8 tane yunus ve 2 tane de sadece kuyrukları gözüken yarım yunus var. :lepi:
(bu arada resme bakmadan balık olayını okuduğum için direk balıklara odaklansanma ilk önce birbirine kenetlenmiş iki aşık gördüm:roflol::roflol: galiba benimde durumum vahim)
tamam da yorumları okudukça bi de kuş mu var resimde bak ben onu göremiyommm:jeyyar::jeyyar:
Ben niye balık göremiyorum :1shok:
Sevgilimi 10 gündür göremedim, çok özledim, çok aşığım ya ondandır değil mi barçman abla, başka bişey olamaz değil mi :bbo:
:roflol:
aaa kuşu görmüyormusun ben ilk önce onu görmüştüm
:roflol: Barçmancım sana ve bana ve diğer FANFİN gören arkadaşlara kötü bi haberim var...
Biraz önce aynı şişeyi başka bi topikte gördüm Aynen kopyalıyom....
Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!!
Sanırım ben iyice bunadım.. :roflol:
:roflol::roflol:Korkun benden ben bir sapık olabilirim delikafadulden ben balık malık görmüyom neden bahsediyosunuz adamın balığı olaiblir mi? delikafadulden
Valla ben adamla kadını gördüm, yorumlardan sonra yunusları gördüm.:roflol: Barçmancım sana ve bana ve diğer FANFİN gören arkadaşlara kötü bi haberim var...
Biraz önce aynı şişeyi başka bi topikte gördüm Aynen kopyalıyom....
Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!!
Sanırım ben iyice bunadım.. :roflol:
yarım saattir bakıyom sevişen 2 cift dısında bişi goremiyom Allam sen beni doğru yola şaap yarebbim:Saruboceq:-tatlicadiarzu-
bunnar kopyacı 9 numalaralıı pozisyonumuu yapıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?