- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_gamzeli
-
kızlar benim bu sene tuhaf bir dönemim oldu kpss kursuna gidiyordum ama kursu geçen hafta itibariyle bıraktım hem kurstaki aksilikler hem de tayinimiz çıkması nedeniyle eşimin burdan gitmesi iki çocukla beraber beni bunalıma soktu evde çalışmaya karar verdim ama bir türlü oturamadım başına bende eğer kabul ederseniz sizinle bu çalışma programına başlamak istiyorum ..
hg canım benimmmmmm tabikideeeee gelebilirsinn sen en azından kursa giderek başlamışsın ben daha siftahı yarın yapacağımmmm ama çok ciddi bir şekilde başlayacağımmmmmm inşallahhhh
evet boş geçirecek kadar fazla vaktimiz kalmadı her dakikamızı değerlendirmemiz gerekiyor canım çok haklısınnnn benceeee hangi dersi çalışacağımızı ilk hafta günlük olarak belirleyelim sonraki haftalarda ona uyalımmm giriş saatine gelinceeee giriş saati koymak mantıklı ama herkes o saatte uygun olmaya biiliyorrr onuuuu müsait olannnn uğrayıp baksın derim bennnn meselaaaa siftahı tarihle yapalım derimmmm en karışık ders o gibi geliyorr banaaa ilk başlangıcı onunla yaparsakkkk daha iyi anlarız diye düşünüyorum günde 1 ünite bitirelim + da başlangıç olarak 100 test koyalım ilk hafta nasıl????evet canım ama herşey havada kaldı öğrendiklerimi de pekiştiremedim iki çocuk olunca neyse birbirimize yardımcı oluruz inşallah hangi dersten başlayacağız günlük kaç konu çalışıp kaç soru çözeceğiz bunlarla ilgili bir plan yapsak ve burda buluşma saatlerimiz olsa pc ye sadece bu saatlerde uğrasak dak. mızı bile boşa geçirmesek çalışma saatlerimiz aynı olsa sizce nasıl olur ben 32 yaşındayım artık sınava girmekten de bıktım bu sene son olursa olur olmazsa bir daha uğraşmayacağım çok sıkı bir program yapalım diyorum fikrime katılırsanız biri üstlensin bu programı yapmayı ben yapamam pek anlamam o işlerden bakın ben bu sanal ortamlarda çok şey başardım bunuda başarırız herkesten ne eksiğimiz var arkadaşlar...
evet boş geçirecek kadar fazla vaktimiz kalmadı her dakikamızı değerlendirmemiz gerekiyor canım çok haklısınnnn benceeee hangi dersi çalışacağımızı ilk hafta günlük olarak belirleyelim sonraki haftalarda ona uyalımmm giriş saatine gelinceeee giriş saati koymak mantıklı ama herkes o saatte uygun olmaya biiliyorrr onuuuu müsait olannnn uğrayıp baksın derim bennnn meselaaaa siftahı tarihle yapalım derimmmm en karışık ders o gibi geliyorr banaaa ilk başlangıcı onunla yaparsakkkk daha iyi anlarız diye düşünüyorum günde 1 ünite bitirelim + da başlangıç olarak 100 test koyalım ilk hafta nasıl????
hg canım aramızaaaaa hepimize kolay gelsinnnnnbende varım :)
erken başlayınca insan bunalıyor.
tam zamanı aslında.
tamam tarih banada karışık geliyor ilk üniteyi bugün bitiriyoruz ben bugün akşam çalışabilirim gündüz işim var bugün alesede başvurdum hadi hayırlısı bakalım bismillah deyip başlıyoruz süper oldu bu topic yaaa :)))
ben ikinci defa tekrarlıyorum kafam basmıyor tarihi kızları uyuttum ikinci tekrarı yapayım test çözecem:))
30 soru çözdüm daha çok eksiğim var hangi yayından çalışıyorsun sen bir de yarın ne çalışacağız tarihe devam mı her dersi bitirip diğerine öylemi geçeceğiz yoksa hergün bir ders mi çalışalım...
canım yediiklimden ve ihtiyaç yayınları benimkiler yarın başka ders olsun ki sıkılmayalım hangi ders olsun istersin???
ben ihtiyaçtan çalışıyorum yarın coğrafya olabilir biraz önce 30 tane daha soru çözdüm yalnızca 2 yanlışım ve bir boşum çıktı çok güzel dimi:)
ben son 10 gün çalışırım diye düşünüyorum :))) o da belki
aaaa neden son gün kiiii gel bize katıllll sende yarın başlaaaaa son 10 günnnn çok geç olur bakben son 10 gün çalışırım diye düşünüyorum :))) o da belki
maşallahhhhhhsüpersinnnn offf benimkini yazmayayım o zaman diyecem ama olsunnn yazayım :)))) 75 soruda 2 boş 13 yanlış :26: 25 sorum kaldı benim de tamam yarını coğrafya yapalım
niye son 10 gün geç olmaz mı?
40 sorum kaldı benimde soru bulmam lazım:)çokdeğil yaaa böyle böyle olacak...sen hangi bölümsün sayısalmısın ben sayısalım tarih olmuyor biz de dersanede 20. yy.dan başlamıştı hoca oralar daha zevkli çok sıkıcı bu bölüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?