• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu para nasıl birikir ?

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

21 yaşındayım. 1650 TL maaşım var ilk işim olduğu için düşükten başladım. Aldığım ilk maaşla çeyiz taksidine girdim 9 ay boyunca 500 lira çeyize ödedim, bu ay taksidi bitti Allah'a şükür. Her ay 250 TL emeklilik hesabına yatırıyorum, o yüzden o 250 TL benim için yok gibi unuttum. 250 TL babama aldığım hediyenin taksidini ödüyorum Aralık'ta bitecek. Aslına bakarsanız para biriktiriyormuşum gibi gözüküyor ama elde avuçta yok, her ay para bitiyor tamamen. Bir ara altın alıp birikim yapmaya çalıştım, o da düğün sezonu geldiği için yalan oldu altınların hepsi takıldı. En son 180 TL'ye çeyrek altın almıştım, artık 210 TL mantıklı gelmiyor bana o yüzden. Bana yardım edin artık lütfen :D Araba almak istiyorum ama bu para kenarda durursa harcarım biliyorum. Ben ne yapıp ne edeyim de bu parayı biriktireyim ?

Herkese merhaba,

21 yaşındayım. 1650 TL maaşım var ilk işim olduğu için düşükten başladım. Aldığım ilk maaşla çeyiz taksidine girdim 9 ay boyunca 500 lira çeyize ödedim, bu ay taksidi bitti Allah'a şükür. Her ay 250 TL emeklilik hesabına yatırıyorum, o yüzden o 250 TL benim için yok gibi unuttum. 250 TL babama aldığım hediyenin taksidini ödüyorum Aralık'ta bitecek. Aslına bakarsanız para biriktiriyormuşum gibi gözüküyor ama elde avuçta yok, her ay para bitiyor tamamen. Bir ara altın alıp birikim yapmaya çalıştım, o da düğün sezonu geldiği için yalan oldu altınların hepsi takıldı. En son 180 TL'ye çeyrek altın almıştım, artık 210 TL mantıklı gelmiyor bana o yüzden. Bana yardım edin artık lütfen :KK70: Araba almak istiyorum ama bu para kenarda durursa harcarım biliyorum. Ben ne yapıp ne edeyim de bu parayı biriktireyim ?
Her ay giderlerini hesaplayip maasi alir almaz kenara kalanini koyun. Aylik limitinizle gecinmeye calisin artan cikacak bozuklar icinde kumbara yapin kumbarayada bozuklari atin

Back
X