• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Resmi Yorumlayın Kafanız Neye Çalışıyor Anlayalım

Adam kadın var şişede ama benim ilgimi çeken şişede asılı kağıtta yazan yazı oldu..
Söyleyin ben piskopatmıymıışım yoksa neyim :1shok:

Adam kadın var şişede ama benim ilgimi çeken şişede asılı kağıtta yazan yazı oldu..
Söyleyin ben piskopatmıymıışım yoksa neyim :1shok:

hayır canım son derece dikkatlisin bende dahil kimse o yazıyı farketmedi ilk söyleyen sen oldun bravoooooo:hooray:

bu resme bakıp yorumlayın resimde ne görüyorsunuz?

pic004911hq6.jpg

arkadaşlar ilk bakışdaşişenin içinde adam ve kadın çıplak gözüküyor ama dikkatli bakınca ben 8 tane yunus balığı gördüm... belki sayı daha fazla olabilir benim gördüğüm 8 taneydi a.s.

evet arkadaşlar..çıplak kadın ve adam gibi gözüküyo..arkadaşında dediği gibi dikkatli bakınca yunus balıkları var ...

7 büyük yunus iki tanede yavru yunus var bir kadın bir erkek sarılmış şişenin iki yanındada birer adam var bu iki adam rontgenci sanırımkaydirigubbakcemile3 ve şişenin ağzına iliştirilmiş kağıtta yazı varhihoyyyt

evet ya 9 tane balık var..kadınla adamın gölgeli yerlerine bakın kadının şeyi yunusun kuyruğu sonra kadının kollarının arasında kalan koyu yere bakın..

neresi balık bunların yaaa resmen bi kadın ve bir adam varyerimseniben
fena şeyler yapıyorlar:icecream:
başkada birşey görmüyorm ve düşünemiyorm maleseff kardeşimm:bbo::roflol:

niye fena bişi olsun ya canikom,belkim adamla kadın evlidirlaelaelaelaelae

walla ben ilk başta o ateşli çifti gördüm kaydirigubbakcemile3biraz yazılanlardan kopya çekince gördüm balıkları balık cennetinde hoş bi fantazi yapıolar kaydirigubbakcemile3

kesinlikle yunus balıkları var ( mış) ben bu testi biliyorum yetişkinler adamla kadını çocuklar ise yunus balıklarını gördüklerini söylemişler eee kimin kafası neye basıyor ortada

birbirine sarılmış çıplak kadın ve erkek görüyorum ama aynı zamanda kadın ve erkeği yunusların oluşturduğunu da görüyorum

2 tane çok afedersiniz yiyişkendelikafadulden ve yunus balıkları...Ama ilk bakışta çiftler,biraz daha zorlayınca balıklar bariz görünüyor...

Back