- 18 Haziran 2018
- 773
- 1.176
- 33
- Konu Sahibi sadecemine8
Bacım yazdığımdan da anlaşıldığı gibi sürtünmeye değil normal ilişkiye hamile kalmadım. Bune viiii tuffiiiAllah korusun ya bakın yeni yeni unutmaya çalışıyorum demeyin böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım yazdığımdan da anlaşıldığı gibi sürtünmeye değil normal ilişkiye hamile kalmadım. Bune viiii tuffiiiAllah korusun ya bakın yeni yeni unutmaya çalışıyorum demeyin böyle
7 ay boyunca deneye deneye zorla kaldık bunlar daha vajinaya değmeden hamile kalacaklarBacım yazdığımdan da anlaşıldığı gibi sürtünmeye değil normal ilişkiye hamile kalmadım. Bune viiii tuffiii
Valla anlamıyorum. Teknolojiyi aklı bilgiyi gerçekten bu kadar hor mu kullanıyoruz. Eşler bile geri çekilme ile korunuyor.7 ay boyunca deneye deneye zorla kaldık bunlar daha vajinaya değmeden hamile kalacaklar
Bİrsey diyemiyorum habire sürtünüp duruyorlarValla anlamıyorum. Teknolojiyi aklı bilgiyi gerçekten bu kadar hor mu kullanıyoruz. Eşler bile geri çekilme ile korunuyor.
Merak etme hiç bir şey olmaz çabalamak gerekiyor gebe kalmak için ben kendimden biliyorum evliyim 3 4 denemeden sonra kalmıştım ben gerçi kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama için rahat olsun nişanlın bu konuda seni rahatlaması gerekiyor yani hani senin korkunu görmüyor mu içini rahatlatsin mesela yanlış bişi ama olsun olmuş bır kere onunla konuşsan daha iyi hissedersin canımHerkese merhaba sırf bu soruyu sormak için üyelik açtım ve bu sorunun defalarca sorulduğunu gördüm lakin içimin rahat etmesi için kendim sormak istedim ;
2 gün önce nişanlımla ayakta çıplak şekilde sürtünme yaşadık ama vaijanaya değil vulva ve dudaklara doğru bir sürtünmeydi ve 1 dakika bile sürmedi yanlış bir şey olduğunu düşünüp vazgeçtik nişanlım tuvalete gitti ve tuvalette boşaldı. ben bakireyim zevk suyu geldi mi bilmiyorum gelse hamilelik mümkün mü ?
Yaptığımızın yanlış olduğunu anlayıp 1 dakika geçmeden vazgeçtik vajinaya sürtünme olmadı
Bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
İnternette baktım zevk suyundan mümkün diyor ama aklım almıyor ayaktaydık 1 dakika sürmedi zevk suyu süzülüp vajlnayı bulup zarı geçebileceğine inanmıyorum ama içimin rahatlamasına ihtiyacım var
Asla demiyorum ama böyle bir şeyi bir daha zaten yapmam
Penis vajinaya bluetoothla mı bağlanacak nasıl hamile kalacaksın tam olarak?penis vajinaya bir kere bile dokunmadı ben sadece içimdeki korkuyu atamadım bu sebeple birilerinin cevabına ihtiyacım var
Sperm zerre değmedi yani
Öyle deme bir arkadasım bu yolla hamile kalmıştıPenis vajinaya bluetoothla mı bağlanacak nasıl hamile kalacaksın tam olarak?
atma şu zehirli oku..Öyle deme bir arkadasım bu yolla hamile kalmıştı
Ama arkadaşım yılandıatma şu zehirli oku..
Size bir soru sorabilir miyim?Aldırış etme arkadaş bilerek yapıyor, mümkün değil yine şüpheye düşecek olursan mesaj at hatırlatırım güzelce dinlen.
Ve kendini kötü hissedeceğin şeylere yol açma… Adam fossur fossur uyuyor derdini sen çekiyorsun.
İyi geceler.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünHerkese merhaba sırf bu soruyu sormak için üyelik açtım ve bu sorunun defalarca sorulduğunu gördüm lakin içimin rahat etmesi için kendim sormak istedim ;
2 gün önce nişanlımla ayakta çıplak şekilde sürtünme yaşadık ama vaijanaya değil vulva ve dudaklara doğru bir sürtünmeydi ve 1 dakika bile sürmedi yanlış bir şey olduğunu düşünüp vazgeçtik nişanlım tuvalete gitti ve tuvalette boşaldı. ben bakireyim zevk suyu geldi mi bilmiyorum gelse hamilelik mümkün mü ?
Yaptığımızın yanlış olduğunu anlayıp 1 dakika geçmeden vazgeçtik vajinaya sürtünme olmadı
İnternette baktım zevk suyundan mümkün diyor ama aklım almıyor ayaktaydık 1 dakika sürmedi zevk suyu süzülüp vajlnayı bulup zarı geçebileceğine inanmıyorum ama içimin rahatlamasına ihtiyacım var
Birincisi hem üstüne bosalmamis sperm sana değmemiş içine girmemiş vahiy yoluylami gelecek bu çocuk karnına o kadar kolaymi yaw hamile kalmak acaba neden 5 senedir deniyorum benHerkese merhaba sırf bu soruyu sormak için üyelik açtım ve bu sorunun defalarca sorulduğunu gördüm lakin içimin rahat etmesi için kendim sormak istedim ;
Gece gece kahkaha attım.Bakireyim diyorsun, nasıl delip geçecek arkadaş? Sperm bu alt tarafı, çivi mi?