• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saatten sonra çalışmaya başlayacak olan varmı aranızda?

ben dün çok yoğundum çalışamadım bugün de akşam çalışabilirim türkçe matematik çalışıyım benim türkçem iyi aslında sona bıraksam mı diyorum denemelerde 27 netim çıkıyor genelde ama böyle diye de tamamen bırakmamak lazım bol bol test çözeyim eksik olduğum konuları çalışayım diyorum...

evet canım iyi edersinnnnn en azından pratiklikkkk kazanırsınnnn sonaa fırakmayalım hiç birşeyiii benceee herşeyiii şu 5 ayaa yayalımm

kızlar hamıle olursam atanırsam neolcak gorduklerınde atanmıssın ama almıyoruz deme sansları varmıdır

böyle bir şey demezler bence normal dogum iznini kullanırsın bence mesela daha önce asker bir arkadaşım askerde iken atanmıştı askerliği bitene kadar izinli sayılmıştı döndüğünde de hemen işe başlamıştı :3:

kızlar hamıle olursam atanırsam neolcak gorduklerınde atanmıssın ama almıyoruz deme sansları varmıdır

kurum kurum değişir mi bilmiyorum ama geçen yıl arkadaşım atanmıştı öğretmendi
doğum yapalı da bi aydan biraz fazlaydı tam hatırlamıyorum. ama izin alıp gelmişti
yani başlayamadan izin almıştı
bence öyle bişey deme şansları yok hem hamile olanlar giremez mi sanki sınava
sen çalışmaya devam et canım :16: :16:

böyle bir şey demezler bence normal dogum iznini kullanırsın bence mesela daha önce asker bir arkadaşım askerde iken atanmıştı askerliği bitene kadar izinli sayılmıştı döndüğünde de hemen işe başlamıştı :3:

kurum kurum değişir mi bilmiyorum ama geçen yıl arkadaşım atanmıştı öğretmendi
doğum yapalı da bi aydan biraz fazlaydı tam hatırlamıyorum. ama izin alıp gelmişti
yani başlayamadan izin almıştı
bence öyle bişey deme şansları yok hem hamile olanlar giremez mi sanki sınava
sen çalışmaya devam et canım :16: :16:

sagolun kızlar ben calıscamda bu ay belkı hamıle olma ıhtımalım var bılemıyorumda ya olursam dıye dusundum o yuzden sordum umaım atanırım ve sorun olmazzz kızlar

kızlar benim merak ettiğim bişey var aranızda bilen varsa aydınlatsın lütfen beni
şimdi a grubu ve b grubu varya bu iki sınava da girdiğimiz de
puanlar birbirini etkiliyor mu mesela gk - gy puanın daha yüksek alan derslerin puanı düşükse üzerine eklenipte tercih yapabiliyomuyuz
yoksa sadece bir gruptan mı tercih yapılıyor :26: :26:

kızlar benim merak ettiğim bişey var aranızda bilen varsa aydınlatsın lütfen beni
şimdi a grubu ve b grubu varya bu iki sınava da girdiğimiz de
puanlar birbirini etkiliyor mu mesela gk - gy puanın daha yüksek alan derslerin puanı düşükse üzerine eklenipte tercih yapabiliyomuyuz
yoksa sadece bir gruptan mı tercih yapılıyor :26: :26:

mezun oldugunuz bölüme göre sınava girersiniz açıkçası sorunuzu tam anlayamadım:26:

kpss ygs gibi değil yani a gurubundan girersen aldığın puanla tercih yapıyorsun
b gurubundan girersen aldığın puanla tercih yapıyordun
iki sınav ayrı yerleştirmesi ayrı puanı ayrı
bir puanın diğerine katkısı yok
eklenme falan yok yanii nealdıysan puanın odur
puanlar birbirini etkilemiyor

mezun oldugunuz bölüme göre sınava girersiniz açıkçası sorunuzu tam anlayamadım:26:

