Bu olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Guncelleme: gerek kalmadi kendi geldi zaten :))

Selam kizlar
Programlama dersimizde bir asistan var
Benden 1 yas buyuk, bastan beri flort ediyordu zaten ama arkadas canlisidir diyordum
Ama son olanlar beni supheye dusurdu
Dun (cuma gunu) yuzunu sacima yani basini omzuma gomdu gulerken oyle kaldi bir 5 sn, arkadasim da ne kadar sakalasiyosunuz baya dedi

Mesela senin sesini diger seslere tercih ederim dedi ben ses kaydi almaktan bahsederken
Resimlerini gormek icin sabirsizlaniyorum dedi
Ama bir ay once falan bana buddy dedigi de olmustu yani hos cocuk ama emin olamiyorum acaba yapisi mi bu boyle flortoz? Cunku ne bileyim hic cekinmeden patir patir dedi yapti bunlari sadece bu gece cekingendi. Ne bileyim erkekler cekinmez mi genelde hani desem sakalarina "höst ne diyorsun" (belalti sakalar yapiyor) veya dokundugunda "höst uzak dur" falan hic cekinmiyor herhalde ozguvenden mi yoksa flortozlukten mi bilemedim

Bu gece de ayni partideydik, gece birbirimize garip garip bakistik o hissi aldim garip oldu yaklasmak istedim, cekildim ama bas basa kaldik hemen kacti bir bira alayim diye

Ne yapsam nasil emin olsam son 2 hafta kaldi derslerde
Maillesiyoruz odev hakkinda, facete ekli zaten ama telini de biliyorum ama o bilmiyor telini bildigimi
Arkadas dedi ki "Selam numarani arkadasimdan aldim, senin icin sakincasi yoktur umarim" gibi bir mesaj at dedi ama ya reddederse diye cekiniyorum yani bu anlattigim gibi sakalasmalar dokunmalar oldu aramizda hep ama ne yapsam de yesil isik yaksam bilemiyorum

Arkadasimin onerisi cok direkt degil mi, arkadasim erkek, bu bir anlama gelmez bunu sormak bir erkek icin, sorabilirsin dedi
Ben de maile gec cevap veriyor diye telden yazdim ayagina yatsam dedim ama arkadasim o zaman sinyali almaz yardim icin sanar diyor, fikir istiyorum yurt disindayim bu arada bir onemi olur mu bilmiyorum ama belki kultur olarak:)

Son düzenleme:
Gevsek bi adam belli.Herkesle boyle mi?Degilse sizden yüz bulup yapiyor olabilir.Siz asik olmak istiyorsunuz birine o yuzden size yakin duran herkesi oyle saniyorsunuz.Bu kadar sakalasma ve sululuktan sonra sizin numaranizi istememesi bilemiyorum garip.Siz bosverin Derslerinize bakin

Sakın msj falan atmayın..gerçekten isteseydi ,hoşlansaydı ve ciddi düşünseydi,dün gece yalnız kaldığınızda açılırdı,yanınızdan kaçıp,bira falan almaya gitmezdi..bence adam sadece egosunu tatmin ediyor.

Bence de adam sadece egosunu tatmin ediyor sonuçta iletişim kuruyorsunuz istese bir şekilde numaranızı isteyip size ulaşır. Ki siz az çok hoşlandığınızı belli ediyorsunuzdur.
Ama illa deneyecegim derseniz de mesaj atabilirsiniz :)
Karar sizin

Sürekli farklı farklı kişilerden hoşlanmaktan bıkmadınız mı? Bari bi tane düzgün bulun da rahatlayın.
Her konunuz aşk flört üzerine. Arada da eğitim program sıkıştırıveriyorsunuz!

Bikmadim
Cok da neseliyimdir
Birinden hoslanmak da cok guzel bir his

Eğer öyleyse konu sahibi flortöz
Flortöz ne ya !!!!!

Flort etmekte ve birinden hoslanmakta sakinca gormuyorum
Gereksiz elestirinin luzmu yok
Dogru birisiyle uyusana kadar elbette ki birinden hoslanacagim, olmayacak
Baskasiyla deneyecegim olmayacak
Boyle bir dongu bu

Emin degilim
Kurallar geregi cekinebilir diye dusunuyorum

Evet Artik asik olasim var ama uyusamadim bir kisiyle dahi dogru duzgun. En son uzun sureli bir sey yasadigimda 4 sene onceydi
Ondan beridir kimle denesem olmuyor

Siz flörtöz demişsiniz ama bildiğin laubali bu adam.
Hiçbir şeyiniz değilken, size böyle yılışıkça davranmasına nasıl izin veriyorsunuz ki?
Ne münasebet “bel altı” konuşmalar

yazma adamın niyetini bilmiyoruz, ağır çapkın ise bak nasıl hemen geldi iki hareketime der. ortam tanıdık risk alma.

Emin degilim
Kurallar geregi cekinebilir diye dusunuyorum
Kural takan biri olduğunu düşünmedim şahsen.
Bence herkese aynı şekilde yaklaşan biri.
2 hafta bekleyin derim,dersle ilgili iletişiminiz kopunca sizinle ilgileniyorsa gayet rahat ulaşabilir size. Şimdi konumu gereği yapamıyorsa o zaman yapar niyeti varsa zaten.

Ben de iskilleniyorum ondan belki icimdeki ses oyle diyor

Anlattıgınıza göre pek cekingen bir yapısı yok rahatlıkla size açılabilir diye düşünüyorum.
Ya da tam tersi böyle dışa dönük yapısı olan insanarın içinde ilişkiye baslamaktan cekindigi durumlar olabiliyor.
Ciddi bir ortamda dertlesebilirsiniz o zaman anlayabilrsiniz niyetini

Konunun adı artık Vanillav'ın flört günlüğüsü olsun :)

Ordan kendini nasıl görüyorsun bilemem ama burdan "yabancı koca" bulmaya gitmiş bir Türk kadını gibi görünüyorsun ve bu fazla itici.
Benim hatırladığım kadarıyla sen eğitim için gittin yurtdışına ama maşallah eğitimden çok "koca adaylarıyla" doldu taştı konuların....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…