Mutfak Dekorasyonu bu odaya nasıl bir halı dersiniz

okulum

RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3.313
1.155
448
kızlarr salon ve oturma odam bir oda düzenledik.tam düzenlemedi de...bu halı geçiçi olarak serildii ..6 merekare..buraya sizce 6 metrekarelik bir halı mı toplamı 6 metrekare olacak şekilde iki halı mı alıp sereyiimm.. $Fotoğraf0349.webp$Fotoğraf0349.webp

Canım ev kiraysa küçük halılar al, çünkü taşındığın zaman problem olur büyük halı...

Canım ev kiraysa küçük halılar al, çünkü taşındığın zaman problem olur büyük halı...

evet kira canım..teşekr ederiimm sağolunn.büyük halı her yönden det herhal yıkaması silkelemesii..

canım bence 4 m2 al. artık büyük halıların modası yok. açık renk düz bir halı alsan daha şık durur.

canım bence 4 m2 al. artık büyük halıların modası yok. açık renk düz bir halı alsan daha şık durur.

salon uzun 4 metrekare küçük gelebilir ..iki halı da yanyana abes mi durur acabaa..evet krem rengi sade ir halı almayı düşünüyorumm..

Egos 00363 j10 Kahve - Bellona Mobilya

bu halı tam ugunmuş zaten benim koltuklardan da yastık modellerii farklıı...bellona nın halısı iyi değil dediler o yüzden belleona dan uzaklaştım .. bu tipp halı güzel olur değil mii..

salon uzun 4 metrekare küçük gelebilir ..iki halı da yanyana abes mi durur acabaa..evet krem rengi sade ir halı almayı düşünüyorumm..

Küçük gelmez ortaya atarsın, üzerine sehpa koyarsın, diğer halıyıda yemek masasının altına koyarsan çok şık olur. bi de tekli koltukarını duvara dayama bence, hafif ortya bakarlarsa berjer gib daha güzel olur:) sevgiler:16:

Son düzenleme:
ebrucum şu olur mu ki padişahın hemde indirim kampanyası vardı yanlız görmeden kalitesi anlaşılmaz, bir de saray halının içinde çeşitli genişlikte büyük yollukjlar var benim bir yakınım ondan beğenip istediği ölçüde kestirdi kullanıyor normal halıdan bir farkı yok duruş olarak bir bak istersen saray halıda ki yolluk şeklinnde olanlara da kolay gelsin

Eklentiler

• $01042013104855.webp
    $01042013104855.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 1.241
Küçük gelmez ortaya atarsın, üzerine sehpa koyarsın, diğer halıyıda yemek masasının altına koyarsan çok şık olur. bi de tekli koltukarını duvara dayama bence, hafif ortya bakarlarsa berjer gib daha güzel olur:) sevgiler:16:

teşekkür ediyoruum ..bende yemek masasının altına halı istiyorum aslında ..birde koltukları dediğiniz gibi yapayıımm..

ebrucum şu olur mu ki padişahın hemde indirim kampanyası vardı yanlız görmeden kalitesi anlaşılmaz, bir de saray halının içinde çeşitli genişlikte büyük yollukjlar var benim bir yakınım ondan beğenip istediği ölçüde kestirdi kullanıyor normal halıdan bir farkı yok duruş olarak bir bak istersen saray halıda ki yolluk şeklinnde olanlara da kolay gelsin

burcuum model çook güzell bu tip modellere bakıyorum bende ama ölçü konusunda kafam karıştıı. padişah nasıldır bende bimyoruum bakmak lazım dediğin gibi.. saraya da uğrak verelim bir bizz..teşekkür ettiim..

fikr veririsiz diye ekledim..saonda tv de var..halı 4 m metre kare olunca tv nin önündeki boşluk nasıl olur acabaa..

akalımda şöle bir şey var..4 metrekare ortaya halı..tv nin önü 6 metrekarelik halı ile bile açık oluyo du şimdi biraz daha açık olur oraya da altı kaydırmaz yolluklar var ya ondan alsam aynı desenden yemek masasınız altına daa ..çok muu boğarım odayııı kalaalık mı olurr..

Eklentiler

• $DSCF7653.webp
    $DSCF7653.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 449
Son düzenleme:
fikr veririsiz diye ekledim..saonda tv de var..halı 4 m metre kare olunca tv nin önündeki boşluk nasıl olur acabaa..

akalımda şöle bir şey var..4 metrekare ortaya halı..tv nin önü 6 metrekarelik halı ile bile açık oluyo du şimdi biraz daha açık olur oraya da altı kaydırmaz yolluklar var ya ondan alsam aynı desenden yemek masasınız altına daa ..çok muu boğarım odayııı kalaalık mı olurr..

