuna gelince onları da oraya çakmıyorlar arkadaşlar çıkarılabiliyor =) bana sorsan ben yüzümde delik istemem ama sen istiyorsan konu bitmiştir. Sana zarar vermediği müddetçe annenin babanın karışmaması da doğalıdır, onlar da bu düşünceyle hareket etmişlerdir diye ümit ediyorum..Canım bak ben de sana şunu söyleyeyim, insanların tepkilerini görüyorsun, görünüşünden çok oturuşuna kalkışına, bakışına, konuşmana, kişiliğine özen göster, o zaman herkesin sinir olarak baktığı liseli kız profilinden kurtulursun.. Ama siyah yakışmamış canım çünkü kaşların kumral, biraz yapay duruyor sanki..

fotoğrafları kendi bilgisayarınıza kaydedip de bakmayı deneyin eğer çok büyük geldiyse a.s.

hepsini okudum yazılanların ..olumlu olumsuz. hepsi gerekli bence yazılanların .. benim 18 yaşında yiğenim de 2 yıl önce göbeğine yaptırdı piırsing..o hoş duruyo beğeniyorum yakaşıyorsa yapsın ama ğızda vb. yerde çok ürkütücü yaa.. ben istmeem . görünce de soğuyorum hemen . metalin soğukluğu geliyo aklıma . 13 yıl önce o sıralarda ne rezilliklerle gittim . çorap rengimi bile dayak seebiydi. ten rengi çorap giyenleri almıyorlardı yırtıyorlardı.. şimdikiler çok rahat.. bu rahatlık rahatsızlık edici olsada....

saç rengi içinde gerçkten çok erken yaştasın.. ben 21 yaşımda boyattım . oda tek renkti zaten geçende kızıl yaptuım evde .. doğum sonrası kezim falan iğrenç bi hal oldu.röfle yapmak için neler yaptılar saçıma .. orealdi- tek boyaydı üzerine de röfle... yıprandı tabi. hadi röflede arada kızıllar çıktı. şimdi yine dip boya ile toparladık ama geende istediğim sarı değil.. yani zor o şaçlar.. ama en çok sana hem yaşına hem tenine bence açık kumral yaptır en azından ne renge geçersen geç koly olur. kızl ve siyah dönüşü çoooooooooook zor..açık kumra l üzerine istersen sarı balyaj da atarsın . yada bakır... keyif senin saç senin .. umarım güzel bişey olur.. sevgiyle kal canım

sacların rengı guzel yakısmısta ama daha cook kendını gosterıyormus gıbı bı hava sezdık

okadar güzel duru kızlarsınızki kusura bakmayın ama kendinizi çirkinleştirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.........öle kızlar görüyorumki gerçekten güzelliklerine yazık bizde genç olduk ama genç olmak bu değilki

sen bence o tonları unut,ortalarda rock star gibi gezecegine peri kızı gibi gez.bu yaşlarda çıtır olmayacaksında ne zaman olacaksın be tatlım.bence sana bu tonlar daha ıyı gıder.

Emma&

bence saçlarının şu anki rengi sana yakışıyo gösterdiğin renkler sende şu ankiden daha güzel olmaz..
sen böyle kal daha güzel bu halin:)

O sorun değil de milli eğitimin kılık kıyafet yönetmeliği var...

Seni yargılamak için değil de yurtiçindeymişsin...Umarım başına iş açmaz.Öğrenimin çok önemli bence...
MEB kılık kıyafet yönetmeliğinden bir madde..
Madde 12 - Lise ve dengi okullarda (1)

a. Kız Öğrenciler:

Okulca seçilen bir renkte vücut hatlarını belli etmiyecek şekilde, yırtmaçsız, kolsuz ve diz kapağını örtecek boyda bir forma giyerler. Bu forma içine, mevsimin özelliklerine göre formayla uyum sağlayacak şekilde, kapalı yakalı uzun veya yarım kollu bluz veya kazak giyerler. Okul içinde baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır. Makyaj yapılmaz, kaşlar alınmaz, tırnak uzatılmaz ve cilalanmaz. Yüzük, küpe, kolye, iğne ve bilezik gibi süs ve ziynet eşyası takılmaz.

yukarıdaki yönetmelik doğrudur ama eskidir.son güncellemede bazı yenilikler gelmiştir meslektaşım.
konuya dönersem;bence saç rengin güzel

bense okul yönetmeliğindeki kaşlar alınmaz kısmına fena taktım.18yasında bitiyor lise bılmem bu yönetmeliği yapanlar farkında mı.. birleşik kaşlarla gezen ergenlerin psikolojilerini hayal dahi edemiyorum..ne sacma.
ayrıca peace bu renkler cok yıpratır cnm..sacların harap olur..bence siyah yakısmıs sana..

Arkadaşlar meb yönetmeliği var ama takan kim,sadece yazıda kalıyor.Zaten öğretmenler bile karışamıyor öğrencilere,korkuyorlar günümüz gençliğinden.
Aslında ne istiyorsan yapmak "yani saç ve piercing" sana kalmış ama bana kalırsa bu tip renkler için peruk kullanmak.Bu tip renkler dip boyamayı gerektiriyor yakın zamanlarda.Böyle olunca saç yıpranıyor.Hem her zaman da moda olmuyor bu tip renkler.

sen bu yaşta böyle takılırsan 25 yaşında kel kalırsın söyliyim:kahve:

ulen ne zaman büyüdüm ablalık yapıyorum be.. lisede siyah ojelerimi zorla kazıttırırlardı bana:icecream: ama saçımın rengiyle bu kadar uğraşmamıştım tabi..

o yaşlarda seninle hemen hemen aynı heveslerden geçmiş bi ablan arkadaşın her neyse o olarak söyliyim bikaç sene sonra zarif bi çıtır olmak isticeksin tecrübeyle sabit :roflol:

benden beter arkadaşlarım vardı şimdi ince topuklu ayakkabılar uzun sarı saçlar postişlerle geziyolar :roflol:

çok gereksiz yorumlar yapılmış bence bende liseye giderken saçlarımı boyattım hiçte bişey olmadı büyükte göstermedim hiç sırf abartma yani başka bişey değil cnm ben hayley williamsın saçlarına bayılıyorum kuaföre git al bi fotosunu göster boyat valla kafanı bak buda güzel delikafadulden

Back