Bu Ne şimdi???

Belki ailesel sorunu var, belki başka sıkıntılar yaşiyor ne biliyorsunuz da bu şekilde dedikodu yapiyorsunuz, sizin de evde durmaktan konusacak konunuz kalmamiş belli ki.

Yaşi geldi diyip siz evlendirin oldu olacak ne dert edinmişsiz kari koca, kendiniz cok buyuk basari yapmissiniz boyle konusan birini bulup evlenebilmissiniz. 🙄
Kesinlikle

Aha yazıyorum ilerde burxan birisi cikar

Valla geceden beri düşündüm. Kafamda su belirdi.

Yanında ki kız "......" İstiyor.... O yüzden bu kadar öfkeli....

Yani bunu kastetmis gibi geliyor. Ve hiç yakıştıramiyorum kendisine ve kavga etmek istiyorum onunla.

Birisi burda bana dese ki hayır onu kastetmemistir falan farklı bı bakış açısı yanı?
Klasik leş toplum kafasıyla böyle bi yorum yapmış bence; evlenmemiş insanların her sıkıntısının evli olmamasından kaynaklandığını düşündükleri için böyle salakça yorumlar yapıyorlar bazıları, kocası olmayan kadınların sekssizlikten gergin olduğunu düşünüp böyle saçmalıyorlar, iğrenç tabii. Eşin de bu kafayla ve terbiyesizlik yaparak konuşmuş.

Klasik leş toplum kafasıyla böyle bi yorum yapmış bence; evlenmemiş insanların her sıkıntısının evli olmamasından kaynaklandığını düşündükleri için böyle salakça yorumlar yapıyorlar bazıları, kocası olmayan kadınların sekssizlikten gergin olduğunu düşünüp böyle saçmalıyorlar, iğrenç tabii. Eşin de bu kafayla ve terbiyesizlik yaparak konuşmuş.
Kafamın içindekileri kelimere çok güzel dökmüşsün canım.
Peki ne yapmalıyım. Öylece konu kapansın istemiyorum.

Aynı oda da çalıştığın arkadaşlarının çoğu şeyini biliyorsun malesef. Günün 8 saati aynı oda da geçebilen zamanlar oluyor. Eşinizin detay bilmesi çok normal. Bizim bi arkadaşımız boşanıyor kadın erkek malesef her detayı biliyoruz. Anlatamadınız istemesek bile anlatıyor. Elinizin kurduğu cümlede tipik erkek cümlesi. Sizin eşiniz olduğunu unutup erkek muhabbetine girmiş. İşimden dolayı erkek muhabbetine maruz kaldığım zamanlar oluyor ve hiç ummadığım insanlardan ne laflar duyuyorum. O yüzden çoğunlukla erkek ortamı leş bi ortam 😅

eşinizin dediğinde sizin canınızı sıkmanız gereken hiç bir şey yok, boşuna olay çıkarmayın...

Düz duvara tırmanmak diye bir deyim var ordan çağrışım yapmış olabilir size o deyimin anlamı bahsettiğiniz şey
Ama yine de karı koca bu konu hakkında konuşabiliyor olmanız gerçekten çok ama çok seviyesizce en azından soz konusu hemcinsiniz olduğu için tepki göstermeniz gerekirdi

Kızlar eşim yeni işinde 4 aylık çalışan. Yani Hastanede çalışıyor buraya yeni girdi.
İş arkadaşı kadın çok sinirli bi insan. Yan yana çalışıyorlar.Herkese herşeye öfkeli 30 yaşında eşimde 35 yaşında. Akşamları bazen işini anlatırken o kadın yüzünden gerildigini o olmasa biraz daha işlerin kolay olacağını söyler çünkü herşeye atar gider yapan of puf yapan Biriymis. Ve eşimle yan yana olduğu için eşime sariyomus. Öfkesini falan bizimkinden cikariyomus (işle alakalı)..Dün akşam eşimle
Bebeğimi anneme bırakıp yemeğe çıktik. Konu iş yerine geldi. O kızı sordum yine aynı mı diye. Aynen dedi. Kızın erkek arkadaşı var . Dedim bari evlense herşey zamanında güzel. Yaşı şuan gayet Uygun dedim. Oda dedi ki. O çocukla evlenecegini sanmıyorum. Onlarinki tamamen telefon ilişkisi gibi. Çocuk yurt dışında zaten. Sonra eşim şu cümleyi kullandı.

"Ya zaten bir an önce evlensin gitsin Yeterince gergin zaten başıma bela..
Bı kaç sene daha evlenmezse duvarları tırmalamaya başlar... "

Benim jeton biraz Köşeli tabi. Ne diyorsun sen ya dedim . O an telefon geldi. Annem çocuk kustu hiç durmuyor diye aradi. Gece de hastaneye gittik acile. Bebeğim şuan iyi hasta olmadı. Ama eşimle konuşamadim devamını. Sabahta işe gitti. Bende yakında ise baslicam. Ama anlamadım yani bu ne şimdi. Ne demek.?
İyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo. Hayır yanı ben yarın birgün işe başladığımda. İş arkadaşım hakkında böyle bir yorum yapsam ne der bana?. İnanın beynim yandı. Bu akşam konuşucam ama ne tepki vermeliyim bilmiyorum. Kafam allak bullak. Zaten yoğunum bu ara bebekle falan uğraşıyorum siZce ne yapmalıyım çanlarm ?
Her gergin kadına yapılan iğrenç yorumu yapmış işte. Sevişirse rahatlar demek istiyor. Nesine şaşırdınız bu kadar?

