- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
çekinen biri eski sevgilisini annesiye yasadıgı yere kahvaltıya davet ediyor. cok ilginc degil mi.. yerimi sorgulamıyorum kimseyle de karsılastırma yapmıyorum ama bu nasıl geleneksel aileÇok mesele etmeyin derim. Bazı insanlar çekinebilir böyle şeylerden, sosyal medyada paylaşmak farklı ama evin içinde sergilemek başka. Çekinmiş olabilir. Sadece bu olaya bakıp arıza çıkarmayın bence. Zaten adamın sizi hayatına koyduğu yer belli. Büyütüp günlerce trip yaparsanız aranız soğur, kaldırmayacağım demiş zaten siz de uzatmayın.
hakıkaten buda olabılırAcaba ailesi ile birlikte akrabalardan biri demi eşlik etti onlara belki görmesini vs istememiş olabilir mi
evet o zaman kaldırmıs bana daha dün soyledi. ama diger odadan getrdm gosterdim cok begendiler dedi.Peki ablalari geldiginde neden evet gorduler guzel dediler diyo
Kaldirmis o zaman da demek ki
Cok ilgincmis
mümkün degil oyle olsa soyler mutlaka, dayım yengem akrabm vs gelecek der, zaten evinde yatacak baska alan yok gelemezler yani, annesi tek basına geliyo kesin. zaten baskası gelecek olsa kendini savunmak icin hemen soylerdi akrabam da geliyo o yuzden kaldırdım diyehakıkaten buda olabılır
belkıde o kızla nasıl ılerledıyse benzer ılerlıyordur aılede oglum bu sefer dıkkatlı adım at aynı hataları yapma dıyordur belkı ondan cekınıyordurçekinen biri eski sevgilisini annesiye yasadıgı yere kahvaltıya davet ediyor. cok ilginc degil mi.. yerimi sorgulamıyorum kimseyle de karsılastırma yapmıyorum ama bu nasıl geleneksel aile
diger odadan getrmis cerceveyi göstermis,bu sekilde anlattı bana. diyorum madem gorduler niye kaldırdın ozaman, annesi gormemis ama ablası enistesi gormus ablası da sormus neden kaldırdın dye, o da anne görmesin diye demiş aşşşşırı sacmaaaaabence bu konuda asıl neye takılmanız gerek soyleyeyım ben olsam ona takılırdım
ablamlar gorduler begendıler dıye yalan soylemıs
kaldırmıs o zamanda resmı agzından kacırıyor
bu kadar basıt bır konuda durduk yere yalan soyleyen her konuda soyler
ben asıl buna takılırdım
mümkün degil oyle olsa soyler mutlaka, dayım yengem akrabm vs gelecek der, zaten evinde yatacak baska alan yok gelemezler yani, annesi tek basına geliyo kesin. zaten baskası gelecek olsa kendini savunmak icin hemen soylerdi akrabam da geliyo o yuzden kaldırdım diye
çekinen biri eski sevgilisini annesiye yasadıgı yere kahvaltıya davet ediyor. cok ilginc degil mi.. yerimi sorgulamıyorum kimseyle de karsılastırma yapmıyorum ama bu nasıl geleneksel aile
adam oyle bır yaklasımda bulunuyor kı sımdıden gelın kaynana kavgası cıkacak kendı elıyle gerılım yaratıyor ya saka gıbıdiger odadan getrmis cerceveyi göstermis,bu sekilde anlattı bana. diyorum madem gorduler niye kaldırdın ozaman, annesi gormemis ama ablası enistesi gormus ablası da sormus neden kaldırdın dye, o da anne görmesin diye demiş aşşşşırı sacmaaaaa
çekinen biri eski sevgilisini annesiye yasadıgı yere kahvaltıya davet ediyor. cok ilginc degil mi.. yerimi sorgulamıyorum kimseyle de karsılastırma yapmıyorum ama bu nasıl geleneksel aile
o kadar cekinen biri neden sosyal medyada paylasım yapar? annesi de o fotografı begenşr? oturtamıyorum bi türlğ kafamdaadam oyle bır yaklasımda bulunuyor kı sımdıden gelın kaynana kavgası cıkacak kendı elıyle gerılım yaratıyor ya saka gıbı
sımdı esıme okudum konuyu erkek olarak soyle neden boyle yapılır dedım
yuksek ıhtımal annesı bu kız sana uygun degıl oglum demıstır o yuzden cekınıyordur annesının gormesınden dedı
peki sizce de demode mi? ben bizi görür uzaktayız zaten özledikce bakar tarzı bisey düşünerek almıstım ya da ben gereksiz romantizm yaptım sanırım ...Ama iste bu ikisi denk bir ornek degil
Aileyle ayni kahvaltida bulusmus olmayabilirsiniz ama aile evde kaldiginizi biliyor.
Demek ki ailenin cizgisinde bir sikinti yok.
Bilemiyorum sevgiliniz bizzat demode bulmus olabilir, ablalar ya da anne bu ne boyle evli evi gibi yorumunu yapmis olabilir
ailesi oldukca moderndir. annesi birlkte kaldıgımızı bilir falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?