• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi boyle

peki sizce de demode mi? ben bizi görür uzaktayız zaten özledikce bakar tarzı bisey düşünerek almıstım ya da ben gereksiz romantizm yaptım sanırım ...
sızı gormek ıstese goruntulu arar :D sosyal medyadakı resımlerınıze bakar

yenı evlı gıbı resımler derken belkı de sunu soylemek ıstemıstır
ılk sıralar yenı evlıyken heveslı heveslı koyulur resımler dantellı ortuler falan :D oyle olmayalım demek ıstemıs olabılır

Sizle ilgili çekinceler olabilir ya da başka biri eve gelmiştir. Ya da dümdüz başka bir odaya kaldırmıştır amaçsız, erkekler düz yaratıklardır.

peki sizce de demode mi? ben bizi görür uzaktayız zaten özledikce bakar tarzı bisey düşünerek almıstım ya da ben gereksiz romantizm yaptım sanırım ...

Bilmem ki ben hic romantik biri degilimdir, boyle bi hediye vermek hic aklima gelmezdi ama bana hediye edilmis olsaydi sevimli bulurdum.
Yine de inanin onu evimin ortasina koymazdim, bilmiyorum benim cok hosuma gitmiyor sanirim bu tarz aksesuarlar.

Peki hediye etmis olsaydim da kaldirilsaydi?
Sanirim ben de bozulurdum.
Ama bir sure sonra fotograf, cerceve, salonda cerceve vs begenmemesi ya da hediyemi begenmemesi dahi beni begenmemek degildir diye dusunurdum.

Belki direkt hosuma gitmiyor diyemedi de anneyi manneyi karistirip sivadi.
Hemen kotu dusunmeyelim diyorum.

Kaldırıp kaldırmamasi ayrı mesele ama adamın anlattığı her şeye böyle mesele yapar canınızı sikarsaniz bir süre sonra size hiç bir şey anlatmaz, hiçbir şey danışmaz, yine yapar yapacagini.
Adama fikrini sorduguna pişman etmişsiniz,keşke hiç soylemeseydi. Sanki haberiniz olacaktı. Ağzını açtığına pişman olmus. Evlenseniz de bir süre sonra 'sevgiliyken her şeyi benle paylaşırdi,şimdiyse ağzını bıçak acmiyor' diyen kadınlardan olursunuz gibi geldi. Çünkü böyle böyle , konuştuğuna pişman ola ola erkekler öyle konusmayan canlılara evriliyorlar

ayrıldık demesi cok zor cunku sosyal medyada fotograflarımız duruyor, annesi illaki görür boyle bi yalan soyleyemez. evlilerin evi gibi görünmesin diye kaldırmıstım gecen geldiginde dedi, ne alaka evlilerin evi gibi? ben de pariste yetişmedim benim de ailem geleneksel ama 30 yasındayız yani ailelelerimiz biliyo ilişkimizi, gecen ay benim sehrime geldi ailemle tanıstı, ama o hala fotograf derdinde
Sizin bekar evine girip çıktığını düşünmelerini istememiştir. Ne kadar modern olurlarsa olsunlar Türkiye’de yaşıyoruz. Hakkınızda kötü düşünmemeleri adına yapmıştır. Niyeti başka olsa size neden söylesin kaldırır geçer.

art niyet degilde sevgikiniz biraz saf bir tip galiba madem kaldiriyor size niye soyluyor ki .ben olsam eger kaldirmak istiyorsam kaldirirdim siz sordugunuzdada olur mu askim oyle sey niye kaldirayim der gecerdum.ama arkadas saf saf laf arasında size acaba fotografi kaldirsam mi demis zaten kaldirsa sonra yerine koysa siz nereden bileceksiniz ki ??
sacmalamis sadece.

