bu rüya bir işaret mi?!

Rüya bu Dini konu neresi ki abartmayın yaff
İkincisi ben öyle kesin cevap veremem bilinç altı diye zira uyarı niteliği taşıyan rüyalar yok değil

Bende bir gece önce bildiğin secdeye yatmış tevbe ediyordum rüyamda bir taraftan yemyeşil pırıl pırıl bir alan görüyordum bor taraftan kasvetli dağınık bir alan
Tabi yorumlayamam bilinç altı da olabilir uyarıda
Demem o ki sen yinede kendini bir muhasebe et

Ayy canım Kur'an-ı Kerim olan bir rüya sence ne kadar hayırsız olabilir.. Şahane bir rüya görmüşsün. Ve o adamdan bence sen ayrıl. Kaypak korkak herif gitsin kendi gibileri bulsun. Ameller niyetlere göre yazılır. Bir hayat kadını kuyudan su içmek isteyen ama içemeyen köpeğe 3 kere kuyuya inip ayakkabısıyla su doldurup içirmiş. Allah'ın cennetine nail olmuş. Bu bi rivayet.. Düşün ki zina yaparak geçimini sağlayan ama merhametini kaybetmeyip Allah'ın dilsiz kuluna su veren bi kadını Rabbim niyetiyle ödüllendirmiş. Senin niyetin temiz olsun. Ay haspamm kötü mü gelmiş sana. Keşke gelmeden düşüneymiş. Hadi kızım güzel günlere uyan.. Et bi tövbe bitsin gitsin.

Aklınızda böyle bir konu olmasa, sevgilinizle güle oynaya günaha girdim dediğiniz şeyleri yaşarken bu rüyayı görseydiniz, kesinlikle uyarı derdim.
Ancak zaten kafanızı bu konuyla yormuşsunuz bayağı, üstelik ilişkiniz sonlanmış gibi dolayısıyla bilinçaltı rüyası diyorum ben..

Haberci rüyada olabilir bilinç altında amasen yaptığın yanlışların hataların farkındasın rüyaya inanmaya ihtiyacın yok ama illa bi sebepe ihtiyacın varsa rüyanı düşün yol göstersin sana zaten sevgilinde uzaklaşmış varsın yoluna gitsin sende yoluna canım

Benim rüyalarım çıkar.mesela ben çok inanırdım böyle bir rüya görsem. Bence ister işaret olsun isterse olmasın. bilinçaltı bile istemiyor.

sevgilin madde bağımlısı filan mı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…