bu ne şimdi boyle

Nişan hazırlığı yazmışsınız fakat sizinle evlenmeyi istemediğini bu şekilde belli etmiş gibi..

benim de düştü zaten...

belki de her zaman kaldırıyordur. mesela ben evimde çerçeveli fotoğraf tutmayı sevmem ve asla da kullanmam. karşımdaki insan kırılmasın diye birkaç gün ortada tutabilirim ancak ileride öyle ya da böyle mutlaka kaldırırım.
bence saf şekilde söylemiş size, hiç öyle karmaşık, gizli saklı şeyler olduğunu düşünmüyorum yine de siz daha iyi tanırsınız tabi ki.

yine de o yastaki birinin annesinden cekindigi icin kaldırması tuhaf degil mi?

bunu sadece tek bir davranışına bağlayamam, bu konu dışında sorunumz yoktu cunku
Bir sorununuz olmaması adamın evlenmeye gönüllü olduğu anlamına da gelmez ama, sanki sadece birlikte zaman geçirmek istiyor ama evlilik düşünmüyor gibi, kurduğu "evlilerin evi gibi" cümlesi dahi en azından şimdilik evliliğe uzak olduğunu anlatmaya yetiyor bence.
Bunu size direkt söyleyemediği için de ihaleyi ailesine yıkıyor olabilir.

ben hic konuyu acmama ragmen kendisianlatıyo planlarını, nişanı nasıl yapalım evde mi daha sade olur düğün hangi şehirde olsun kına falan filan.. bunları benim zorumla konusuyo degil bundan eminim kendisi acıyo cunku konuları.

yine de o yastaki birinin annesinden cekindigi icin kaldırması tuhaf degil mi?
Anne bahane. Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama hayatına çok fazla dahil etmişsiniz kendinizi karşı taraf buna sizi davet etmeden. Romantik ve şirin bulduğunuz şeyler çoğu erkeği ve bir kısım kadını rahatsız edecek şeyler. Adam fotoğraftan rahatsız olmuş bunu da annesini bahane ederek anlatmış. Ama anlamamakta direniyorsunuz sanki, hala anne diyorsunuz.

Olabilir ama ailesi de bu fotoğrafın burada işi ne diyecek insanlar olmadığına göre, mesele ne sizce?
Erkeklerin bir kısmı tam bir çelişkiler yumağı, birlikte oldukları kadını mutlu etmek için evlilikten bahsederken aynı zamanda evlenmekten kaçabiliyorlar da.

Bence erkek arkadaşınızla evlilik, evlenmek üzerine konuşun, düşüncelerini öğrenin ona göre adım atarsınız, en azından nişan vb ilişkinizi resmiyete bağlayacak adımları ertelersiniz.

Hiçbir geleneksel ailede abla nişanlısıyla yaşamaz. o ne biçim geleneksel aile

Benim de aklıma şey geldi aranızda bir soğukluk var mi?Yani herşey eskisi gibi mi?Kadınlar hisseder çünkü.Ilk zamanlar çok mutlu olan insan şimdi kaldırmayı düşünüyorsa bir sıkıntı var olabilir mi?

Eve fotoğraf koymak bence kişinin kendi tercihi olmalı. Onu da geçtim size hediye edilse aileniz geldiğinde kaldırırsınız. Bu durumdan değer hesabı yapmayın. Ablasının geldiğinde fotoyu gördüler mi demişsiniz o da evet demiş. Muhtemelen sizin kızacağınızı düşündüğü için yalan söyledi.Aslında başına gelecekleri biliyordu. İkincide yakalandı. Ya da sakladığı yerden gördü. Herkes bilsin görsün istiyorsunuz artık ciddi adımlar gelsin istiyorsunuz sanırım. Bence uzatmayın. Hatta üzerinde hiç durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…