üstüme vazife değil ama dayanamıyorum işte..
biraz küçük dğil misin saç boyamak için ?
heleki bunlar çok iddalı renkler
O sorun değil de milli eğitimin kılık kıyafet yönetmeliği var...
Seni yargılamak için değil de yurtiçindeymişsin...Umarım başına iş açmaz.Öğrenimin çok önemli bence...
MEB kılık kıyafet yönetmeliğinden bir madde..
Madde 12 - Lise ve dengi okullarda (1)
a. Kız Öğrenciler:
Okulca seçilen bir renkte vücut hatlarını belli etmiyecek şekilde, yırtmaçsız, kolsuz ve diz kapağını örtecek boyda bir forma giyerler. Bu forma içine, mevsimin özelliklerine göre formayla uyum sağlayacak şekilde, kapalı yakalı uzun veya yarım kollu bluz veya kazak giyerler. Okul içinde baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır. Makyaj yapılmaz, kaşlar alınmaz, tırnak uzatılmaz ve cilalanmaz. Yüzük, küpe, kolye, iğne ve bilezik gibi süs ve ziynet eşyası takılmaz.
Biz bu kuralla uymayınca bizi okula almıyorlardı, ama gençler artık kural falan dinlemiyorlar valla...
Sanırım arkadaşta okullar tatil oluyor diye saçını boyatacak...
Valla saçlarından çok yüzündeki pirsinglere baktım direk elimde olmadan..
Benim burnumda ufacık bi hızma vardı, millet neler dedi...
Bunlar sana rahatsızlık vermiyor mu ?
Ya da bu şekilde nasıl okula alıyorlar seni orasını anlayamadım. Haddime düşmez gerçekten ama abartmışsın güzelim bence...
Valla saçlarından çok yüzündeki pirsinglere baktım direk elimde olmadan..
Benim burnumda ufacık bi hızma vardı, millet neler dedi...
Bunlar sana rahatsızlık vermiyor mu ?
Ya da bu şekilde nasıl okula alıyorlar seni orasını anlayamadım. Haddime düşmez gerçekten ama abartmışsın güzelim bence...
Saçıma birşey diyen olmadı okulda.Okula giderkende çıkartıyordum ama Din kültürü hocası piercingleri beğeniyordu baska yoruma gerek yok sanırım =D
Tamam cnmm öyle diyosan öyledir, başka yoruma gerek yoktur yanii şakkıdıSaçıma birşey diyen olmadı okulda.Okula giderkende çıkartıyordum ama Din kültürü hocası piercingleri beğeniyordu baska yoruma gerek yok sanırım =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?