bu psikopattan biktim

degi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
28
0
36
Kayseri
Merhaba arkadaşlar kk uzun süredir takip ediyorum ancak hic konu acmamustim umarım doğru yere konu açıyorumdur bekim 4 senelik bir ilişkim var çokta mutluyuz allah kısmet ederse yaza da düğün düşünüyoruz ancak sevgilimin benden önceki kısa süreli ilişkisi başımıza dert olmuş durumda kız resmen akıl hastası hayatımızdan bezdirdi hergün sevgilimi arıyor geri dönmesini istiyor sevgilim telefona bakmayinca annesini arıyor hayatı zindan ediyor sizden bundan nasıl kurtulmamiz konusunda yardım etmenizi istiyorum naparim da bu psikopattan kurtuluruz yardım edin nolurrr kızlar

öylelerini iyi bilirim hadarr almazlar onlar malesef canım hasta sonuçts.. erkek arkadaşın kendisinin hattını ve ailesinindekilerin hattını değştirsin derhal... eğer kapıya gelecek olursa derhal kovalasınlar kızı. bir süre ses cıkmayınca kendi halinde vazgeçecektr tek çözüm bu. tabi erkek arkadaşın neden şimdiye kada hatını değiştirmemiş oda şüpeli

Çok sey yaptı numarayı engelledi tabu engelleden öncede hattını değiştirdi ama her seferinde buldu engelleyince ankesorluden aradı bu kez evine geldi kaç kez kovaladilar dövdüler sovduler ama yok anlamadı hala aynı artık caresiziz kurtulmak için yol ariyoz

sizi bulamayacağı başka bir şehirde yaşama imkanınız var mı?

Yok malesef ben kayseride üniv okuduğum ve onun ailesi de benim ailemde burda olduğu için kayseri de yaşamak zorundayız

Yok malesef ben kayseride üniv okuduğum ve onun ailesi de benim ailemde burda olduğu için kayseri de yaşamak zorundayız

anlıyorum dikkatli olunda başınıza dert açmasın öyle insanlardan korkulur valla Allah öylelerine akıl fikir versin ne diyim

Dikkatli olmaya çalışıyoruz ama görünüşe göre vazgeçmeyecek te acaba diyorum mahkemeye falsnmi versek yardımi olur mu

Dikkatli olmaya çalışıyoruz ama görünüşe göre vazgeçmeyecek te acaba diyorum mahkemeye falsnmi versek yardımi olur mu

eğer çok çok rahatsız ediyorsa tabiki verebilirsiniz mahkemeye

Benim de öyle canım dört -beş yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım iğrenç insan hiç rahat bırakmıyor..savcılığa verdim..siz de öyle yapın..

Ay gerçekten yararı oldu mu canım ya bu seferde daha beter olur diye korkuyoruz siz daha önce kurtulmak için neler yaptınız

Dövdüler sövdüler mi :26: Kız hala gitmedi mi dayak yediği halde.Onu yapıncaya kadar keşke savcılığa verseydiler neyse..

Ya malesef o zaman vermek aklımıza gelmedi gider zannettik sabrettik ama olmadı ya bi düşünün bi kız bole bi hakareti kendine nasıl layık görür bizde ole düşündük yediremez gider diye ama ona bile aldırmadı yuz yüze konuşsam acaba beni görünce vazgeçer mi ki

canım kızın ailesini biliyorsanız onlarla konuşun olmadı savcılığa vericez, kızınıza sahip çıkın diyin.

Kızın ailesi biliyo konuştuk da ama engel olamıyorlar nspalim akıl hastası ışte diyolar hastaneye yatirin öyleyse diyoruz onu da kabul ettiler zaten sevgilimin evine de annesiyle b
irlikte geldi

Ayu canım aynı şey sadece tek fark benimkinin eski sevgilisi evli cocugu bile var utanmadan arayıp ulaşmaya calışıyordu hiç uyanmaları ALLAHTAn korkuları çocugundan kocasından utanmaası hayası kalmamış biri... Boşver takma sende takıntılılar böyleleri ahlaktan yoksunlar

Ah canım ya seninki daha betermis çocuklarınin yüzüne nasıl bakıyor acaba ay ya onurlu gururlu olsa adam evli hiç bulasmayim der ama yok bunlarda ne gezer şimdi bi daha aramayacam diyomuş benimkinin ki ınş dediği gibi yapar ve vazgeçer onu kiskanmiyorum biliyorum ki sevgilimin bi suçu yok senin ki seninle evliyken mi onunla birlikte olmuş orayı pek anlamadım canım ama allah ssna daha çok sabır versin evliyken daha zor olur insan hangi biriyle ugrasacagini şaşırır bide duruyorlar duruyorlar gene hortluyorlar ya en çok ona sinir oluyom akıllarına ne düşüyorsa

Tatlım sanırım durumu yanlış anladın benimde 4 yıllık ilişkim var daha evli degiliz:) benden önce hayatında 1 kişi tek olmuş oda 3 yl sürmüş lise döneminde ...bu kız ,sevgilim üniyi kazanınca oda daha ayrılmadan birini bulup kaçmış evlenmiş şuan çocugu bile var üzerinden 4 yıl grçmiş hala rahat durmuyor ulaşmaya çalışıypr utanmadn çocugundan bile utanmıyor hayası yok.. Sevgilimin ve ailesinin beni çok sevdigini biliyorum bana baktıgında gözlerinin içi gülüyor ama bi ara yeter artık diyip kızın ugraşmaya çalıştıgı bi anda bu yüzden 1 ay konuşmadım onunla ilk uzun ayrılıgımız olmuştu ..çocuk o ayrılıgın hergününde eriyip bitmiş ve sonra düşündümki kadının amacı zaten bizi ayırmak ve ona prim vermedim kocasına konuşmalarını vs göndersem çocugunu alıp göstermez ama ben ugraşmadım onunla sende boşver ALLAHından bulsun böyleleri.. Sen aşkının elinden tut bırakma onlar arada hortlar bida susarlar evet tabiki insanın sinirini bozyorşar ama kalitesiz kişilkten ypksun insanlar için canını_zı sıkmaya degermi..? Boşver takma kafana :)

Son düzenleme:
Dovduler mi???
Hasta sonuçta kimse kimseyi dovemez (+ birde bayan + ruh hastasi buyuk bi ihtimal).. ancak savciliga sikayet edilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…