evet yaaaaa vakitt çok daraldı ama olsunnnnn çok az bir zaman da yok yetiştiririz canım merak etme bu hafta 1 ünite gidelim çalışma düzenimiz otursun haftaya tarihden itibaren 2 ünite gitmeye başlayalım ne dersin????
hg canım benim ben dilaraaaa giç panik yapmaaaaaa giden gitmişdir kalan sahalar bizimdir :)))bende sıfırdım ama dün 1 oldum bakkkk çok kolay dolabiliyormuş insan demkki bugün de sen 1 olacaksın
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
bugün coğrafya günümüz canım 1. üniteyi bitirip 100 test çözeceğiz bugünden itibaren bizimle devam et merak etmeeee kpss sınavı bizim olacak yiyeceğiz onu
sende hg canım aramızaaaaa kolayyy gelsinnnnn öncelikleeee bana kalırsa birde konu anlatımına ihtiyacın var yayıncılık olarak ihtiyaç yada yediiklim tavsiye ederimmmm bayağı basite şndirerek anlatıyorlarrrr işin çokl rahat oluyor bede yediiklim konu anlatımı var ama ihtiyacınkini gördüm çok zevkli bir şekilde anlatıyormuş şekillerle filan bir bak istersen ona yetişirr tabikideee canımmm bizde dğn başladık bu hafta 1 ünite haftaya 2 ünite gideceğizzz gaalibaaaa duruma göreee de hızlanacağızzzz bugün coğrafya günümüzzz istersen sende bugün ondan başlaa 100 test ve 1. ünite bitirmeyi planlıyoruz haaa şöyle de birşey var eğerrrr istersen internetteki bilgilerden de faydanala bilirsin kitap almak istemiyorsan yada hemen bugün alamam dersen