• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu rüya bir işaret mi?!

Nasi dininden uzaklastin vede gunaha girdin anlamadim ben ama grcekten oyle dusunuyosan evet uzak dur zaten adamda demis hayatindaki kisi keske grmeseydim hayatina diye olay btmis zten ruyalarinda blinc alti oldgunu dusunuyrm

Canim rüyan apacik bence kesinlikle dikkate almalisin uydur buydur bir ruya da degil ayrica kurani kerim gormussun. ve soyle bise bilirim sabah namazi zamani gorulen ruyalar onemlidir.Gaybi tabiki sadece Allah bilir ama ayrilman senin icin daha dogru gibi gorunuyor sevgilin de istemiyor belli ki artik

Canim rüyan apacik bence kesinlikle dikkate almalisin uydur buydur bir ruya da degil ayrica kurani kerim gormussun. ve soyle bise bilirim sabah namazi zamani gorulen ruyalar onemlidir.Gaybi tabiki sadece Allah bilir ama ayrilman senin icin daha dogru gibi gorunuyor sevgilin de istemiyor belli ki artik
Beni anladığını düşünerek açık olacağım. Sevgilim bu ayrılığı kendini suçladığı için istiyor sanırım. Ha ayrılalım da demiyor sadece böyle keşke hayatıma girmeseydim diye imalarda bulunuyor. İşin kötüsü ben de kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum. Yani kendisi giderek değişiyor eskiden önemsediği şeyler artık çok basit geliyor. Kendimi sorumlu hissettim kısacası ama ayrılmak en iyisi galiba. Seviyor olmasam kolay ama seviyorum işte zor geliyor

Beni anladığını düşünerek açık olacağım. Sevgilim bu ayrılığı kendini suçladığı için istiyor sanırım. Ha ayrılalım da demiyor sadece böyle keşke hayatıma girmeseydim diye imalarda bulunuyor. İşin kötüsü ben de kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum. Yani kendisi giderek değişiyor eskiden önemsediği şeyler artık çok basit geliyor. Kendimi sorumlu hissettim kısacası ama ayrılmak en iyisi galiba. Seviyor olmasam kolay ama seviyorum işte zor gel
Evet cok degistim ama sen de artik cok degistin bu halin beni mutlu etmiyor. ayrilalim de zaten hata yaptigini anlayip kendini sucluyorsa artik daha duzgun davranalim ikimiz de sinirimizi bilelim diyebilir.[/QUOTE]

Ikinizde ayni goruslere sahipseniz.ve birbirinizle tanistiktan sonra degerlerinizden uzaklaştı iseniz birlikte toparlanmaya çalışın madem.
Eger seviyorsaniz keske hayatina girmeseydim dedigi zaman bunu teklif edin ona. seviyorsa caba gösterir. Yok yine mirın kırın ediyorsa ayrilmanin yolunu yapiyordur..

sen hz. Yusuf degilsen bi isaret falan degil.

cok fazla anlam yukleme. tkruyalar bilincaltinin yansimasidir.

iyi akşamlar kızlar. çok etkilendiğim bir rüyayı sizle paylaşmak istiyorum. . Bu rüya benim bilinçaltımın mı sonucu yoksa gerçekten bir uyarı mı anlayamadım.benim yaklaşık 3 senedir birlikte olduğum bir sevgilim var. sanırım şimdilerde ayrılmak üzereyiz. yani bunu o istiyor. senin hayatına girmeseydim keşke diyor. kendisiyle tanışmadan önce biraz farklıydım. yani dinimi yaşamaya çalışan biriydim. fakat o geldikten sonra ben dinimden uzaklaştım, nefsime de uyup birçok günah işledim. son zamanlar bu durum bana ağır geldi. sürekli dua ettim allahım biz birbirimizi yanlış yola saptıracaksak uzaklaştır sen diye. bu duadan sonra kendisi benden gerçekten de uzaklaştı, işte keşke senle tanışmasaydım seni ben değiştirdim falan diye benden uzaklaşmaya çalışıyor. (tabiki beni onun değiştirdiğini düşünmüyorum ve onu suçlamıyorum) neyse. Durum böyleyken ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda sevgilimin peşinden gidiyordum o bana yüz vermiyordu. karşıma bir adam çıktı yapma kızım dedi. ertesi gün olmuş yine sevgilimin peşinden gidiyordum sevgilim ise gelme bana artık umut bağlama diyordu. ben de ağlayarak ardından koşuyordum ki o adam yine karşıma çıktı. dedi ki dur artık o senin için hayırlı biri değil dedi. Onun elini tutmak yerine al bunu tut bundan sonra dedi ve bana Kuran'ı Kerim'i uzattı... Birden sevgilim kayboldu ve her yer karanlık oldu. sadece rüzgar sesleri duymaya başladım ve ürpererek uyandım. kalktığımda sabah ezanı bitiyordu. Arkadaşlar çok etkilendim. acaba günahlarımı düşündüğüm onunla kötüye gittiğimizi düşündüğüm yani bilinçaltıma yerleştirdiğim için mi böyle bir rüya gördüm yoksa gerçekten bir uyarı mı bu? sizce bunu sevgilime anlatmalı mıyım?
Cok guzel bir ruya gormussun ne niyetle yattiysan belki o cikmistir karsina belliki dini konulari aksattigindan icin huzursuz rabbimde bu sekilde uyarmis unutmaki bazi seyleri zorlamamak gerek cunki nasibinde kim var ise alinda onla omur geciriceksin. Inancli insansin yaptigin hatalarin tovbesini yap eski huzuruna kavus in

