• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Resmi Yorumlayın Kafanız Neye Çalışıyor Anlayalım

8 tane yunus ve 2 tane de sadece kuyrukları gözüken yarım yunus var. :lepi:
(bu arada resme bakmadan balık olayını okuduğum için direk balıklara odaklansanma ilk önce birbirine kenetlenmiş iki aşık gördüm:roflol::roflol: galiba benimde durumum vahim)
tamam da yorumları okudukça bi de kuş mu var resimde bak ben onu göremiyommm:jeyyar::jeyyar:

aaa kuşu görmüyormusun ben ilk önce onu görmüştüm:utangac:

Ben niye balık göremiyorum :1shok:
Sevgilimi 10 gündür göremedim, çok özledim, çok aşığım ya ondandır değil mi barçman abla, başka bişey olamaz değil mi :bbo:

:roflol:

senin bu aralar libidon yüksektir ondan korkma korkma birşey olmaz

:roflol: Barçmancım sana ve bana ve diğer FANFİN gören arkadaşlara kötü bi haberim var...
Biraz önce aynı şişeyi başka bi topikte gördüm Aynen kopyalıyom....

Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!!

Sanırım ben iyice bunadım.. :roflol:

:roflol: Barçmancım sana ve bana ve diğer FANFİN gören arkadaşlara kötü bi haberim var...

Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!!

desene çoğumuz hapı yuttuk:çok üzgünüm:

Korkun benden ben bir sapık olabilirim delikafadulden ben balık malık görmüyom neden bahsediyosunuz adamın balığı olaiblir mi? delikafadulden
:roflol::roflol:
Koptum artık....

Valla ben adamla kadını gördüm, yorumlardan sonra yunusları gördüm.
3 saniyede çok kısa ya...:delphin:

yarım saattir bakıyom sevişen 2 cift dısında bişi goremiyom Allam sen beni doğru yola şaap yarebbim:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

yarım saattir bakıyom sevişen 2 cift dısında bişi goremiyom Allam sen beni doğru yola şaap yarebbim:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

senin öyle göreceğinden adım gibi emindim zaten hiiç şaşırmadımkaydirigubbakcemile3

sen bırak 3 saniyeyi 10 günde baksan aynı şekilde görürsün

Son düzenleme:
aynen yaa bende o malum iki kisiden baska bisii göremiorumm..yunus bu resmin neresinde arkadaslar yahu,bende mi bi anormallik var acep??:delphin:

valla bakiyorum bakiyorum ve yine bakiyorum ama bitane paluk geremiyorum durum vahim :))

Back