• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Resmi Yorumlayın Kafanız Neye Çalışıyor Anlayalım

bacum bilgisayari birakip salonun öteki kösesine bile gidip baktim acep uzaktan görürmüyüm diye..dedigin yerleri zom bile yaptim yok...eyvahlar olsun durumum icler acisidelikafadulden

ahhh yavrummm acıdım sana he heee
bak sen biraz yağmurun yanına takıll
yada yağmur adamı fazla yoldan çıkarır
gel yanıma ben sana gösterim he he he delikafaduldendelikafadulden

kıs gölgelere dikkat ettt

hem sen ne görin onu anlat heleee:roflol:

ahhh yavrummm acıdım sana he heee
bak sen biraz yağmurun yanına takıll
yada yağmur adamı fazla yoldan çıkarır
gel yanıma ben sana gösterim he he he delikafaduldendelikafadulden

kıs gölgelere dikkat ettt

hem sen ne görin onu anlat heleee:roflol:

üle nesrin barcman abla oyacak bizi
18+ya cevirdin iice haakaydirigubbakcemile3
gördüm vallah,artik rahat rahat oturabilirim yerimekaydirigubbakcemile3

yakaladım sizi delikafadulden
biri benim dedikodumumu yapıyo delikafadulden

balıklar var bakın bakınn delikafadulden

barçman abla özür diliyem hep bu yağmurun yüzünden bende ona uydum he he (artık bana bişi olmaz yağmur düşünsün:))))))))))))))

ablam iki resim var burda görünen anlasılan
biri birtane cift sarılmışlar
biride 9 tane yunus balıgı

ben ilk önce kadın ve erkeği 1 sn sonra yunusları gördüm, içimdeki cinsellik ve çocuksu yanım hep peşpeşe...

valla ilk baktığımda çıplak bir bayan ve erkek gördüm..sonra yorumları okumaya başladım.öldüm burda gülmekten.hanımlar sizler harikasınız.kuku meme ay gece gece çok güldüm.:roflol: :roflol: :roflol: ama sonra tekrar dönüp tekrar incelediğimde 8 yunus olduğunu gördüm.en ilgincide bayanın bacaklarının arasındakiydi..:roflol: :roflol: :roflol:

vala ben hem yunus balıklarını
hemidee kadin ilke adamı kördümmm
noliyy buu? :)))

şimdi şöyle oluyo bi adamla bi kadın var şapıyolar sarılmışlar silüetleri de şişeye vurmuş ama ben çok uğraşmama rağmen yunusları göremedim tabi bu durumda aklım çok da iyi şeylere çalışmıyo demek ki ehh napalım kusursuz insan yoktur benim ksurumda bu olsa gerek hahahaaaa:jeyyar:şakkıdı

Back