Bu parfüm o parfüm....

Ben olsam ayrilirdim.
Kizi unutmadigi cok belli.

Çok satılan bir parfüm değil
Şu aralar belki çok kullanılmıyordur ama bir dönem herkesin kullandığı parfümdü kullandığınız parfüm :) make me wonder, secret fantasy herkesin kullandığı parfümdü bir de doldurma çikolatalı parfümü kullanıyordu kadınlar.
Parfümü hatırlaması değil ama saklaması takıntılı biri olduğuna işaret. Dikkatli olmanızda fayda var

Açık ve net kova burcu. Yemin ederim kaçıyorum kovalardan.
Kovanın yandan yemişi
Duygusal ve takıntılı kova bulamazsınız kolay kolay yükseleninde sıkıntı var başak olabilir yükseleni. Başak da duygusal değildir ama takıntılıdır geçmişinde bir kıza takılı kalır bu kız da ona yüz vermeyen biridir genelde. Sevdiğinden değil nefretinden unutamamış oluyor bu tipler

Böyle adamlara inanmıyorum

ahaha ben kova yükselen basak ilk sevgilimi unutamamıştım bir ara sırf beni kaldiramadi ayrildi diye sinirimden

ama bu adam cidden takıntılı ya parfum saklamak falan nedir

ne parfumu degıstıreceksınız
adamı degıstırın dırek
bır kere takıntılı saplantılı normal degıl hisretikli davranıyor
dıpnot: aynı parfum her ınsanda farklı kokar. herkesde aynı kokmaz

Konunu okurken bi dizi geldi aklıma 'you' diye. Allah sonunu benzetmesin.
İkinci sezonu gelsiiin artık
Bizde öyle tipler biraz zor çıkar gerçi :)
You’daki adam Ted Bundy’den esinlenilerek yapılmış zaten.
Takıntı konusunda evet ama devamında olanlara kadar benzemez bence aman allah korusun

Benim nişanlım da eski sevgilimle aynı parfümü kullanıyor, şaka gibi. Parfümü ilk buluştuğumuzda tanıdım ama bir şey söyleyememiştim. Sadece parfümün adını söyleyip, bu mu dedim evet dedi. Önceden nereden biliyor olabileceğimi sorgulamayınca ben de bir şey söylemedim. Adamcağız bilse değiştirir ama aklımda eski sevgilim varmış gibi bir izlenim bırakmak istememiştim ona. O da hâlâ kullanıyor ama bu durum aklıma eski sevgilimi getirmiyor. Sizinki takıntılı. Muhtemelen parfümünüzü ilk buluşmanızdan itibaren tanıdı (yeni değiştirmediyseniz) ve o yüzden birlikte sizinle. Ona eski sevgilisini hatırlattığınız için. Bunu da bilmenizi istiyor zaten, parfüm şişesini yanında getirmesi de bunun bir kanıtı. Sürekli şişeyi yanında taşıdığını düşünmek bile istemiyorum; öyle bir durum varsa izinizi kaybettirin derim.

aaa kiz ben kovayim yukselenim de basak hic takilmam hele hele insanlara hic hemen silerdim. salakca gelirse bi hareketi sogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…