• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatte uyuyamamamin sebebi.....

bazı kadın çocuk sevmez. anne bile olsa. kendi çocuğunu bile sevemiyor.kendi dna sından çocuktan vazgeçen senin çocuğuna iyi dileklerde bulunur mu. kadın çocuk kelimesine bile tahammül edemiyor.ısrarla çocuk olunca hayatın kayacak doğur da gör gününü aman çocuk yaramazlıktan evi yıkmaktan başka bir işi yaramaz ne yararı var çocuğun doğurunca ne olacak habire ilgi göster tepene çıkar yararsız görüyor. yani bu cümleleri sana söylemiyor. onun çocuklara bakış açıcı böyle. maddi manevi olarak yük olacak eşinle huzurunu kaçıracak habire yaramazlıkta canın çıkacak kafan şişecek evi dağıtacak para gidecek diye kendini anlatıyor. o öyle görüyor. onun için çocuk ölü yatırım aman ya ne yararı var diyor. sen istiyorsan doğur sonuçta sen bakacaksın o bakmayacak. ama çocuk sevmeyen insanları görünce şok olma çok var. onlar kendini anlatıyor.

Aslinda dogru diyorsunuz ama konu cocuk olunca... soyledikleri acaba gercek olur mu korkusu var...

Espri yapıyor patavatsızca.
Ayrıca Gerçek olsun ne olacak ki. Çocuk yaparken zaten bunları kabulleniyoruz. Hee ben yaramaz çocuk severim ya. Çocuk dediğin taş taş üstüne komaz. Annesine e…kini gösterir. Halasına da gösterir derdim ben olsam.
Sağlıkla dünyaya gelsin de.

Ağzından hayırlı bi kelime çıksın mübarek günlerde diyin. Yani ne bileyim içinize dert edeceğinize ağzının payını verseniz müthiş olmaz mı? Eşinize de söyleyin rahatsız olduğunuzu kendisi önünü keser. Dangalak dungalak laflar etmiş

Niçin,size böyle şeyler söyleyen birine susuyorsunuz ki?Cevap verin olay büyürse de büyüsün.Kimse sesini çıkarmadığı için bu tip insanlar sürekli konuşuyor saçma sapan.Bu kadıni 2 defa bozsanız,bir lafı söylemeden önce 5 defa düşünür artık

Daha dogrusu uyuyup, uyanmamin...
Arkadaslar bende bir gorumce var agzindan hic guzel laf cikmaz. Bir oglum var tedaviyle oldu. Simdi ikinci icin tedavi gorduk cok sukur tutundu ama kalp atisini duymadik daha haftaya gidecegim.. gorumcemin iki oglu var biri benim oglumdan 9 ay buyuk. Biraz yaramaz bir cocuk ama cok akilli. Gorumcem cocuklarina karsi cok ilgisizdir. Hep annelik bana gore degil, ben cocuk buyutemiyorum, annem baksin diye dogurdum filan der. Kayimvalidemle altli ustlu oturuyorlar bende ayni sokaktayim o yuzden biraz fazla gorusuyoruz. Neyse konuya geleyim, gorumcem surekli daha tedaviye baslarken (cift embriyo koyulacakti) "insallah ikiz olurda eb....nizinkini gorursunuz" "insallah ikiz olur da geceleri uyku bilmezsiniz" gibi seyler soyluyordu. Ben de hep "abla tek ya da cift saglikli olsun yeter benim icin" diyip, Umursamiyordum saka yapiyor diye ama dun yine ayni seyleri tekrar etti. Doktora gittim tek kese oldugunu cift tutmadigini soyledi. Sonra onlarla gorustuk esim de geldi yanimiza. Cay icerken "eee tek miymisss yani" dedi. Evet abla dedim. "Insallah oyle bi cocugunuz olur ki tasi tas ustune koymaz, gorursunuz" dedi. Ben boyle afalladim kaldim hic bir cevap veremedim.. sonra eve geldik ve ben hala bunu dusunuyorum... neden "kardesim saglikla kucaginiza alin" demiyor da surekli kotu dilekte bulunuyor ve ya bunlar kabul olursa... icimden "benim icin ne dilersen bin kati senin olsun" demek geliyor suratina ama dur bi sakin olayim diyorum... esime mi soylesem, ablani uyar diye.... kafayi yicem dusunmekten....
Cevabını siz verin eşinizi niye bekliyorsunuz ki

Üzülmeyin bebeğiniz sağlıkla gelsin. Çok akıllı uslu bi bebeğiniz olacak bence. Benim de kaynanam hamileliğimde değişik değişik temennilerde bulunuyordu Söylediklerinin tam tersi oldu 😌

Hasta kadın net

Ben olsam eşime durumu söyler ve bir daha da görüşmezdim.

Böyle ruh hali bozuk insanlar için de canımı sıkmaz , aileme odaklanırdım.

Ayy Allah yardımcınız olsun. Gerçekten bu nasıl art niyet böyle. Kesinlikle susup kalmayın. Edebiniz ile cevabını verin. Neden bu şekilde söylüyorsun ? Hayır duası etmek ne kadar zor diye imalı imalı konuşun. Bir anlamaz iki anlamaz ise üçüncü de aşın mesafeyi. Hamilelik süresi boyunca da görüşmeyin. Kan emici kadın ya.

sinir oldum Allahım :kızgın:

Hayatinizda her sey cok yolunda galiba, bunu bile dert ettiginize gore. Yatin uyuyun allah askina. Ayrica niye rahmine konulan embriyodan bile gunu gününe haberi oluyor bu insanların. Hayatinizi biraz kapali tutun. Bu sizi daha saygideger hale getirir gercekten

O dedi dile olacak sanki de. Uykunu böldüğüne değmez.