art niyet degilde sevgikiniz biraz saf bir tip galiba madem kaldiriyor size niye soyluyor ki .ben olsam eger kaldirmak istiyorsam kaldirirdim siz sordugunuzdada olur mu askim oyle sey niye kaldirayim der gecerdum.ama arkadas saf saf laf arasında size acaba fotografi kaldirsam mi demis zaten kaldirsa sonra yerine koysa siz nereden bileceksiniz ki ??
sacmalamis sadece.
ya bana da tam tersı bırseyler soylemeye calısıyor gıbı geldı
kafana gore ıs yapma bu eve cok yerlesme der gıbı sankı
bunu tabı dırekt boyle soyleyemez o yuzden bu davranıslarla yerını bıldırıyor gıbı

cunku adam soylemese konu sahıbının haberı bıle olmazdı ozellıkle yapılmıs bır davranıs gıbı geldı

yani bekar bşr erkek evinde salonunda kız arkadaşıyla olan fotoğrafı koymak istemeye bilir ben çok yadırgamadım belki sizin haberiniz olmadan normalde de salonda tutmuyor olabilir
beğenmediyse bunu da anlayablrm, o zaman bayılmıs gibi yapmasın daha samimi olsun. ya sevgilim arkadaslar da gelip gidiyo ben onu diger odaya kaldırdım desin ya da annesi ilk geldiginde kaldırdıgı zaman bunu saklamasın, ben ille de kalsın diye diretecek biri degilim ki tanıyı beni

Ya zaten istemeye gelinecekmis herşey normalken ben takılmazdım kaldırırsa kaldırsın ayol🤷🏻‍♀️ evlenince evli evi gibi yapın fotolarla heryeri isterseniz.Ruh hali o sekilde rahat edecek demek ki mudahale etmezdim ben.
her sey normalken bu kadar basit bi konuyu saklayan bi sevgili baska konuları da saklamaz mı? kaldırdıysan en basta soyle kaldırdım ama tekrar koydum de niye saklıyosun ne gerek var sanki ben onu öldürcem kaldırdı diye

ya bana da tam tersı bırseyler soylemeye calısıyor gıbı geldı
kafana gore ıs yapma bu eve cok yerlesme der gıbı sankı
bunu tabı dırekt boyle soyleyemez o yuzden bu davranıslarla yerını bıldırıyor gıbı

cunku adam soylemese konu sahıbının haberı bıle olmazdı ozellıkle yapılmıs bır davranıs gıbı geldı
ben de aptal gibi diş fırcası aldım koydum, sampuanımı bıraktım gelip gittikce ugrasmayım diye, evde benden biseyler gorurse hosuna gider sandım..

ben de aptal gibi diş fırcası aldım koydum, sampuanımı bıraktım gelip gittikce ugrasmayım diye, evde benden biseyler gorurse hosuna gider sandım..
cok duygusal ve fazla romantık bakıyorsunuz
ben evımde baskasının dıs fırcasını gormek ıstesem zaten evlenırdım
sevgılım tutup esyalarını evıme getırıp koysa baskı yapıyor evlılık ıcın gıbı algılardım acıkcası
gelsın kalsın tamam ama yerlesır gıbı esyalarını da koymasın yanı

kendısıne fazla gelmıs olabılır yanlıs anlamayın dıye sessız kalmıs olabılır

ben onceden bi evlilik yaptım. bunu bastan beri kendisi biliyor zaten. ailesi de biliyo ablalaro annesi falan. ben ilk dönemlerde sormustum senin icin onemi yok ama ailen aynı sekilde dusunuyor mu diye, sacmalama tabiki de benim gibi dusunuyolar hangi devirde yasıyoruz bunların ne onemi var demişti. ama sonrasıda annesi beni sordugunda hep soyler, hatta hediye göndermişliği vardır. sosyal medyada fotograflarımızı begenir, aklıma geldi ama beni istemiyo olsa bir bucuk yıldır bu belli olurdu sanırım
Boşanmış bir kadın olmak çok normal. Ama bazı insanlar , nasılsa biter gözüyle bakabiliyor. Sizi bilen birinden neden fotoğraflar saklanır ki? Ama belki ailesi birlikte yaşıyormuş gibi düşünmesin diye yapmış olabilir.

