- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Allah yardımcımız olsun zor günlerdeyizCorona var coronaaa
Yani benim derdimle beslenip bundan mutluluk mu duyuyorsunTüm çabalarına rağmen olayların devamı gelmiyor muhtemeleno yüzden yazmıyor.
İnstagramda check in yaptım herkese açık yaptım profilimi deBu arada kafede beğendiğiniz adamı en fazla swarmda, instagramda falan check in kontrol ederek bulmayı deneyebilirsiniz.
Hayat aynı rutinde devam ediyor
Yine işe geliyoruz dışarı cıkıyoruz
Cafeye neden gitmeyelim
Bu sözümü geri alıyorumDalga mi geciyorsunuz, bu kadar gerceklerden bir haber olamazsiniz. Sosyal izolasyonun anlamindan haberiniz var mi?
Ondan bende rahatsız oldum evet.Tam sizlik olduğunu nereden bilebilir ki? Boş muhabbet bunlar. Bir tiple mi karar veriliyor kimin kime göre olduğuna?
Ve ayrıca adamlar da kendi aralarında muhabbet edecekleri yerde bol bol sizi dinlemişler. Ne kadar rahatsız edici ve saygısızca.
Süper yaaaŞu neydi gızsıradaki konu
Evet canım hislerimde yanılmamAheste aheste gittiginden gitmekle kalmak arasında olduğunu Aslinda gitmek istemedigini çıkarttınız yani
Eğer benimle tanışmak gibi bi nıyeti varsa cesareti kırılmış olabilir diyorumGerçekten umutsuz vakasın kaçıncı konun bu böyle kusura bakma ama etrafındaki herkesi senden hoşlanıyor sanıyorsun ve hemen de kapılıyorsun bir cafede biri bir baktı diye hemen nasıl ulaşabilirim demek hiç mantıklı değil yani yok bozuldu da falan yahu hiç.tanımadığı kızı eski erkek arkadaşından mı kıskanacak yuh ama artık bence bir süre sevgili olayını rafa kaldırım herkese potansiyel sevgili gözüyle bakmayın yolda biri yanlışlıkla çarpsa hoşlanıyor diyeceksin
Vaktinizi ayırıp anınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim öncelikle :)Zamanın birinde, genç ve heyecanlı zamanlarımda, trende yol boyunca bir çocukla bakışmıştım. Daha doğrusu o bana bakıyordu sürekli, ben de arada kaçamak bakışlar atıyordum. Çok da yakışıklıydı.
Çıkışta yanıma geldi, selam verdi, ısrar kıyamet el çantamı taşımak istedi. Garın çıkışına kadar sohbet ettik, sonra vedalaşıp tatlı tatlı gülümseyerek gitti.
Numaramı istemesini bekledim, istemedi.
Adımı sormasını bekledim, sormadı.
Çantamın fileli kısımları vardı. Kaşla göz arasında numarasını sıkıştırmış olabilir mi diye oraları kontrol ettim. Sonra da böbreklerimi kontrol ettim.
Numara yoktu ve çok şükür böbreklerim de benimleydi.
"Sen neden numarasını istemedin" diyebilirsiniz ama neden isteyeyim? Çok meraklı olan adam sorar ya da bulur, bir şekilde ulaşır. Ben genç, heyecanlı ve böbreklerimi çok da düşünmediğim zamanlarımda bile bunu biliyordum.
Size tavsiyem hiçbir zaman başkaları adına "acaba şu yüzden mi gelmedi, acaba bu yüzden mi ulaşmadı" şeklinde bahaneler bulmayın, 2 saat yan masa muhabbeti dinleyip ekmek çıkar mı diye bekleyen tiplerden uzak durun ve arada böbreklerinizi kontrol edin.
Evet ben sevgili flört olaylarında pek iyi değilimdirolabilir ama eski konularınız dan gördüğüm kadarıyla duygusal açlık çekiyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyın lütfen.
