bu saatten sonra çalışmaya başlayacak olan varmı aranızda?

evet tatlımmmmm ilk hafta 1 ünite şeklinde gidelim di,ye düşünüyorummmm çalışmaya alışalım 2. haftaaa olmadı 2 ünite gidriz ama siz yok 2 ünite gidelim derseniz oda uyar bana

arkadaşlar bişi soracam enlem ve boylamların özellikleri matematiksel konumla ilgili değilmi bu konuyu bir türlü kafam almıyor da((

2 ünite demiştim ya 1.yi kaçıncı tekrar edişim hala yapamıyorum soruları 2. üniteyede bir kere bakabildimyarın hangi ders var...

kızlar ben bugün başka kaynakdan yine coğrafya çalışacağım hiç olmadı çünkü dünnnn olmadı internetten videolar seyredeceğim birde türkçe test çözmeyi düşünüyorum 1. üniteden keşke vakit bulabilsem de matematiğede baksammm aklımda bunlar var şimdilik dün coğrafyay halledenler bugün türkçe matematik bakabilir mi ikisini aynı gün yapsak hatta ben hergün biraz biraz matematik bakalım diye düşündüm ama ne dersiniz???

Son düzenleyen: Moderatör:
bende onlardan biriyim...
bu sene giricem kpss ye ama hiç ümidim yok daha kitap açmadım
sadece denemek istiyorum ve soruları görmek
puan beklentimde yok malesef. daha kitap alıcam
bi yandan aöf bi yandan da kpss çalışmayı denicem
ama odaklananlar ve biraz temeli olanlar bu süre içinde mutlaka yapar
ben meslek lisesi mezunuyum bazı konuları görmeyeli o kadar çok oldu ki
hele ki matematik görmeyeli bakalım çalışanlara başarılar
umarım herkes emeğinin karşılığını alır

dün pek gelen giden olmamış umarımmm çalışmışsınızdır kızlarrr ben matematik ve türkçe test çözdüm dediğim gibi coğrafya ya 1 gün ara verdim ki sıkılmayayım bugün benim planım da coğrafya 1. ünite ve matematik var. hepinizeee kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr

ben dün çok yoğundum çalışamadım bugün de akşam çalışabilirim türkçe matematik çalışıyım benim türkçem iyi aslında sona bıraksam mı diyorum denemelerde 27 netim çıkıyor genelde ama böyle diye de tamamen bırakmamak lazım bol bol test çözeyim eksik olduğum konuları çalışayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…