E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ben buradayım cunku..............
esımın abılerı bızdeler onlar salonda okey oynuyor bende oturma odamda pc basında
onların bıran once gıtmelerını beklıyorum
bu arada söylemeden edemicem yan komşu konudaki agustos_boceeni bekliyorum
bide turplu su ve zencefil suyu konusunu takipteyim ..kötükedihüso
3 ay oldu ondan ayrildim ama hala msnimde. hic yazismiyoruz. onu hala cok seviyorum. o msnde online olunca onu yanimda gibi hissediyorum. o yuzden o msnden cikana kadar bende burdayim. deliyim ben deli....ya yardim kizlar ne yapcam ben...
Ben de biraz alıntı yapayım
uykum yok,kocam yok,derdim çok ,merakım çok ama yarın erken gitmem gereken bi işim vaaar
Burada başkalarının dertlerini okuyup yorum yaparken kendimi yalnız hissetmiyorum ... hissettiğinde yalnızsındır... Aslında bu siteye takılmanın iyi şeylere alamet olmadığını düşünüyorum ama neyse :)
ağustos böceği ,cırcır böceğine haddini bildirmiş sonuç bu ben biliyorum....:roflol:
ama onu sevdigimi biliyor. o beni sevmiyor. :çok üzgünüm::çok üzgünümnuda unutamadim. ...delircem ya... 3 ay oldu...peki o neden beni msnden silmiyor? konuyu acan arkadastan özur dilerim cunku konu disi biraz yazdim.
bak simdi kovucaklar bizi burdan, onun icin bi derdim vara konunu ac dedim fikir
danismak amacli...
Neden silmiyo demekki o da senden hoslaniyo olamaz mi bu da bi ihtimal demi?
ama onu sevdigimi biliyor. o beni sevmiyor. :çok üzgünüm::çok üzgünümnuda unutamadim. ...delircem ya... 3 ay oldu...peki o neden beni msnden silmiyor? konuyu acan arkadastan özur dilerim cunku konu disi biraz yazdim.
kocam yokk
sevgilim askerdeee
yarın iki tane sınav varr :)
neden burdayım ben de bilmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?