- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Piskologa git ..senin durumunu hic iyi görmüyorum.actigin konular vs .destege ihtiyacin var.
aynen arkadasa katılıyorumPiskologa git ..senin durumunu hic iyi görmüyorum.actigin konular vs .destege ihtiyacin var.
Hormonlariniza baktirin bence. Normal zamanda değil de adet sonrası bunları yaşıyorsanız hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
cidden psikoloğa gitmelisin bence adet sonrası sebebini bilemediğin bir şekilde serotonin hormonun sıfırlanıyor olabilir..çünkü pms adetten sonra devam etmez.bu durumun onlardan bağımsız olduğunu düşünüyorum..
çok güzel bi bayram tatili geçirdim ve adetimde de bi sorun yaşamadın..
işte bi kaç gündür böyle anlamsız bi his..ben de bilemedim...
annem panik atak .ve adet dönemlerinde dahada sıklaşıyor rahatsızlığı.anlattığınız tabirleri annemde kullanıyor rahatsızken.bi psikoloğa gidin.merhaba hanımlar,
öncelikle benzer bir sorunu olan var mı yok mu amacım bunu tespit etmek..
yoksa bu ruh haliyle çıldırmak üzereyim..yorumlarınıza ihtiyacım var..
2 gündür bi delilik yapmamak için zor tutuyorum kendimi, her an ağlayasım sürekli duygusal müzikler dinleyip kendimi sokaklara atasım var..kimseyle muhabbet etmek istemiyorum..
annemi aramıyorum, çok ciddi bişey var diye düşünür çünkü..
eşimleyse hiç konuşasım yok..aynı yatakta yatmak bile battı dün gece...
nedeni ise hiç....sadece hiç...bi açıklaması yok..
her adet dönemimin bittiği zamanlar böyle oluyorum..
adetim 2 gün önce bitti (uzun süren bir adet dönemim var, en az 7 gün)
tipik adet dönemindeki ruhsal problemler (Premenstrüel Disforik Bozukluk) olabilir mi diye araştırdım, ancak her okuduğum yerde adet başlamadan önce ya da adet esnasında bu tarz bir psikolojinin olduğu yazıyor...
ben adetim başlamadan önce ya da o süreçte hiç sorun yaşamam..
ancak son 3-4 aydır hep adetim bittikten sonraki 3-5 gün resmen hayata küsüyorum..
ağlama krizleri, eve girmek istememe, eşimden nefret boyutunda negatif enerji alma...
bu ne sizce?
yorumlarınız benim için çok değerli..
şimdiden teşekkürler...
cidden psikoloğa gitmelisin bence adet sonrası sebebini bilemediğin bir şekilde serotonin hormonun sıfırlanıyor olabilir..çünkü pms adetten sonra devam etmez.
Bilmiyorum seni tanimiyorum ama sorunlarin oldugunu düşünüyorum.bu durumun onlardan bağımsız olduğunu düşünüyorum..
çok güzel bi bayram tatili geçirdim ve adetimde de bi sorun yaşamadın..
işte bi kaç gündür böyle anlamsız bi his..ben de bilemedim...
annem panik atak .ve adet dönemlerinde dahada sıklaşıyor rahatsızlığı.anlattığınız tabirleri annemde kullanıyor rahatsızken.bi psikoloğa gidin.
yoo serotonin düşerse depresyona girebiliyor insanlar ya da bendeki gibi anksiyete veyahut panikatak..psikolojik sıkıntıların temelinde bu hormon yatıyor..bu sebeple baktırmanda yarar var..belki inanılmaz bir şekilde düşüyordur sadece bir tahmin..hormonlara baktırırken üroloğa yada kadın doğuma değilde psikiyatri kliniğine gitmeni tavsiye ederim psikolojik hormonlara onlar bakıyor diye biliyorum..ama eksik etme..geçecek inşallah..tam anlamadım..
serotonin durduk yere sıfırlanır mı diyosunuz?
bi bilgim yok oyüzden soruyorum...
Bilmiyorum seni tanimiyorum ama sorunlarin oldugunu düşünüyorum.
Tabi görün canım benim. Hormon dengesizliği, stres, vs vs herşey olabilir.yakın bi arkadaşım panik atak..
onunki gibi değil benim yaşadığım ruh hali..
ama doğru, bi görünmekte fayda var...
yoo serotonin düşerse depresyona girebiliyor insanlar ya da bendeki gibi anksiyete veyahut panikatak..psikolojik sıkıntıların temelinde bu hormon yatıyor..bu sebeple baktırmanda yarar var..belki inanılmaz bir şekilde düşüyordur sadece bir tahmin..hormonlara baktırırken üroloğa yada kadın doğuma değilde psikiyatri kliniğine gitmeni tavsiye ederim psikolojik hormonlara onlar bakıyor diye biliyorum..ama eksik etme..geçecek inşallah..
Iste dedigim gibi doktora gitmende fayda var.degeelerini olctur vstabi sorunlarım var..haklısınız..
ama bazı belli başlı şeyler dışında hayatımdan genel olarak memnunum..
bu konuda bahsettiğim durum biraz spesipik bi şeye benziyo gibi geldi bana,oyüzden fikir almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?