Sırlar kapısı gibi rüya maaşallah.Adam ayrilmak istiyor gerisinin pek bir önemi yok ama neyse soruna geleyim.Sen zaten dua etmişsin ve o duadan sonra adam ayrılmak istemiş istediğin işaret gelmiş.Sonra rüya görmüşsün ayrılık daha hayırlı olacak rüyaya göre.Benim anladığım sen ayrılmak istemiyorsun.Boşuna Allah'tan işaret falan bekleme gökten biri inip ayrıl dese sen yine acaba bu işaret mi dersin.Çünkü ayrılmak istemiyorsun.Boşver işareti sen kendin düşün bu ilişki olur mu olmaz mı

Sırlar kapısı gibi rüya maaşallah.Adam ayrilmak istiyor gerisinin pek bir önemi yok ama neyse soruna geleyim.Sen zaten dua etmişsin ve o duadan sonra adam ayrılmak istemiş istediğin işaret gelmiş.Sonra rüya görmüşsün ayrılık daha hayırlı olacak rüyaya göre.Benim anladığım sen ayrılmak istemiyorsun.Boşuna Allah'tan işaret falan bekleme gökten biri inip ayrıl dese sen yine acaba bu işaret mi dersin.Çünkü ayrılmak istemiyorsun.Boşver işareti sen kendin düşün bu ilişki olur mu olmaz mı
Adam ayrılmak istediğini söylemiyor öncelikle bunu söylim. Ben hareketlerinden bunu anlıyorum. Evet ayrılmak zor geliyor çünkü seviyorum. tüm bunları düşünürken bu rüyayı görmek bana farklı gelmişti o kadar. Neyde sağolun yorum için.

Sevgiline anlatma hem madem onun yüzünden yanlışlar yaptığını düşünüyorsun ruyandada gormussun Allah sana doğruyu göstermiş ışte sende bile bile lades deme çok artik

Sahih bir ruyada olabilir. Ama ruya gorsenizde. Gormeseniz se farkindasiniz zaten ayrilmaniz gerektiginin. Kimse ahiretinizden onemli degil

Sahih bir ruyada olabilir. Ama ruya gorsenizde. Gormeseniz se farkindasiniz zaten ayrilmaniz gerektiginin. Kimse ahiretinizden onemli degil
Evet galiba akşamdan beri farkından olduğum bu şeyi bir de sizlerden duymak istedim. Haklısın. Teşekkürler

Adam ayrılmak istediğini söylemiyor öncelikle bunu söylim. Ben hareketlerinden bunu anlıyorum. Evet ayrılmak zor geliyor çünkü seviyorum. tüm bunları düşünürken bu rüyayı görmek bana farklı gelmişti o kadar. Neyde sağolun yorum için.
Valla adamin lafı gayette ayrilmak istiyoruma gelmiş.Ayrıca erkekler genelde ayrilalim demek yerine tavırlarla falan hissettirip kadını ayrılmak zorunda bırakırlar.Hakkında hayırlısı olsun.

Dua edip üstüne böyle bir rüya görmeniz de bana anlamı olan bir rüya gibi geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun ama sevgilinize anlatmayın. Zamana bırakın bence, zaten eğer hayırlı değilse bir şekilde çıkar gider hayatınızdan. Eğer hayırlı ise de düzelir zamanla bu durumlar

'Düşümde bile günahkarsın
Bunu kim hayra yorar' demis incesaz,yıllâar önce.
Sana gelsin

Bilinçaltınızdaki vicdan azabanın yansıması.
Kendinizi dinden uzaklaştığınız için suçlu hissediyorsunuz ve her ne kadar "onu suçlamıyorum" deseniz de buna sebep erkek arkadaşınızı görüyorsunuz.
Aslında siz de ayrılmak istiyorsunuz ama yaşayacağınız ayrılık sürecindeki acılardan korkuyorsunuz.
Bu rüyayı bir işaret olarak görmeniz ayrılık sürecenizi kolaylaştoracaksa öyle kabul etmemizde de bir mahsur yok.
Ama rüyalar çoğunlukla yaşayacaklarımızla değil yaşadıklarımuzla ilgilidir.

Tamamen bilincalti

Zaten bu cocuktan sonra dinden uzajlastim diye dusunmussun, sevgilin de ayrilmak istiyo, hepsini gormussun iste

Back
X