- 22 Ağustos 2024
- 32
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi sadecemine8
Neden dalga geçiyorsunuz ?Ahh güzelim ..
Çok geçmiş olsun.
Bende aynen anlattğının şekilde hamile kalmış ve ikiz bebek sahibi olmuştum.
Allah seninkini de Analı-babalı büyütsün.
Bebeğine isim arayışın olursa seslenmek yeterli ....
1 dk olmadan yanlış oldugunu anlayıp vazgeçmediniz, nişanlın boşalacagı için tuvalete koşturdu. İlk elin günahı olmaz kısa sürmesi normal utanılacak bisey yok.Herkese merhaba sırf bu soruyu sormak için üyelik açtım ve bu sorunun defalarca sorulduğunu gördüm lakin içimin rahat etmesi için kendim sormak istedim ;
2 gün önce nişanlımla ayakta çıplak şekilde sürtünme yaşadık ama vaijanaya değil vulva ve dudaklara doğru bir sürtünmeydi ve 1 dakika bile sürmedi yanlış bir şey olduğunu düşünüp vazgeçtik nişanlım tuvalete gitti ve tuvalette boşaldı. ben bakireyim zevk suyu geldi mi bilmiyorum gelse hamilelik mümkün mü ?
Yaptığımızın yanlış olduğunu anlayıp 1 dakika geçmeden vazgeçtik vajinaya sürtünme olmadı
Bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
İnternette baktım zevk suyundan mümkün diyor ama aklım almıyor ayaktaydık 1 dakika sürmedi zevk suyu süzülüp vajlnayı bulup zarı geçebileceğine inanmıyorum ama içimin rahatlamasına ihtiyacım var
Asla demiyorum ama böyle bir şeyi bir daha zaten yapmam
Ben nişanlımı napıyoruz biz ya diyip ittim sonra kendisi mast yaparak boşaldı aslında böyle oldu1 dk olmadan yanlış oldugunu anlayıp vazgeçmediniz, nişanlın boşalacagı için tuvalete koşturdu. İlk elin günahı olmaz kısa sürmesi normal utanılacak bisey yok.
Soruya cevabım bi şeycik olmaz.Madem yaptınız bi yaramazlık bari az daha sevişip tadını cıkarsaydınız.
Niye dalga geçsin sperm hızlarını bı googledan taratın da görünNeden dalga geçiyorsunuz ?
penis vajinaya bir kere bile dokunmadı ben sadece içimdeki korkuyu atamadım bu sebeple birilerinin cevabına ihtiyacım varNiye dalga geçsin sperm hızlarını bı googledan taratın da görün
Aslında tamamen çıplak bile değildik be bir anda istemedim olmasını yanlış yaptığımızı düşündüm o sebeple ittimÇıplak kalmaya kadar gelip hangi noktada napıyoruz diye ittiniz ki adamı?
Zevk suyundan mümkün olduğu söyleniyor fakat o da cinsel birleşme esnasında vajinanın içine gelen zevk sıvısıdır. Dışa gelen zevk sıvısı değil.Herkese merhaba sırf bu soruyu sormak için üyelik açtım ve bu sorunun defalarca sorulduğunu gördüm lakin içimin rahat etmesi için kendim sormak istedim ;
2 gün önce nişanlımla ayakta çıplak şekilde sürtünme yaşadık ama vaijanaya değil vulva ve dudaklara doğru bir sürtünmeydi ve 1 dakika bile sürmedi yanlış bir şey olduğunu düşünüp vazgeçtik nişanlım tuvalete gitti ve tuvalette boşaldı. ben bakireyim zevk suyu geldi mi bilmiyorum gelse hamilelik mümkün mü ?
Yaptığımızın yanlış olduğunu anlayıp 1 dakika geçmeden vazgeçtik vajinaya sürtünme olmadı
Bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
İnternette baktım zevk suyundan mümkün diyor ama aklım almıyor ayaktaydık 1 dakika sürmedi zevk suyu süzülüp vajlnayı bulup zarı geçebileceğine inanmıyorum ama içimin rahatlamasına ihtiyacım var
Asla demiyorum ama böyle bir şeyi bir daha zaten yapmam
Çok teşekkürler bu konuda 2 gündür o kadar endişeliyim ki ne yapacağımı bilemedim doğum kontrol hapı bile içmek istedimZevk suyundan mümkün olduğu söyleniyor fakat o da cinsel birleşme esnasında vajinanın içine gelen zevk sıvısıdır. Dışa gelen zevk sıvısı değil.
İnternette okuduklarım beni çok korkuttuBakireyim diyorsun, nasıl delip geçecek arkadaş? Sperm bu alt tarafı, çivi mi?
teşekkürlerböyle birşey mümkün değildir içiniz rahat olsun
Yok kesinlikle yok takma kafana.Ben nişanlımı napıyoruz biz ya diyip ittim sonra kendisi mast yaparak boşaldı aslında böyle oldu
Zevk suyu temas etse bile boşalma ihtimali yok yani değil mi ?
rica ederimteşekkürler
Teşekkür ediyorumYok kesinlikle yok takma kafana.