ben işletme mezunuyum yani olucam :))
şimdi sınavlarda bi türkçe matematik var ya
bi de alan sınavı onda da muhasebe hukuk vs var
iki sınava girdiğinde puanlar birbirini etkliyor mu onu bilmiyorum
ya da ne yapayım hala karar veremedim

kpss ygs gibi değil yani a gurubundan girersen aldığın puanla tercih yapıyorsun
b gurubundan girersen aldığın puanla tercih yapıyordun
iki sınav ayrı yerleştirmesi ayrı puanı ayrı
bir puanın diğerine katkısı yok
eklenme falan yok yanii nealdıysan puanın odur
puanlar birbirini etkilemiyor

tşkr ederim canım geçen yıl eşimde sınava girdi
atandı şimdi ama hakkaride :5: :5:
onlar 2 oturuma giriyor ya
eğitim bilimleri de ekleniyor sınav sonucuna onu mrk etmiştim :16:

tşkr ederim canım geçen yıl eşimde sınava girdi
atandı şimdi ama hakkaride :5: :5:
onlar 2 oturuma giriyor ya
eğitim bilimleri de ekleniyor sınav sonucuna onu mrk etmiştim :16:

ben böyle bir şey bilmiyorum canım öyle ekleme falan olduğunu bilmiyordum yaniii benim 2 abimde öğretmen atamalarda öyle puan puana eklendiğini hiç duymadım onlarda biri eğitim bilimlerinden 87 diğeri de 88 almış yerleşmişlerdi ama diğer p3 puanlarının eklendiğini hiç hatırlamıyorum açıkçası sormamıştımda yani merak ettim abilerime bir sorayım bakayım

ayrıca allah kavuştursun canı sağ olsunda hakkaride olsun rabbim kolaylıklar versin inş sende kazanırsında yanına gelebilir yada sen onun yanına gidersin herşey gönlüne göre olsun

ben böyle bir şey bilmiyorum canım öyle ekleme falan olduğunu bilmiyordum yaniii benim 2 abimde öğretmen atamalarda öyle puan puana eklendiğini hiç duymadım onlarda biri eğitim bilimlerinden 87 diğeri de 88 almış yerleşmişlerdi ama diğer p3 puanlarının eklendiğini hiç hatırlamıyorum açıkçası sormamıştımda yani merak ettim abilerime bir sorayım bakayım

ayrıca allah kavuştursun canı sağ olsunda hakkaride olsun rabbim kolaylıklar versin inş sende kazanırsında yanına gelebilir yada sen onun yanına gidersin herşey gönlüne göre olsun

sağol canım ayrılık çok zor malesef...
ikimiz ayrı uçlardayız he deyince gidip görülemiyorda :5:
ben yanlış hatırlıyorum demekki puan hesaplamasını
ama 2 sınava giriyorlardı ya
gk- gy puanlarının kat sayıları 0.3
eğitim bilimlerinin kat sayıları 0.4 tü
sonra taban puan belirmelesi falan vardı

ben geldimmm gelen giden olmamışşş benim yokluğumdaaaa :((((( ben bugün tarih 2. ünite yeee geçiyorum kızlarrr konu çalışıp testini çözeceğimmmm

bende çalışmaya yeni başlayanlardanım, 2010 ve 2011 kpssye girdim. 85 aldım ama yeterli gelmedi, hala atanamadım. Mühendisim. tarih ve vatandaşlık konusunda sıkıntılarım var daha çok. çalışıyorum, yüksek lisansta yapıyorum, birde kpssye başladım ama çok az çalışabiliyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum eve gidince, beni itekleyecek birşey arıyorum, yardım edermisiniz:)

hoşgeldiniz arkadaşlar biz yeni başladık ama biraz ara verildi sanki şu anda tarihte osmanlıda kuruluş ve yükselmeyi bitirdim kültür sanata geçtim hadi tekrar toplanalımda bitirelim şu konuları...

Back