• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu psikopattan biktim

::)) yanlış anlamisim canım valla doğru söylüyorsun onu kafama takip niye mutsuz oluyim sonuçta sevdicegim beni çok seviyor onu istese benden önce olan bise sonuçta o zaman isterdi ınş bu sene dugnumuzu yapacaz evlendiğimizi görünce hepten vazgeçer ınş seninki de madem seviyomus sevgilini o zaman niye kaçmış şimdi mi aklı başına gelmiş kız dediğin azıcık gururlu olacak arkadaş istemiyorsa esas ben istemiyom deyip vazgeçecek bu ne bole

Oo ne güzel sarısı bize ama evlenmemize 2 sene var bizim :) inşallah çok mutlu olursunuz oda görür... Evet hiç deme canım kaçmış evlenmiş çocugu var hala rahat durmuyor gururdan yoksunlar işte

Evet canım son sınıftayım sevgilimde son sınıfta bitirip iş bulcak askerlik vs derken 2 yılı bulur sanırım

Merhaba arkadaşlar kk uzun süredir takip ediyorum ancak hic konu acmamustim umarım doğru yere konu açıyorumdur bekim 4 senelik bir ilişkim var çokta mutluyuz allah kısmet ederse yaza da düğün düşünüyoruz ancak sevgilimin benden önceki kısa süreli ilişkisi başımıza dert olmuş durumda kız resmen akıl hastası hayatımızdan bezdirdi hergün sevgilimi arıyor geri dönmesini istiyor sevgilim telefona bakmayinca annesini arıyor hayatı zindan ediyor sizden bundan nasıl kurtulmamiz konusunda yardım etmenizi istiyorum naparim da bu psikopattan kurtuluruz yardım edin nolurrr kızlar :(

Adliyeye gidip şikayette buluncan, bak o zaman korkusundan dayanabilcek mi kapıya, görcek ne kadar ciddi olduğunuzu. Kapıda polis şok olsunlar ailecek.

Avukatın yanında çalışıyorum ben nasıl yapçağınıda söyleyim: Size en yakın adliyeye gidip Savcılık'ı bulup ordan da hazırlık kalemine şikayet dilekçesi yazdırmak istiyorum diceksin, onlar yardımcı olcak size. Allah yardımcınız olsun, dikkat edin kendinize...

Sevglm canım kusura bakma burda yeniyim nasıl tek tek mesajları kopyalayıp altına masaj yazmayı bilmiyorum daha çok saoladin canım tavsiyen için bi müddet beklemeye kadar verdik bunun üzerine bi daha ararsa dedigin gibi hemen gidip hemde hiç düşünmeden şikayetci olaca z

Nilufercim inş darısı size de olur gerci daha bizim ki düşünme aşamasında söz bile yokta kısmet bakalım şen nerde okuyon bu arada

Ay gerçekten yararı oldu mu canım ya bu seferde daha beter olur diye korkuyoruz siz daha önce kurtulmak için neler yaptınız

Evet canım oldu tabi..birinci defa savcılğa verdim bir daha rahatsız etmicem dedi dilekçemi geri aldım almaz olaydım sonra arada 1-1.5 yıl geçti yine rahatsız etti şimdi yine verdik almayı düşünmüyorum..allah onun b..sını versin o kadar midemi bulandırdı...tiksiniyorum..tiksinmek bile az kalır..

Ay kızlar bi benim basimda var zannediyordum valla supersiniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bole manyaklar inş allahdan bulurlar bizi bole huzursuz ettikleri için

ohaa tam piskopatmis yaa :/ allah yardimciniz olsun , nasilda gurursuz ya inanamiyorum

Aynı dertten ben de muzdaribim :( Ben 10 sene önce tanışmıştım. 3-4 sene görüştük. Son 6 senedir yüzünü görmedim. Bi şekilde evden, cebimden sapıklık yaptı. Cebimi bi kaç defa buldu. Sonra operatörümü de değiştirip numaramı gizlettirdim. Böyle bir şey yüzünden numaranızı değiştirince müşteri hizmetlerini arayıp rehbere kapattırın numaranızı. Yani adınızı, soyadınızı verince numaranıza ulaşılamasın. Yoksa bulunuyor numara. Ben ev numaramı da değiştirip aynı şekilde gizlettirdim. Şimdi karşıma çıkıyor. Takıntılım sana, görüşelim falan diyor. Ben de savcılığa vereceğim. Bu insanlar ciddi hasta. Ama olabildiğince güçlü olmak lazım. Biz bu dünyaya yaşamaya geldik, bunlar yüzünden kabus yaşamaya değil. Taviz vermeyin, korkup rahatsız olduğunuzu asla belli etmeyin. Bence de en iyisi savcılık.

Merhaba arkadaşlar kk uzun süredir takip ediyorum ancak hic konu acmamustim umarım doğru yere konu açıyorumdur bekim 4 senelik bir ilişkim var çokta mutluyuz allah kısmet ederse yaza da düğün düşünüyoruz ancak sevgilimin benden önceki kısa süreli ilişkisi başımıza dert olmuş durumda kız resmen akıl hastası hayatımızdan bezdirdi hergün sevgilimi arıyor geri dönmesini istiyor sevgilim telefona bakmayinca annesini arıyor hayatı zindan ediyor sizden bundan nasıl kurtulmamiz konusunda yardım etmenizi istiyorum naparim da bu psikopattan kurtuluruz yardım edin nolurrr kızlar :(

kıza ruh hastası dicegine bi sorgula bu kız bu cocugu neden silemems kafasndan belki sevgln o kıza hıc unutamayacgı bi yara vermstr.

Erkek arkadaşınız telefon numarasını değiştirmeyi düşünemiyor mu..
Sosyal paylaşım alanlarından da engellerse sorun kalmaz

Kız kesinlikle ruh hastası ... kızın ailesine ulaşıp tedavi olması gerektigini söyleyin :20:

Back