Şu aralar belki çok kullanılmıyordur ama bir dönem herkesin kullandığı parfümdü kullandığınız parfüm :) make me wonder, secret fantasy herkesin kullandığı parfümdü bir de doldurma çikolatalı parfümü kullanıyordu kadınlar.Çok satılan bir parfüm değil
Kovanın yandan yemişiAçık ve net kova burcu. Yemin ederim kaçıyorum kovalardan.
Böyle adamlara inanmıyorumÇok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Kovanın yandan yemişi
Duygusal ve takıntılı kova bulamazsınız kolay kolay yükseleninde sıkıntı var başak olabilir yükseleni. Başak da duygusal değildir ama takıntılıdır geçmişinde bir kıza takılı kalır bu kız da ona yüz vermeyen biridir genelde. Sevdiğinden değil nefretinden unutamamış oluyor bu tipler
Gerçekten hayatımda öyle kova tanımadımcanım ben kova kadınıyım ay burcum yengec olmasina ragmen asla böyle takıntılarım yok
nasil kova lan bu
Ben de ilk sevdiğimi unutamamıştım ama artık unutamadığım kimse olmuyorilk sevgilimi unutamamıştım
İkinci sezonu gelsiiin artıkKonunu okurken bi dizi geldi aklıma 'you' diye. Allah sonunu benzetmesin.
Ben de ilk sevdiğimi unutamamıştım ama artık unutamadığım kimse olmuyor
Oh yarasın heheaynen onun da sebebini buldum bitis sebebi belirsizse oluyormus takinti sen daha iyilerine layıksın klisesi ile bitirmisti
ustune kac kisiyi gomdum 6 senelik koca da dahil
Elim ayağım titriyor cherry bir replik okumuştum “ağır sorunları olan adamları mıknatıs gibi çekerim” diye. Resmen bu ben hiç doğrusu, normali beni bulmaz öyle böyle sinir hastası olacağız.
aaa kiz ben kovayim yukselenim de basak hic takilmam hele hele insanlara hicKovanın yandan yemişi
Duygusal ve takıntılı kova bulamazsınız kolay kolay yükseleninde sıkıntı var başak olabilir yükseleni. Başak da duygusal değildir ama takıntılıdır geçmişinde bir kıza takılı kalır bu kız da ona yüz vermeyen biridir genelde. Sevdiğinden değil nefretinden unutamamış oluyor bu tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?