- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Eşimde sizinle aynı durumda. Yıllardır var ama son iki senedir bu tahriş ve yaralarla yaşıyor. Inanın gitmediğimiz doktor kalmadı. Kaç tane profesör kaç tane uzman doktor sayısını hatırlamıyorum. Yaşama sevinci hiçbirşey kalmadı bu illet yüzünden. Bir yudum su bile onu mahvetmeye başladı. İlaçlar da alerji yapmaya başladı.denemediğimiz bitkisel yöntem kalmadı ama yok yok olmuyor çok kötü durumda hiç birşey fayda etmiyor artık. Aynı dediğiniz gibi psikolojik stresten deyip gönderen doktorda oldu. Ve ben artık kansere dönüşecek diye okadar korkuyorum ki. Şaştım kaldım dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor artık. Allah gerçekten yardımcınız olsun çok ama çok zor sürekli acı ağrı çekmek uyuyamamak. Artık yüzü gülmez oldu hep berbat durumda. Bu böyle nasıl olacak bilemiyorum gerçekten
Geçmiş olsun
Mide problemini 2 günde geçiren bir karışım var ama size iyi gelir mi bilemem...
bire bir ölçüde tahin zeytinyağı ve bal karışımı sabah aç karnına 1 ymek kaşığı içilecek..
Etrafımdaki herkese iyi geldi benim kıvrandığım ağrılarımı 2 günde kesti..Belki işe yarar doğal bir karışım sonuçta..
hiçbir doktor o yarayı tedavi edelim demedimi?
Önce mide asidinin dengelenmesi ve sonra tahriş olan bölgenin tedavi edilmesi lazım.
Mide problemi çok berbat bişi bende reflü başlangıcı ve gastrit var. Mide koruyucusuz yaşayamıyorum malesef. Sürekli midemde bir gaz şişkinlik berbat bişi.
Lütfen tekrar tekrar doktorlara gidin böyle yaşanmazki yani. Allah şifa versin bu sıkıntıyı yaşayan herkese.
Bide unutmadan bol bol su için.
Hayır zayıfım, kilo reflüyü tetikliyor biliyorum ama bende öyle bir problem yok.Fazla kilonuz var mi ?
Çok geçmiş olsun.
Allah tez vakitte şifa versin inşallah.
Yok hani bir ağırlık kaldırınca acımıyor öyle bir şikayeti yok. Ama sürekli sırtının göğüs kafesinin oralarında,midesinde,yemek borusunda şiddetli bir acı hissediyorum diyor normal otururken yatarken bile . Bir ağırlık kaldırdığında acıyor diye hiç söylemedi.sürekli acı ağrı ve o asit sürekli yukarı doğru çıktığı için yaraları hiç geçmiyor. Artık ağzıma kan tadı geliyor diye söylüyor. Yutkunurken zorluk çekiyor ve bazen konuşurken hatta nefes alırken bile acıdığını söylüyor.Birde eşim normalde de kilolu şişman değildi 80 küsur kiloyken birdenbire kilo verdi çok zayıfladı. Artık daha da fazla korkmaya başladım. Yarın tekrar bir doktora gidecek her gittiği doktora yeni umutlarla gidiyoruz ama sonuç hüsran hep. Inanın artık kanser olduğunu düşünmeye başladım o acıdan ben üzüntümden Uyuyamıyoruz artık. Hastalık çok zor ama sizin hastalığınıza ne tam teşhis var ne de tedavi aklım almıyor benim ya.Aynı şeyleri yaşıyorum, artık bende kanser oldum , olucam diyorum. Böyle bir çaresizlik yok. Her şeyi idare etmeye çalıştım ama konuşmak beni iyice mahvetti. Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Eşinizde de benim gibi ağır kaldırınca falan o tahrişler de acıma oluyor mu? Ben kucağıma mesela asla bir çocuk alamıyorum kollarım kasılınca yemek borum da hareket ediyor ve sanki içeride ki yara sulanıyor öyle bir acı hissediyorum. Şimdi bir de konuşmak çıktı ve en zoru bu . Çünkü ailemle yaşıyorum, annem bir iş elletmezdi yeter ki canım yanmasın diye öyle idare ediyordum ama şimdi konuşma problem yaratmaya başladı ve bunun önüne geçemiyorum. Çok zor
Evet bende aynıyım kızlar gördüğüm tedavi sonuçsuzBerbat bi hastalık hiç birşey geçirmiyor
Mwrhaba esiniz iyilesti mi?veya doktora gorundu mu?Yok hani bir ağırlık kaldırınca acımıyor öyle bir şikayeti yok. Ama sürekli sırtının göğüs kafesinin oralarında,midesinde,yemek borusunda şiddetli bir acı hissediyorum diyor normal otururken yatarken bile . Bir ağırlık kaldırdığında acıyor diye hiç söylemedi.sürekli acı ağrı ve o asit sürekli yukarı doğru çıktığı için yaraları hiç geçmiyor. Artık ağzıma kan tadı geliyor diye söylüyor. Yutkunurken zorluk çekiyor ve bazen konuşurken hatta nefes alırken bile acıdığını söylüyor.Birde eşim normalde de kilolu şişman değildi 80 küsur kiloyken birdenbire kilo verdi çok zayıfladı. Artık daha da fazla korkmaya başladım. Yarın tekrar bir doktora gidecek her gittiği doktora yeni umutlarla gidiyoruz ama sonuç hüsran hep. Inanın artık kanser olduğunu düşünmeye başladım o acıdan ben üzüntümden Uyuyamıyoruz artık. Hastalık çok zor ama sizin hastalığınıza ne tam teşhis var ne de tedavi aklım almıyor benim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?