Annem yarın 1 hafta olacak.Vaktinizi ayırıp anınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim öncelikle :)
Heyecanla okudum ama mutlu son olmamış ne yazık ki, kısmet değilmiş
Yani evet gerçekten isteseydi ne yapıp edip tanışmak isterdi ama yapmadı
Günlerdir instagramdan bulup mesaj atacak mı diye bekliyorum atmıyor da
Vardır bunda da bir hayır
Cevap yazacaktık ama şu arkadaş en doğrusunu söylemişKadınlar hep bu yüzden kaybediyor
Cafede gördüğün cocuk cmrtsiden beri aklından cıkmıyorsa seni cok üzerler bacım
Muhtemelen cocık suan baska kızları kesiyor,bisey yapma
Bende umudu kesecem inşallah artıkAnnem yarın 1 hafta olacak.
Gerçekten adamın bir kafede kesiştiği kızı 1 haftadır aradığını düşünmüyorsunuz değil mi? Baktıysa bir saat sonra bakmıştır o kadar.
Yani şu kadarcık bir kesişmeye ne kadar anlam yüklemişsiniz gerçekten ilginç.
Söyleyince kızıyorsunuz ama ben gerçekten bu kadar nickiyle uyumlu insan görmemişimdir herhalde. Bir salın biraz.
Aynen akışına bırakıyorumBilmem ki hayat olabilir de olmayabilir de sen boşver bence keyfine bakeğer tekrar karşılaşmak varsa kaderiniz de zaten karşılaşırsınız merak etme
Vaktinizi ayırıp anınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim öncelikle :)
Heyecanla okudum ama mutlu son olmamış ne yazık ki, kısmet değilmiş
Yani evet gerçekten isteseydi ne yapıp edip tanışmak isterdi ama yapmadı
Günlerdir instagramdan bulup mesaj atacak mı diye bekliyorum atmıyor da
Vardır bunda da bir hayır
Dert olduğunu düşünmüyorum ama kendini komik duruma düşürüyorsun.Yani benim derdimle beslenip bundan mutluluk mu duyuyorsun
Sana gore degil, bana gore dertDert olduğunu düşünmüyorum ama kendini komik duruma düşürüyorsun.
Üniversitede sen gibi olan arkadaşlarımı şutluyordum hayatımdan.Ne boş insanlarsınız ya.İşin kötüsü değişmiyorsunuz da sonradan.Merhaba kızlar
Hafta sonu yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımla bi cafeye gittik.
Oturduk sohbet etmeye başladık ondan sonra karşı masaya da 3 kişi geldi oturdu 3 ü de erkek
İçlerinden biri gelir gelmez bana bakmaya başladı sürekli ama ben ilk başta anlamamıştım baktığını
Tip olarak hoş biriydi
Tam da birbirimizi net bir şekilde görüyoruz karşı karşıyayız
Arkadaşım da çocuğa sırtı dönük oturuyordu normalde sonra bir ara lavaboya gitti geldi, o da aynısını dedi çocuk sabahtan beri sana bakıyo diye
Bende dedim benim de dikkatimi cekti ama yuh yani sende mi anladın baktıgını dedim.
Neyse konu eski sevgiliden açıldı arkadaşım neden ayrıldıgımı sordu bende anlattım
Dönse naparsın dedi bende o değişmez şöyleydi böyleydi dedim açık kapı bırakarak anlattım sanırım
Çocuk biraz bozuldu tabi
Meğersem arkadaşım çocugu beğenmiş bana o yüzden sormuş eski sevgili konusunu, çocuk şuan sevgilim olmadıgını anlasın diye
Onlarda hiç sohbet etmediler sadece bizi dinlediler
Sadece bir ara yanındaki bana bakan çocuga seni de bi evlendirseydik dedi gülüştüler
Bir süre sonra da kalkıp gittiler ama çocuk resmen gitmekle kalmak arasında gidip geldi yani bariz belliydi.
Cumartesiden beri çocuk aklımdan çıkmıyo, nasıl ulaşabilirim sizce?