- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Canım çok üzüldüm. Bu konuda bilgim yok ama senin için dua edeceğim. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.((
Tip çok ilerledi eminim bunada bir çare vardır. Tekrar bir uzmana gidip muayene olsanız belki başka bir tedavi yöntemi önerir?Çok teşekkür ederim, tek umudum dualar zaten, çaresizlik çok zor bir şeymiş hele ki konu sağlıksa
Tip çok ilerledi eminim bunada bir çare vardır. Tekrar bir uzmana gidip muayene olsanız belki başka bir tedavi yöntemi önerir?
Çok geçmiş olsun.. mutlaka denemissinizdir kudret Narı ve benzeri şeyler.. çok iyi geldiğini reflusu olan kişilerden duydum.. Eşim in gece reflü uyanmalarina boğulacak gibi olmasına tanık oluyorum sık sık çok zor birseyelbet düzelecek kötü düşünmeyin mesleğinizi de en iyi şekilde yapacaksınız..
Tahris derken yirtik mi. Endoscopy yapildi mi?
Yapıldı, hayır yırtık gibi değil gelen asit orayı yakmış doku bozulmuş, yara gibi bir şey oluşmuş öyle diyeyim
Bende reflu var . Cay kahve cikolata turevleri iyi gelmiyor. Ona ragmen devam ediyorum.
Bir de yatmadan 3 saat ara vermek. Yuksek yastik bilirsin.
Bunun icin antibiyotik verilmedi mi. Tam olarak etkisi ne ben onu anlamadim. Konusma, yutkunma...
Beslenme duzenini bir gozden gecir.
Beslenme düzenim yıllardır reflüye göre ayarlı çünkü oluşan tahrişten dolayı yakıcı şeyleri zaten yutamıyorum çok canım yanıyor.
yatağımın baş kısmı hep yüksek zaten,
Etkiyi ben de anlamıyorum orayı gerecek eğilme, ağır kaldırma esneme hareketleri falan kasları geriyor yemek boruma da zarar veriyor bunu anlıyorum ama konuşmak yemek borusunu hareket mi ettiriyor, orda ki kaslarında oynamasına sebep oluyorsa tahriş olan yer hareket ettiği için acıyor ama konuşma yemek borusunda harekete sebep olur mu onu bilmiyorum.
3 kez mide kanaması geçirdim yemek borusu değilde midemde yara vardı. O yasak bu yasak dendi. Biraz dikkat ettim baktım olmuyo(yemeye aşırı düşkünüm) saldım çayıra...
şimdi herşeyi ama herşeyi abartı yiyorum pılbibersiZ yemeğim turşusuz günüm Yok favorim ise küçük top biberler. Ey hastalık sen mi yaman ben mi dedim inadına yedim valla. Üç senedir Bi şikayetim Yok çok şükür
Doktora gitmeye devam et her doktor farklidir.
Aklima fizyoterapi(elektrikli degil de durus duzeltmeye yonelik) , nefes egzersizleri ve pilates geldi . Belki yardim edebilir denemeye deger.
Egzersiz yapamıyorum esneme hareketleri tahriş yerine zarar veriyor ama nefes egzersizini bende araştırdım denemeye değer gibi.
AA bak akupunkturu dene bence benim tiyatro öğretmenim vardı lisede onun çok zordu reflüsü hatırlıyorum. Konuşamıyordu filan sonra akupuntur yaptırdı (ama okul bitince bidaha görmedim sonucunu bilmiyom) ama araştırmaya değer cnm. Allah şifalar versin
Sen yine de bir fizyoterapiste danis. Demek istedigim seyi buradan anlatamam/anlatamadim da ama bir disk sıkısmıs olabilir. Nefes alman icin daha fazla alan acilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?