- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_gamzeli
-
Ben onlardan biriyim kızlar yeni çalışmaya başlayacağım diyebilirim işi nasıl oturtacağımı da tam olarak çözemedim hep 2 gün çalışıp 3. bırakıyorum ama şu saatten sonra kaybedecek vaktim yok benim gibi yeni başlayacak olanınız varmı? belki beraber kolaylaştırabiliriz böylelikle daha hızlı ilerleyebiliriz diye düşündüm
ben de yeni başladım sayılır aslında çok daha önceden başladım ancak tarih, coğrafya, anayasayı hiç bilmeyince baya bi bocaladım tarihten yazarak çalışmayı denedim çok vaktimi aldı osmanlı kültür uygalık için çalışma kartları hazırladım çok güzel oldu ama o da vakit alıyor (özete göre daha iyi yine de) sadece okuyarak da aklımda kalmıyor zihin haritaları hazırlamayı denedim o da çok güzel oldu çok vakitte almıyor ilgili linkleri ekliyim incelersiniz kpss Etkin Çalışma Teknikleri (Memurlar.Net - Forum) burda da örnekleri var: Kpss Zihin Haritaları: Kpss Hafıza Haritaları
tarihin yarısını deneye yanıla bitirdim.
coğrafyayı okumak hiç içimden gelmiyordu internetten video indirip bi defa izledim bugün ardından da konuyla ilggili 270 soru çözdüm baya güzel kavradım :) nası çalışırsak çalışalım bol soru çözmek gerekiyormuş onu anladım coğrafyayı indirdiğim linki de vereyim belki işinize yarar ZTV Konu anlatımı ve test çözümlü videoları ( COĞRAFYA) 60 video
umutlarımı bir sonraki sınava bırakmıştım ama son anda karar verdim elimden ne gelirse artık diye düşünerek çalışmaya başladım ama bu kadar kısa zamanda ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum keşke bize yardımcı olabilecek birileri olsa enazından bir yol gösterse:18:
bende sendenim. bir ili gün çalışıyorum sonra bırakıyorum. gerçi ben oğlum ev işi derken arada kendimi kaybediyorum. güya dün tarih çalışmaya başladım ama sonuç pek iyi değil. evde çalışmak çok zor.
haklısın tatlım evde olmuyormuş bende anladımmm şu işi yapayım sonra bu işi bitireyim sonraaa şu iş 2 dk mı alırr zaten diye diye akşam oluyor bide bakmışsın, sonras yorgunluk halsizlik başlıyorrrr ama artık ev işlerine ölüm :)
kızlar ben pazartesii sıkı bir çalışma programına girelim derimm siz ne diyorsunuz?
kızlar ben pazartesii sıkı bir çalışma programına girelim derimm siz ne diyorsunuz?
Neden pazartesiyi bekliyorsun ki şimdi başla :))
kızlar ben de geldim. Başka topikteydim de kimse girmez oldu. Ben de burada başka kişilerle konuları ilerletince daha motive oluyorum. Edebiyat öğretmeniyim bu arada. Sınava 2. Hazırlanışım
aşk olsun, ben her gün giriyordum, ama bulamıyordum ki kimseyi.Saat ayarlamıştım, ona da yok dediniz. Ben ne yapayım.
utandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?