• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümlerden hangisi daha kalıcı?

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
0
İstanbul
Escada Magnetism, Burberry The Beat, Burberry London, Burberry Touch, Lolita Lempicka Si Lolita, Lancome Tresor. Bu parfümlerden bir veya ikisini yarın alacağım. 30 ml ve hepsi indirimdeler. En kalıcı olanlar hangileri? Lütfen acil cevap verin.

Teninde denemeden alma derim ben bir de ne tarz kokular seviyorsun ona göre su güzel ya da bu güzel dyebilirim sana göre.Mesela lancome tresor (klasik olan değil mi?)meyveli ciçeksi ve agır bir koku.Yas sınırlaması ne kadar dogru bilmiyorum ama bana 30 yas üzeri gibi geliyor.Burbery Beat daha spor bir yorum diğer önerdiğin parfümlere göre odunsu notları da var.Bence önerdiklerin arası Beat daha güzel.Kalıcılıgına gelince şekerli parfümler elbette daha kalıcıdır.Escada öne cıkar kalıcılıkta sanırım.

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler. Ne tarz kokulardan hoşlanıyorum dersen bir tarzım yok sanırım. Burberry Body, Angel, Amerige, Vanilla edt, So Elixir mesela kullanıp sevdiğim kokular. Odunsu da var şekerli de var çiçeksi de var. Daha fresh parfümler de kullanıyorum. Ama sevmediğim ve kullanamayacağım bir koku mesela Addict. Kalıcılık önemli çünkü tenimde pek parfüm kalmaz.

burberyy touch kesinlikle kalıcı canım hatta orjınali çok çok kalıcı oluyor :16:

ben burbery the beat hastasıyım. en sevdiğim burberry parfümü budur ve kalıcılığı çok güzel. vanilyalı kokuları seviyorsan tam sana göre diyebilirim. kremsi diyenlerde var bu parfüme. escada ise şekerli bir kokudur ve o da güzeldir. eğer indirimdeyse ikisini de al derim ben

Burberry Body aşktır candır ilk çıktığından beridir kullanırım çokta kalıcı bir parfümm tavsiye ederimm :31:

Back