bu saatten sonra çalışmaya başlayacak olan varmı aranızda?

gamzeli_gamzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
7.557
1.423
248
Ben onlardan biriyim kızlar yeni çalışmaya başlayacağım diyebilirim işi nasıl oturtacağımı da tam olarak çözemedim hep 2 gün çalışıp 3. bırakıyorum ama şu saatten sonra kaybedecek vaktim yok benim gibi yeni başlayacak olanınız varmı? belki beraber kolaylaştırabiliriz böylelikle daha hızlı ilerleyebiliriz diye düşündüm

bende sendenim. bir ili gün çalışıyorum sonra bırakıyorum. gerçi ben oğlum ev işi derken arada kendimi kaybediyorum. güya dün tarih çalışmaya başladım ama sonuç pek iyi değil. evde çalışmak çok zor.

ben de geldim
2011 biyoloji mezunuyum. pedagojik formasyonda aldım..
hayırlısı olsun hepimiz için

umutlarımı bir sonraki sınava bırakmıştım ama son anda karar verdim elimden ne gelirse artık diye düşünerek çalışmaya başladım ama bu kadar kısa zamanda ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum keşke bize yardımcı olabilecek birileri olsa enazından bir yol gösterse:18:

ben de yeni başladım sayılır aslında çok daha önceden başladım ancak tarih, coğrafya, anayasayı hiç bilmeyince baya bi bocaladım tarihten yazarak çalışmayı denedim çok vaktimi aldı osmanlı kültür uygalık için çalışma kartları hazırladım çok güzel oldu ama o da vakit alıyor (özete göre daha iyi yine de) sadece okuyarak da aklımda kalmıyor zihin haritaları hazırlamayı denedim o da çok güzel oldu çok vakitte almıyor ilgili linkleri ekliyim incelersiniz kpss Etkin Çalışma Teknikleri (Memurlar.Net - Forum) burda da örnekleri var: Kpss Zihin Haritaları: Kpss Hafıza Haritaları
tarihin yarısını deneye yanıla bitirdim.
coğrafyayı okumak hiç içimden gelmiyordu internetten video indirip bi defa izledim bugün ardından da konuyla ilggili 270 soru çözdüm baya güzel kavradım :) nası çalışırsak çalışalım bol soru çözmek gerekiyormuş onu anladım coğrafyayı indirdiğim linki de vereyim belki işinize yarar ZTV Konu anlatımı ve test çözümlü videoları ( COĞRAFYA) 60 video

öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler verdiğin linkler gerçekten yardımcı oluyor özellikle hafıza haritaları benim gibi tarih konusunda zorlanan kişiler için oldukça iyi bir kaynak

hg arkadaşlarr istersenizz burda beraberrr bir plan yapalımmm onu hep beraber uygulayalım ne dersinizzz herkes kendi fikrini söylesin bakalım ne çıkacak ortayaaa çok basittt bir şekilde ben yola çıkayımmm bir kaç grup ders ders gidiyormuş örneğin tarihi bitirip sonra coğrafyaya geçiyormuşşş bana kalırsaaa günde 1 ders şeklinde gidelim her güne 1 ders 1 ünüte olabilir ama aynı gün içerisinde test sığdırabilirmiyiz o zaman bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz????

iyi yapmışsın canım benim sonuçta çok geç değil henüzzzzz kendi yolumuzu kendimiz çizmeye çalışacağız artık elimizden geldiği kadar

haklısın tatlım evde olmuyormuş bende anladımmm şu işi yapayım sonra bu işi bitireyim sonraaa şu iş 2 dk mı alırr zaten diye diye akşam oluyor bide bakmışsın, sonras yorgunluk halsizlik başlıyorrrr ama artık ev işlerine ölüm :)

çok haklısın canım..
ama çok azda zaman kaldı
bişekilde bir seyler yapmak lazım:18::18::18:
:44::44::44:

kızlar ben de geldim. başka topikteydim de kimse girmez oldu. ben de burada başka kişilerle konuları ilerletince daha motive oluyorum. edebiyat öğretmeniyim bu arada. sınava 2. hazırlanışım

kızlar ben de geldim. Başka topikteydim de kimse girmez oldu. Ben de burada başka kişilerle konuları ilerletince daha motive oluyorum. Edebiyat öğretmeniyim bu arada. Sınava 2. Hazırlanışım

aşk olsun, ben her gün giriyordum, ama bulamıyordum ki kimseyi. Saat ayarlamıştım, ona da yok dediniz. Ben ne yapayım.

kızlar benim bu sene tuhaf bir dönemim oldu kpss kursuna gidiyordum ama kursu geçen hafta itibariyle bıraktım hem kurstaki aksilikler hem de tayinimiz çıkması nedeniyle eşimin burdan gitmesi iki çocukla beraber beni bunalıma soktu evde çalışmaya karar verdim ama bir türlü oturamadım başına bende eğer kabul ederseniz sizinle bu çalışma programına başlamak istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…