herkese selam,
uzun zamandır burayı takip ediyorum sizlere anlatmak istedigim icin üye oldum.
bir bucuk yıldır devam eden güzel bi ilişkim var. genel anlamda bi sorunumuz anlaşmazlıgımız yok. sevgilimle ayrı sehirlerde yaşıyoruz. yeni işe başladıgında atandıgı şehre taşındı ev tuttu eşyalar falan derken ben de onun sehrine gittim. ev hediyesi aldım ayrıca cok hos bi sürpriz olur diye de güzel cıktıgımız fotografımızı cıkartıp güzel bi cerceve alarak ona koydum. evinde tv ünitesine koyduk cok sevindi hatta bu hediyeye.
bikac ay sonra baska sehirde yasayan ablası enistesi ve annesi geldi evine. aklıma fotografımız geldi oylesine sordum, ablanlae gordu mu ne dediler diye o da evet gorduler cok begendiler dedi. bu arada cercevedeki fotografı sevgililer gününde paylasmıstı sosyal medyada, yani anne tüm akrabalar arkadaslar gördü. zaten normal bi fotograf. bu ayrıntıları vermek zorundayım konuyla ilgili cunku
neyse, dün konusurken annesi gelecek diye temizlik yaptıgını soyledi. annesi sehirdısonda yasıyo bugunden icin sevgilimin evine gidecekti. temizlikten bahsederken fotografı da kaldırsam mı diye düşündüm dedi. ben birden cok sasırdım neden kaldırcaksın ki zaten herkesin instada gordugu fotograg nolcak sanki dedim. gecen ay ablamlar annem geldiginde de kaldırmıstım dedi. ben birden sinirlendim ne alaka diye. annemden cekindim dedi önce. sonra yok geleneksel aile sonucta falan dye sacmaladı. ki ailesi oldukca moderndir. annesi birlkte kaldıgımızı bilir falan.
sonra evlilerin evi gibi dedi, kaldırdım da sanki sarıp sarmalayıp gizlemedim ya diger odaya koydum dedi, benim hala aklım almıyo, asla annesinden boyle bi konuda cekinecek biri degildir. 30 yasındayız ikimizde, işimizde gücümüzde insanlarız. bundan 3-4 yıl once sevgilisini annesiyle yasadıgı eve kahvaltıya cagırdıgını anlatmıstı. ben sormustum cunku sevgilin annenle tanıstımı diye o da bunu anlatmıstı. aklıma bu olay geldi, kızı annesiyle yasadıgı eve getiriyo tanıstırmaya ama benimle olan fotografını cekindigi icin kaldırıyor. buna mı takıldın diyebilirsiniz ama cok sacma degil mi?
annesinden cekinmesi boyle biri olması ayrı bi olay ki hic hazetmem boyle 30 yaşına gelen erkek anne babadan boyle konularda cekinsin, benim guzel bi duyguyla düsünüp aldıgım cerceveyi kaldırması ayrı bi sacmalık.. bu arada ocak ayında istemeye geleceklerinden nişandan bahsediyoruz. yani düşünün iki ay sonra nişanlanma planı yaparken adam hala cerceve yüzünden annesinden cekiniyor. evli evi gibi ne demek, sanki evli evi olması cok kötü bisey gibi.. cok zoruma gitti boyle konusması. sonra tamam kaldırmicam duracak dedi ama ne anlamı var ki..
ben bi salak gibi onun evine esyalarımı bıraktım gelip gittikce kullanırıö diye sampuan dis fırcası falan. kendi kendime benimsemişim evini, allahbilir onları da ortadan kaldırmıstr. annesi beni ilk günden beri biliyo zaten sosyal medyada boy boy foto paylasıyo, birlkte kaldıgımızı biliyo yani ne cekinmesi fotografta öpüşmüyoruz baska bisey yapmıyoruz gayet sıradan foto. dünden beri konusmuyorum sinir öfke de degil cok kırıldım anlamsız buldum. sizin düşüncelerinizi merak ettim.. smdiden yorumlarınıx icin tesekkur ederim