Ben bu postları anlayamıyorum. Doktora 5 dk geç girse, garson siparişi yanlış getirse koşa kosa şikayet eden millet bu kadar abidik gubidik konuşan akrabaya sessiz kalıyor. Evlilikleriniz bozulur diye mi korkuyorsunuz bilemiyorum.
Bu arada gorumceniz çocuktan dolayı çok mutsuz. Siz de mutsuz olun istiyor.

Hep annelik bana gore degil, ben cocuk buyutemiyorum, annem baksin diye dogurdum filan der.

Kendi çocukları için bu cümleleri kuran bir kadından kendi çocuğunuz için ne bekliyorsunuz ki?
Yazık, çocuklarına acıdım. Hiçbir zaman aslında anneleri tarafından istenmediklerini bilerek büyüyecekler.
Siz de kafanıza takmayın, bu sizinle ilgili bir konu değil, onun kalbinin kötülüğünün görünür olması.
Hiç eşinizden konuşmasını falan da istemeyin bence, kendini haklı çıkarmak için çirkefleşebilecek biri izlenimi uyandırdı.
Bir daha böyle cümleler kurduğunda sizde kavgaya dökmeden iğneleyici cevaplar verin. Bir süre sonra susar zaten.

Onun yanında sürekli allahim benim hakkım da kim ne düşünüyorsa sen onlara 10 katını nasip et de 🤣🤣🤣 hamilenin duası kabul olur olarakta ekle 🤣🤣🤣

Allah’ım ne insanlar var ya.. laflara bak deli midir nedir? Mesafe koyun bence hadsiz bir insan. Aslında ona söylenecek bir söz var da işte ağır mı olur bilemedim😅

Tartışmak istemiyorsanız abla bazen espri mi yapıyorsun beddua mı ediyorsun anlamıyorum deyin. Belki değiştirir tutumunu.

Daha dogrusu uyuyup, uyanmamin...
Arkadaslar bende bir gorumce var agzindan hic guzel laf cikmaz. Bir oglum var tedaviyle oldu. Simdi ikinci icin tedavi gorduk cok sukur tutundu ama kalp atisini duymadik daha haftaya gidecegim.. gorumcemin iki oglu var biri benim oglumdan 9 ay buyuk. Biraz yaramaz bir cocuk ama cok akilli. Gorumcem cocuklarina karsi cok ilgisizdir. Hep annelik bana gore degil, ben cocuk buyutemiyorum, annem baksin diye dogurdum filan der. Kayimvalidemle altli ustlu oturuyorlar bende ayni sokaktayim o yuzden biraz fazla gorusuyoruz. Neyse konuya geleyim, gorumcem surekli daha tedaviye baslarken (cift embriyo koyulacakti) "insallah ikiz olurda eb....nizinkini gorursunuz" "insallah ikiz olur da geceleri uyku bilmezsiniz" gibi seyler soyluyordu. Ben de hep "abla tek ya da cift saglikli olsun yeter benim icin" diyip, Umursamiyordum saka yapiyor diye ama dun yine ayni seyleri tekrar etti. Doktora gittim tek kese oldugunu cift tutmadigini soyledi. Sonra onlarla gorustuk esim de geldi yanimiza. Cay icerken "eee tek miymisss yani" dedi. Evet abla dedim. "Insallah oyle bi cocugunuz olur ki tasi tas ustune koymaz, gorursunuz" dedi. Ben boyle afalladim kaldim hic bir cevap veremedim.. sonra eve geldik ve ben hala bunu dusunuyorum... neden "kardesim saglikla kucaginiza alin" demiyor da surekli kotu dilekte bulunuyor ve ya bunlar kabul olursa... icimden "benim icin ne dilersen bin kati senin olsun" demek geliyor suratina ama dur bi sakin olayim diyorum... esime mi soylesem, ablani uyar diye.... kafayi yicem dusunmekten....
Bu süreçte üzmeyin kendinizi afedersiniz ama cahil kıskanç biri bence. Hayırlı olsun sağlıklı olsun demek bu kadar mı zor.. ama takmanizi anlıyorum hele ki zorlu hamileliklerde insan bı çok şeyi daha fazla takıyor.

Benimde hamileliğim problemli olmuştu. Hamile olduğumu öğrendiğimizde kaynanam " yarın hemen doktora git bı baksinlar bı sorun varsa başının çaresine bakarsın " demişti. Hamileligimi bilmiyordum kanamalarım olmuştu bu sebeple böyle demisti. Oysa ilk gebeliğim ailemden uzaktayım insan bı anne yakınlığı bekliyor yalandan bı sarıl hayirli olsun kızım de dimi.. şimdi çocuğumu seviyor ben rahatsız oluyorum o tavrı aklıma geliyor..

bazı insanlar böyle tuhaf işte. Siz esinize söyleyin o uyarsın ama ablası böyle bı laf edince uyarsın. Durup dururken söylerse o kadin konuyu başka yerlere çekip sizin uzerinize gelir bence.

Back
X