Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde böyle bişey sanırım. Bi ara resmimi koymuştum zaten...
Sen hangi baslikta nerde paylsmistin resmi canm merak ettm:)
aşağı yukarı şikayet edenlerin geneli bu şekilde heralde, silikon harbiden kötü duruyomuş yaaaa ben boyle oldugunu tahmin etmemiştim soğudum şimdi
çıplak olarak baktığımızda silikonlu hali çok itici duruyor ama elbiseli ve hatta hafif göğüs dekolteli silikonlu hali çok çok daha çekici olacaktır. ayrıca bu resimdeki silikonlardan çok daha başarılı ameliyat olan arkadaşlarımız var, onlardan doktor tavsiyesi alıp ona göre bir doktora gidersen çok daha iyi bir sonuç çıkar ortaya diye düşünüyorum.
benimkiler bu resimdekine çok benziyo buna göre yorum yapın kızlar.bide yanda silikonlu hali var bence çok yapay öyle olsun istememEki Görüntüle 327379
cnm sonuçta biz güzel göğüsleri dışardakiler baksın beğensin diye değil... çoğumuz evlendiğimizde eşimiz için veya evli olanlar da yine eşleri için istiyor.. sonuçta çıplak halinle görcek olan o yani.... elbise giydiğimde güzel dursa nolur.. çıplakken güzel durmadktan sonra