Bu neydi gız😳😜

Ondan bende rahatsız oldum evet.
Ama zaten o gün corono salgınından dolayı mekan bom boştu ses gitmesi muhtemel bir durum çunkü

Eğer benimle tanışmak gibi bi nıyeti varsa cesareti kırılmış olabilir diyorum
Çünkü eski sevgilimi unutamamış gibi bahsettim biraz

Vaktinizi ayırıp anınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim öncelikle :)
Heyecanla okudum ama mutlu son olmamış ne yazık ki, kısmet değilmiş
Yani evet gerçekten isteseydi ne yapıp edip tanışmak isterdi ama yapmadı
Günlerdir instagramdan bulup mesaj atacak mı diye bekliyorum atmıyor da
Vardır bunda da bir hayır

Annem yarın 1 hafta olacak.

Gerçekten adamın bir kafede kesiştiği kızı 1 haftadır aradığını düşünmüyorsunuz değil mi? Baktıysa bir saat sonra bakmıştır o kadar.

Yani şu kadarcık bir kesişmeye ne kadar anlam yüklemişsiniz gerçekten ilginç.

Söyleyince kızıyorsunuz ama ben gerçekten bu kadar nickiyle uyumlu insan görmemişimdir herhalde. Bir salın biraz.

Bende umudu kesecem inşallah artık
Baktıgını bile unutmuştur

"Mutlu son" olayına bakışınız yanlış. O yüzden hala bir umut bekliyorsunuz.

Mesela anlattığım olay benim için mutlu sonlu değil ve mutsuz sonlu da değil. Hiçbir şey değil, hiçbir şey ifade etmiyor bana. O zaman da etmemişti.
Tanımadığım etmediğim adamla ne gibi bir mutlu son hayal edeceğim ki olmadı diye "mutlu son olmadı" diyeyim?

Bakış açınız yanlış ve bu yüzden birilerine kafayı takıp duruyorsunuz. Tanımadığınız etmediğiniz her adamı beyaz atlı prens yerine koyup umutla beklemeyin.
Akışına bırakın biraz.

Yorumları okurken aklıma bir anım geldi gülmeye başladım.Küçükken rüyamda çok tatlı bir çocuk görmüştüm bakışmıştık sonra o çocuğu sokakta dışarda görür müyüm diye gerçek hayatta da bakıyordum acaba görür müyüm arkadaşım olur mu diye çocuk aklı işte.Bu olay da bana o rüyamı çağrıştırdı nedense biz bu muhabbetleri lisedeyken yapıyorduk.Şu beni kesti şu sana baktı uzaktan kesişmeli platonik sevmeler falan.Sende akışına bırak bacım.Azcık seçici olmak lazım bu devirde.Hem erkekler kovalayan değil kaçan kadınları sever.Bırak hayatının aşkı olacak adam senin ayağına gelsin.Güldürdün kız şu sıkıntılı günlerde gece gece Allah iyiliğini versin

Üniversitede sen gibi olan arkadaşlarımı şutluyordum hayatımdan.Ne boş insanlarsınız ya.İşin kötüsü değişmiyorsunuz da sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…