Değişik bir durum. Sosyal medyada paylaşınca ailesi geleneksel aile değil ama aynı fotoğraf evde olunca mı geleneksel aile oluyor? Anlamadım bunu.
Ayrıca salonda neden ikinizin fotoğrafı var ki? Yatak odasına koysun, komodine falan. Yani bana garip geldi tv ünitesinde fotoğraf olması. Evde sergilenen bir fotograf olması da garip geliyor o ayrı tabi. Bana göre fotoğraflar albümlerde toplanır, isteyince açıp bakarsın.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, evde herkesin göreceği alanda fotoğraflar olması çok mantıksız geliyor bana.

Ev bakıyorum bu ara, bi eve gittik geçen hafta ev sahibi yok emlakçı götürdü. Evi fotoğraf müzesine çevirmişler koridor dahil her yer fotoğraf dolu. Çok tuhaf hissettim. Hiç tanımadığım insanların en özel anlarına dahil olmuş gibi. Düğün doğum vs. her şeyi gördük.

her sey normalken bu kadar basit bi konuyu saklayan bi sevgili baska konuları da saklamaz mı? kaldırdıysan en basta soyle kaldırdım ama tekrar koydum de niye saklıyosun ne gerek var sanki ben onu öldürcem kaldırdı diye
Ama bu konu degilki? Baska konuları saklamasını düsündürmemesi lazım.Bazı erkekler kac yasında olursa olsun ailesinden bize cok mantıksız sacma gelecek olan konularda cekinebiliyor bunu demek istiyorum.Mesela benim esim biz sevgiliyken benim babamın yanında sigara icerken kendi babasının yanında icmedigini gördüğümde cok sasırmıstım?ben saygısızlık yapmam babama demisti? Ee benim babama mı yaptın yani ne alaka demistim..tamamiyle aile alıskanlıgındandı işte.Hala da icmez.Takılma bence aranızı bozma tepkini zaten görmüs kafi .

Cidden bunun hoş ve romantik olduğunu mu düşündünüz? Sevgiliniz dahi olsa başka insanların evine ev sahibi teklif etmeden eşyalarınızı yerleştirmemelisiniz.

30 yaşında ailesinden çekiinmesi vs çok itici
fakat adam sizi kırmamak için hediyenizi beğenmiş gibi yapmış olabilir
çoğu bekar erkek evinin salonunda sevgilisiyle fotosu olsun istemez
biz evliyiz bizim salonda falan fotomuz yok mesela
ama bunu sana söylemeliydi baştan
gerçekten beğenip ailes gelince kaldırıyorsa ve ailesi zaten sizi biliyorsa da aşırı saçmalamış

Kesinlikle aynı fikirdeyim, evde herkesin göreceği alanda fotoğraflar olması çok mantıksız geliyor bana.

Ev bakıyorum bu ara, bi eve gittik geçen hafta ev sahibi yok emlakçı götürdü. Evi fotoğraf müzesine çevirmişler koridor dahil her yer fotoğraf dolu. Çok tuhaf hissettim. Hiç tanımadığım insanların en özel anlarına dahil olmuş gibi. Düğün doğum vs. her şeyi gördük.
Sinema ve dizi sektörünün katkılarıyla. En fazla vefat etmiş büyüklerin büyütülmüş vesikalık fotoğrafları asılırdı duvarlara ben çocukken ki o da çok tuhaf gelirdi.

sıze annem geleneksel ınsan cekınırım demıs ya bahane olarak
daha once kız arkadasıyla bırlıkte yasarken annesı gelmıs
zaten boy boy resımlerınız de sosyal medyada duruyor annesı goruyor
benım aklıma sankı eve gelecek olan mısafır aılesı degıl de baska bırı gıbı geldı
ya da aılesıne ayrıldık falan gıbı yalan mı soyledı

cok sacma cunku aılesı resımlerınızı zaten goruyor daha once sevgılısıyle de yasamıs sımdı ne oldu da resımlerınız kaldırılıyor evden bahanesı ultra komık geleneksel aılem demesı ... sızın o eve gelıp kaldıgınızı bılen aıle fotograma takılmazdı sonucta
Katılıyorum buna.
Çerçevesiyi kaldırmasının bir başka nedeni de olabilir

Back