• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neyin nesi?

Tabi görün canım benim. Hormon dengesizliği, stres, vs vs herşey olabilir.
Aklını kurcalayıp duracağına, kafan rahat olur.

peki..ozaman gideyim eniyisi..
ota çöpe doktora gidiyorum..
bi de bunun için gitmeyim diyodum ama ruh sağlığı en önemlisi değilmi...

ha bende adet öncesi aşırı sinirli olurum tabiri caizse köpek gibiyim ısıracak adam ararım yani o derece:KK53::KK70:

yakın bi arkadaşım panik atak..
onunki gibi değil benim yaşadığım ruh hali..
ama doğru, bi görünmekte fayda var...
kaygılı olmamaya çalışın anksiyete bozukluğuda olabilir fakat psikolojik hastalıklar ilerde büyük sorunlar yaratabiliyor.dikkat edin.:D:D Allah gönlüne rahatlık versin canım

kızmayın ama şımarıklık gibi geldi bana.biraz toparlayın kendinizi.hem kendinizi he eşinizi üzüyorsunuz.böyle durumlar kendinizi zorlayıp başka şeylere odaklanmaya çalışın.

çok zor bu sürede kimse yanımda durmuyor. devamlı bişiler temizliyorum, sürekli suyla oynuyorum. herşeyi yıkıyorum. bir de o sürede her şey gözüme asimetrik görünüyor, özellikle saçlarım. tek çözüm dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya kendimi zorluyorum.

Benimde hormonlarım coşuyor adetten önce mutlaka:KK73:
ya gergin oluyorum yada ağlama krizi geliyor :KK53:
bunların hiçbiri olmazsa duvarlara tırmanasım geliyor :-)
Tipik kadın ruh hali... :KK70::KK70::KK70:

kızmayın ama şımarıklık gibi geldi bana.biraz toparlayın kendinizi.hem kendinizi he eşinizi üzüyorsunuz.böyle durumlar kendinizi zorlayıp başka şeylere odaklanmaya çalışın.

umarım sadece şımarıklıktır...
kızmadım ama yüzeysel değerlendirdiğinizi düşünüyorum..
böyle bişey yaşamadığınız için empati de kuramamış olabilirsiniz...
3 gündür deli gibi temizlik yapıp işime odaklanmaya çalışıyorum..
yine de kurtulamadım..
heryer pis gibi herşey darmadağın gibi hissediyorum..kimseyle konuşasım gelmiyo..
sonunda buraya yazdım..

çok zor bu sürede kimse yanımda durmuyor. devamlı bişiler temizliyorum, sürekli suyla oynuyorum. herşeyi yıkıyorum. bir de o sürede her şey gözüme asimetrik görünüyor, özellikle saçlarım. tek çözüm dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya kendimi zorluyorum.

ayynenn..
temizlik manyağı oldum ama herşey pis geliyo..
normalde hiç takıntılı değilimdir..
ama bu aralar batıyo resmen..
ben de yürüyüş yapapım madem...

ayynenn..
temizlik manyağı oldum ama herşey pis geliyo..
normalde hiç takıntılı değilimdir..
ama bu aralar batıyo resmen..
ben de yürüyüş yapapım madem...

yapın rahatlatıyor.
kendimi yıkıyorum, kızımı yıkıyorum, kedimi yıkamaya meyillendim kaçtı. evde her şeyi yıkıyorum şimdi çözümü yürüyüş yapmakla buldum, havalar da müsait içim açılıyor.

hah işte bitane buldum benim gibi....:)
ee sen nasıl atlatıyosun canım...
bi çözüm buldun mu?
kızlar ben de bu sorun yüzünden araştırmalar yaptım.durup nefes al nefes ver 10 a kadar sayıp karanlık bir odada bi süre dinlenip sakinleşince dışarıçıkıyoruz halloluyormuş.ben de inliirah suresini okuyorum faydasını görüyorum

kızlar ben de bu sorun yüzünden araştırmalar yaptım.durup nefes al nefes ver 10 a kadar sayıp karanlık bir odada bi süre dinlenip sakinleşince dışarıçıkıyoruz halloluyormuş.ben de inliirah suresini okuyorum faydasını görüyorum

denicem canım,çok sağol..

Back