iyi akşamlar kızlar. çok etkilendiğim bir rüyayı sizle paylaşmak istiyorum. . Bu rüya benim bilinçaltımın mı sonucu yoksa gerçekten bir uyarı mı anlayamadım.benim yaklaşık 3 senedir birlikte olduğum bir sevgilim var. sanırım şimdilerde ayrılmak üzereyiz. yani bunu o istiyor. senin hayatına girmeseydim keşke diyor. kendisiyle tanışmadan önce biraz farklıydım. yani dinimi yaşamaya çalışan biriydim. fakat o geldikten sonra ben dinimden uzaklaştım, nefsime de uyup birçok günah işledim. son zamanlar bu durum bana ağır geldi. sürekli dua ettim allahım biz birbirimizi yanlış yola saptıracaksak uzaklaştır sen diye. bu duadan sonra kendisi benden gerçekten de uzaklaştı, işte keşke senle tanışmasaydım seni ben değiştirdim falan diye benden uzaklaşmaya çalışıyor. (tabiki beni onun değiştirdiğini düşünmüyorum ve onu suçlamıyorum) neyse. Durum böyleyken ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda sevgilimin peşinden gidiyordum o bana yüz vermiyordu. karşıma bir adam çıktı yapma kızım dedi. ertesi gün olmuş yine sevgilimin peşinden gidiyordum sevgilim ise gelme bana artık umut bağlama diyordu. ben de ağlayarak ardından koşuyordum ki o adam yine karşıma çıktı. dedi ki dur artık o senin için hayırlı biri değil dedi. Onun elini tutmak yerine al bunu tut bundan sonra dedi ve bana Kuran'ı Kerim'i uzattı... Birden sevgilim kayboldu ve her yer karanlık oldu. sadece rüzgar sesleri duymaya başladım ve ürpererek uyandım. kalktığımda sabah ezanı bitiyordu. Arkadaşlar çok etkilendim. acaba günahlarımı düşündüğüm onunla kötüye gittiğimizi düşündüğüm yani bilinçaltıma yerleştirdiğim için mi böyle bir rüya gördüm yoksa gerçekten bir uyarı mı bu? sizce bunu sevgilime anlatmalı mıyım?