Yok her akşam yesek evin yolunu bulamayız herhaldeCiddi borç altındasınız ve her akşam dışarda mı yiyorsunuz ? Oda güzel
Sizinde çokmuş canım fatura filan mı ödüyorsunuz ya da taksit?Biz dışarda yemek yemiyoruz borcumuz yok 2500 kart veriyoruz. Ben hiç anlamıyorum nereYe harcıyoruz.
Ha ben hergün sandım ewde yemek yapmıyorum deyince.. Oda normal Can'ımYok her akşam yesek evin yolunu bulamayız herhalde
Arada sırada gidiyoruz haftada 1
hedefim ayda 1 gitmek
Yapıyorum da haftada1 bile çok aslında. Onu düşürsem bire 150 den fazla sadece ondan para kalacak. Bakalım günlük yazayım belki kendimi kontrol etmemi sağlar.aslında ne yapsam kâr kardır. Birikim hedeflemiyorum bile şimdilikHa ben hergün sandım ewde yemek yapmıyorum deyince.. Oda normal Can'ım
Merhaba
3 yıllık evliyiz. Üst üste borçlar geldi. Ciddi bir borç altındayız. Ay ortası olmadan para bitiyor
Bugün eşimin kredi kartı ekstresi geldi 1500 lira harcamışız. Bunun içinde internet telefon elektrik faturaları market restoran da var. Tek kart kullanıyoruz.
En büyük hatam dışarıda çok yemek yemek. Çok üşeniyorum işten gelince yemek yapmaya. Bir gün önceden yapsam iyi olacak ama onuda oturtamadım bir türlü.
Harcadıklarımı yazmaya çalışıyorum haftaiçi ama haftasonu evde bilgisayar yok uçup gidiyor herşey. Bende buraya yazıp liste tutmaya karar verdim.
Ay sonunda gereksiz harcamalarımı görebilirim bu sayede...ilk hedefim kk borcunu 1000 tl ye düşürmek
Merhaba
3 yıllık evliyiz. Üst üste borçlar geldi. Ciddi bir borç altındayız. Ay ortası olmadan para bitiyor
Bugün eşimin kredi kartı ekstresi geldi 1500 lira harcamışız. Bunun içinde internet telefon elektrik faturaları market restoran da var. Tek kart kullanıyoruz.
En büyük hatam dışarıda çok yemek yemek. Çok üşeniyorum işten gelince yemek yapmaya. Bir gün önceden yapsam iyi olacak ama onuda oturtamadım bir türlü.
Harcadıklarımı yazmaya çalışıyorum haftaiçi ama haftasonu evde bilgisayar yok uçup gidiyor herşey. Bende buraya yazıp liste tutmaya karar verdim.
Ay sonunda gereksiz harcamalarımı görebilirim bu sayede...ilk hedefim kk borcunu 1000 tl ye düşürmek
Corbayi buzluğa mi koyuyorsunuz Bende denemek istiyorum da cam kavanoza patlamaz mimerhaba canım
biz kartları kapattık
ister istemez açılıyor insan
cebimizde mutfağımızda ne varsa onu yiyoruz bu dönem
maximum dikkat minimum harcama modundayız
bende çok üşeniyordum akşamları yorgun argın eve git bişeyler hazırla topla çay may
ama 2 haftadır güzel bir düzen oturttum
işten eve gider gitmez yemeğimi ocağa koyuyorum o arada dağınıklık varsa topluyorum
pişince eşim gelmiş oluyo yiyoruz
bide özellikle 2 günlük yapıyorum yemeği en azından bir gün kafam rahat yani :)
sende istersen bu şekilde kendini alıştırmaya başlayabilirsin
hafta sonu çorba yapıyorum küçük kavanozlara koyup buzluğa atıyorum hiç bişey olmuyor
eve gittmmi ya bi yemek yada kızartmalık birşeyler salata ile sofra hazır
yazın domates alıp kaynatıp kavanozlara koymanı tavsiye ederim
bütün kış bazı yemeklere kızartmaların üstüne kullanabilirsin yada çorba yapabilirsin
bide ablam yazdan patlıcan kabak biber kızartması yapar küçük küçük kaplara koyup dondurur
biber patlıcan közler birer tane buzdolabı poşedine koyar
bi misafir geldimi yada canı istedimi ana yemeğin yanına çıkartır
şimdilik aklıma gelenler bunlar
inşallah en kısa sürede düzenin oturur canım
Corbayi buzluğa mi koyuyorsunuz Bende denemek istiyorum da cam kavanoza patlamaz mi
Teşekkür ederim bende deneyeceğim en kısa zamandaçorbayı sıcak sıcak kavanoza koydum ağzını sıkıca kapadım camın önüne koydum soğudu buzluğa kaldırdım
kısa sürede tüketmeye çalışıyorum belkide bu yüzden hiç patlamadılar çok şükür
Teşekkür ederim bende deneyeceğim en kısa zamanda
Sağol canım önerilerini dikkate alacağım. Kızartmayı nasıl yapıyor ablan onu anlamadım yalnız?merhaba canım
biz kartları kapattık
ister istemez açılıyor insan
cebimizde mutfağımızda ne varsa onu yiyoruz bu dönem
maximum dikkat minimum harcama modundayız
bende çok üşeniyordum akşamları yorgun argın eve git bişeyler hazırla topla çay may
ama 2 haftadır güzel bir düzen oturttum
işten eve gider gitmez yemeğimi ocağa koyuyorum o arada dağınıklık varsa topluyorum
pişince eşim gelmiş oluyo yiyoruz
bide özellikle 2 günlük yapıyorum yemeği en azından bir gün kafam rahat yani :)
sende istersen bu şekilde kendini alıştırmaya başlayabilirsin
hafta sonu çorba yapıyorum küçük kavanozlara koyup buzluğa atıyorum hiç bişey olmuyor
eve gittmmi ya bi yemek yada kızartmalık birşeyler salata ile sofra hazır
yazın domates alıp kaynatıp kavanozlara koymanı tavsiye ederim
bütün kış bazı yemeklere kızartmaların üstüne kullanabilirsin yada çorba yapabilirsin
bide ablam yazdan patlıcan kabak biber kızartması yapar küçük küçük kaplara koyup dondurur
biber patlıcan közler birer tane buzdolabı poşedine koyar
bi misafir geldimi yada canı istedimi ana yemeğin yanına çıkartır
şimdilik aklıma gelenler bunlar
inşallah en kısa sürede düzenin oturur canım
ay başı da değil bugün, maddi sıkıntılı konular 1. numara[/QUOTE
Maddi sıkıntı hiç bitmiyor ki canım iki kuruş kar peşindeyiz işte
Sağol canım önerilerini dikkate alacağım. Kızartmayı nasıl yapıyor ablan onu anlamadım yalnız?
Çorbaları konserve yapıyorlarmış onu denemek istiyorum bende. Donunca çözdürmesi zaman alır belki ama konserve olursa aç kullan olabilir. Bilmiyorum iyi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?