Canım yerler ne kadar güzel parke, hiç kapatmana gerek yok yerleri halıyla, açık kalsın bırak.. hem temizlikte de rahat edersin az halı olunca :34:

arkadaşım masanın altına halı olayı çok iyi fikir gibi gelmiyor bana 150*230 larda 2 tane alabilirsin eğer küçük olsun istersen yan yana serebilirsin ölçü özellikleri var nette bir bak evi de ölç nasıl olabilir diye yanlız salon ebatları nereye gidrsen git geniş olacağından benim fikrim evdekinin ölçüsünden tek halı al zaten yıkatmaya verirsin çırpma olayını düşünme çünkü apartmanlarda buna müsade etmez komşular genelde, arkadaşlar 4 metre kare olsun demiş 4, 25 sanırım onun ebatı normali 200 genişlik 4,25 te 170 genişlik eğer koltuktan insanların ayakları yere değerse hoş olmayabilir ,onu bir ölç kanepeden kanepeye geliyorsa halı 170 te ona göre 4,25 i düşün derim kolay gelsin iki kanepe arası ölçüne bir bak istersen ona göre karar vermende kolaylaşır

Son düzenleme:
Canım yerler ne kadar güzel parke, hiç kapatmana gerek yok yerleri halıyla, açık kalsın bırak.. hem temizlikte de rahat edersin az halı olunca :34:

teşekkür ediyorummm..

arkadaşım masanın altına halı olayı çok iyi fikir gibi gelmiyor bana 150*230 larda 2 tane alabilirsin eğer küçük olsun istersen yan yana serebilirsin ölçü özellikleri var nette bir bak evi de ölç nasıl olabilir diye yanlız salon ebatları nereye gidrsen git geniş olacağından benim fikrim evdekinin ölçüsünden tek halı al zaten yıkatmaya verirsin çırpma olayını düşünme çünkü apartmanlarda buna müsade etmez komşular genelde, arkadaşlar 4 metre kare olsun demiş 4, 25 sanırım onun ebatı normali 200 genişlik 4,25 te 170 genişlik eğer koltuktan insanların ayakları yere değerse hoş olmayabilir ,onu bir ölç kanepeden kanepeye geliyorsa halı 170 te ona göre 4,25 i düşün derim kolay gelsin iki kanepe arası ölçüne bir bak istersen ona göre karar vermende kolaylaşır

teşekkür ederimm canım beniimm.. eve gidip bi dha ölçeyim enine boyunaa ..ona göre alayım acele etmeyiimm..

O artık büyük halılar, tüm yeri halıyla kaplama olayı bitti gitti, şimdi pek çok evde özellikle de parkelerin şıklığı göz önünde bulundurulduğunda oldukça küçük halılar kullanılıyor.Hele ki aynı oda da 2 halı kusura bakmayın ama komik, modern yada minimalist döşenmiş hiç bir evde büyük halı göremezsiniz.Çok devasal bir salonunuz olması gerek ki o da belki! Ayrıca bırakın modayı, küçük halı her zaman kullanışlıdır,eşyalarınızı yerinden oynatırken,koltukların yada yatakların altını silerken vs vs.

Benden size nacizane tavsiyem, 4 metrekaremi yoksa 6 mı o konu da net birşey diyemesem de kesinlikle tek halı.Fazlası odanızı modernlikten uzaklaştırır.

Gülü güle ve sevgiyle kullanın.

Halı görünümlü kilimler cıkmıs canım onlar hem hafif oluyor temizleyince zorlanmıyorsun hemde cok rahatlar onlardan alabilirsin

koltuk takımı, mobilyalar, duvarlar, perdeler hepsi açık renk. odanıza canlılık katacak belirgin hatlara sahip geometrik desenli ama yine kahve-krem tonlarında bir halı gider.
$Dinarsu_mekanl_patchwork_9000_KAHVE.webp Eki Görüntüle 771571 $kahverengi-beyaz-renkli-shaggy-halı-modeli-600x306.webp

ya da odanıza 3. birenk katmak isterseniz kahverengi-turkuaz-krem halılarda düşünebilirsiniz.

Egos 00363 j10 Kahve - Bellona Mobilya

bu halı tam ugunmuş zaten benim koltuklardan da yastık modellerii farklıı...bellona nın halısı iyi değil dediler o yüzden belleona dan uzaklaştım .. bu tipp halı güzel olur değil mii..

seçtiğiniz halıyı hiç beğenmedim. demode gibi. :/

benim önerilerim:

Kaşmir Halı - Desenler / Moda - 0007-01 - Krem
Kaşmir Halı - Desenler / Ziynet Exclusive - 0507-01 - Kemik
Kaşmir Halı - Desenler / Kaşmir Modern - 0500-11 - Kahve
Kaşmir Halı - Desenler / Moda - 0017-03 - Kemik
Pasific 00479 c10 Krem - Bellona Mobilya
Kaşmir Halı - Desenler / Elhamra - 0015-02 - Kemik
Kaşmir Halı - Desenler / Elhamra - 0016-02 - Kemik
Kaşmir Halı - Desenler / Elhamra - 0025-04 - Kemik
Kaşmir Halı - Desenler / Moda - 0003-01 - Krem
Pasific 00448 c10 Krem - Bellona Mobilya
Egos 00315 c10 Kahve - Bellona Mobilya

bir de büyük halı almayın. büyük halıların modası geçti. tüm yeri kapamayın. masanın altına da halı serilmez bence. ben sermiyorum.

teşekkür ediyorum kızlarr kafamda oluştu bir şeyleerr ..sağolun varoluunnn..
salon 24 metrekare ..6 ya 4 m uzunluğundaa..tek halıda karra kıldıımm artıkk ..

bence kesinlikle tek ve daha küçük bir halı almanız gerekir.yeterince parça var zaten odaya bakınca yukardan.sadece görsele bakılırsa ufak tek parça halı.çift halı da serilince iyice kalabalık olur.hem her yeri kapamak zorunda değilsin ki...

cnm sakın 2 tane halı alıp serme çok eskilerde kaldı o tarz halı koymak:50:sadece ortaya küçük bir halı al yeter yerler taş değil nasıl olsa:34:

Back
X