- 24 Ekim 2021
- 45
- 37
-
- Konu Sahibi Benimadimnergis1
Param olmayan ben takip edeyim işime yarar belkiArkadaşlar merhaba. Orta halli bir aileyiz. Şu dönemde elime 20 bin lira geçti. Bize göre büyük para bu devirde. Borcumuz yok çok şükür. Sizce yarın gidip dolara cevireyimmi hepsini. Siz ne önerirsiniz. Yatırımdan anlayan hanımlar varsa rica etsem yazabilir misiniz. Altına mi yatirayim yoksa dolar Euro hiç anlamıyorum. Yardımci olacak arkadaşlara şimdiden çok tesekkurler
Eğer uzun süre elimin altında kalacak bekliycem diyorsanız altın yapın.Arkadaşlar merhaba. Orta halli bir aileyiz. Şu dönemde elime 20 bin lira geçti. Bize göre büyük para bu devirde. Borcumuz yok çok şükür. Sizce yarın gidip dolara cevireyimmi hepsini. Siz ne önerirsiniz. Yatırımdan anlayan hanımlar varsa rica etsem yazabilir misiniz. Altına mi yatirayim yoksa dolar Euro hiç anlamıyorum. Yardımci olacak arkadaşlara şimdiden çok tesekkurler
Canım bir sene sonra ablamın düğünü var belki ona harcarız. Beklentimiz hani bu en iyi şekilde nasıl degerlendirilirse getirisi ne olursa olsun hayırlı yere gitsinde kaza bela olmadanParayı TL’de tutmayın da. Alacağınız tavsiye için de yatırım vadesi de önemli bence; kaç ay/yıl bu yatırım aracında tutacaksınız, beklentiniz nedir, vb.
Belki bir sene diyelim ablamın düğünü var belki lazım olur ona harcarız. Oda bize harcamisti çok aramızda ayrım yok yaniEğer uzun süre elimin altında kalacak bekliycem diyorsanız altın yapın.
20 bini ablanızın düğününe mi harcayacaksınız?e o zaman bu para zaten birikim değilmiş size gidecekmişş yeri varmış.ha altın almışsınız ha dolar bu yüzdenBelki bir sene diyelim ablamın düğünü var belki lazım olur ona harcarız. Oda bize harcamisti çok aramızda ayrım yok yani
AnladımBelki bir sene diyelim ablamın düğünü var belki lazım olur ona harcarız. Oda bize harcamisti çok aramızda ayrım yok yani
Bitcoin hiç bilmiyorum ve şans yok kesin batarimAnladım
Yani dolar euro ve altın hepsi birbirine bağlı gidiyor biliyorsunuz.
Yani bir kısmını altın yapip kalan kısmını döviz yapabilirsiniz
Şu bitcoin falan düşünüyorsaniz hiç anladığım şeyler değil ve çok riskli geliyor bana
Yok belki hani gerek kalmaz. Ama mesela hani olur ya kendime elbise alırım ablama bilezik takarım şuan olsa mesela 6 bine bilezik alırım ama seneye Ilıcak bende diyorum para kenarda dursun.hastakigi var düğünü var herşey var işte.20 bini ablanızın düğününe mi harcayacaksınız?e o zaman bu para zaten birikim değilmiş size gidecekmişş yeri varmış.ha altın almışsınız ha dolar bu yüzden
Para durmaz harcarsınYok belki hani gerek kalmaz. Ama mesela hani olur ya kendime elbise alırım ablama bilezik takarım şuan olsa mesela 6 bine bilezik alırım ama seneye Ilıcak bende diyorum para kenarda dursun.hastakigi var düğünü var herşey var işte.
Kanser hastasıyım. Söylemin dedimde. Parayı güzel şeylere niyetlenip kenara koymak istedim kötü şeyler olmasın öyle niyetlenmek istiyorum.ama herşey olabilirE sizin baya baya derdiniz yok
dolar eura devletin ani politikalarıyla ani düsüs ve ani cıkıs yasanır altın her zaman daha iyidir al kulpsuz ata lira 6 tane missArkadaşlar merhaba. Orta halli bir aileyiz. Şu dönemde elime 20 bin lira geçti. Bize göre büyük para bu devirde. Borcumuz yok çok şükür. Sizce yarın gidip dolara cevireyimmi hepsini. Siz ne önerirsiniz. Yatırımdan anlayan hanımlar varsa rica etsem yazabilir misiniz. Altına mi yatirayim yoksa dolar Euro hiç anlamıyorum. Yardımci olacak arkadaşlara şimdiden çok tesekkurler
Bu konuda hiç bilgim yok batma riski varmiBitcoin hesabı açtırın bitcoin alın.
Var bulasma hicBu konuda hiç bilgim yok batma riski varmi
anladım .bitcoin borsa işine anlamıyorsanız hiç girmeyin batarsınız.siz en iyisi yarısını altın yarısını da dolar yapın paranın.Yok belki hani gerek kalmaz. Ama mesela hani olur ya kendime elbise alırım ablama bilezik takarım şuan olsa mesela 6 bine bilezik alırım ama seneye Ilıcak bende diyorum para kenarda dursun.hastakigi var düğünü var herşey var işte.