Düz duvara tırmanmak diye bir deyim var ordan çağrışım yapmış olabilir size o deyimin anlamı bahsettiğiniz şey
Ama yine de karı koca bu konu hakkında konuşabiliyor olmanız gerçekten çok ama çok seviyesizce en azından soz konusu hemcinsiniz olduğu için tepki göstermeniz gerekirdi
Beklemediğim bı cevaptı. Ve gerekli tepkiyi veremedim. Bu akşam konuşmak istiyordum ama önce sizlerden fikir almak istedim

Her gergin kadına yapılan iğrenç yorumu yapmış işte. Sevişirse rahatlar demek istiyor. Nesine şaşırdınız bu kadar?
Eşimin böyle bir iğrenç düşünceye sahip olmasına şaşırdım. Daha önce hiç böyle bu tarz konuşmasına şahit olmadım. Konduramadim.

Aptal sapsal erkek muhabbeti ya. Kim gergin olsa bi sevişse geçecek ondan böyle bilmemne. Bizim apartmanda da yaşlı bir hanım vardi 60 yaşlarında evlenmemiş benim eski eşim de böyle derdi bi evlense gerginliği bitecek yalnız yatmaktan oluyor bilmemne edepsiz adamlar ya

Eşimin böyle bir iğrenç düşünceye sahip olmasına şaşırdım. Daha önce hiç böyle bu tarz konuşmasına şahit olmadım. Konduramadim
Tamam kotu bir yorum ama gün boyu mecburen birarada olduğun biri sürekli nedenli nedensiz gergin ise çok da kibar olamayabilir.Kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil.Bisey dese suçlu olur. işinden olur vs.Surekli sürekli birikmistir.

Bizim de eski müdür böyleydi.Herkes bu ne şimdi diye bakardı.Hatta sinirlenince saygı duyulduğunu felan düşünürdü ama herkes arkasından gülerdi.Ben eşinizin söylemini çok doğru bulmamakla beraber aman tanrım ne igrenc te demem.Sevisse rahatlayacak demiş ve evet kadın erkek bazı insanlar sevissin de rahatlasın ve bizi rahat bıraksın artık.

Valla geceden beri düşündüm. Kafamda su belirdi.

Yanında ki kız "......" İstiyor.... O yüzden bu kadar öfkeli....

Yani bunu kastetmis gibi geliyor. Ve hiç yakıştıramiyorum kendisine ve kavga etmek istiyorum onunla.

Birisi burda bana dese ki hayır onu kastetmemistir falan farklı bı bakış açısı yanı?
Beynini kemirmesine izin verme
Eşin ırz düşmanı gibi milletin karısına kızına kulp takıyor
Sapık

Kızlar eşim yeni işinde 4 aylık çalışan. Yani Hastanede çalışıyor buraya yeni girdi.
İş arkadaşı kadın çok sinirli bi insan. Yan yana çalışıyorlar.Herkese herşeye öfkeli 30 yaşında eşimde 35 yaşında. Akşamları bazen işini anlatırken o kadın yüzünden gerildigini o olmasa biraz daha işlerin kolay olacağını söyler çünkü herşeye atar gider yapan of puf yapan Biriymis. Ve eşimle yan yana olduğu için eşime sariyomus. Öfkesini falan bizimkinden cikariyomus (işle alakalı)..Dün akşam eşimle
Bebeğimi anneme bırakıp yemeğe çıktik. Konu iş yerine geldi. O kızı sordum yine aynı mı diye. Aynen dedi. Kızın erkek arkadaşı var . Dedim bari evlense herşey zamanında güzel. Yaşı şuan gayet Uygun dedim. Oda dedi ki. O çocukla evlenecegini sanmıyorum. Onlarinki tamamen telefon ilişkisi gibi. Çocuk yurt dışında zaten. Sonra eşim şu cümleyi kullandı.

"Ya zaten bir an önce evlensin gitsin Yeterince gergin zaten başıma bela..
Bı kaç sene daha evlenmezse duvarları tırmalamaya başlar... "

Benim jeton biraz Köşeli tabi. Ne diyorsun sen ya dedim . O an telefon geldi. Annem çocuk kustu hiç durmuyor diye aradi. Gece de hastaneye gittik acile. Bebeğim şuan iyi hasta olmadı. Ama eşimle konuşamadim devamını. Sabahta işe gitti. Bende yakında ise baslicam. Ama anlamadım yani bu ne şimdi. Ne demek.?
İyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo. Hayır yanı ben yarın birgün işe başladığımda. İş arkadaşım hakkında böyle bir yorum yapsam ne der bana?. İnanın beynim yandı. Bu akşam konuşucam ama ne tepki vermeliyim bilmiyorum. Kafam allak bullak. Zaten yoğunum bu ara bebekle falan uğraşıyorum siZce ne yapmalıyım çanlarm ?
Karı koca hep böyle milletin cinsel hayatı hakkında dedikodu mu yaparsınız? Size ne yahu evlenecek miymiş sevişemiyor muymuş. Ne çirkin sohbetler.

Hayır ben erkek arkadaşı olduğu için. Evlenecekler mı manasında sordum. Yaşı da çok küçük değil diye. Gayet tatlı bir soru. Ve Bir kadının sorabilecegi bı soru. Neden rahatsız etti sizi😄 sanırım bu konuyla alakalı bı probleminiz var? Rahatsız olmanız ilginç
Karı Koca milletin cinsel tatminsizligini konuşmanız normal mi? Bakın siz evlenmişsiniz ama hala gerginsiniz. Demek ki konu o değil.

Ona bakarsanız birçok erkek insanı da öfkesi burnunda geziyor, kaç tanesinin sevişmekle bütün sorunları halloluyor? Mesela eşiniz sizinle sevişiyor diye mobbingden kurtulabiliyor mu? Çok saçma bir bakış açısı var eşinizin. Bi dahakine buna dikkat çekin.

X