• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne iş anlamadım

Peki bu sözleri size yazdığından emin misiniz? bence başka bişeye de yazmış olabilir. Şeref vicdan felan sizin konunuzla alakalı değil çünkü. Tahminimce alınganlık yapan sizsiniz. Bu arada arkadaşınızla ev meselesine gelince sizi seviyor ve sizin yanınıza gelmek istiyor olabilir ama sevgilinizin ikinizin yaşadığı eve gelmemesini istemek ve bunu kabul etmemek en doğal hakkı. Her insanın bazı kuralları olabilir. O yüzden bunu çok alınganlık haline getirmeyin bence. Ona daha önceden sevgilim eve gelmeyecek demediğiniz gibi gelecekte dememişsiniz. Bu tür tercihler yüzünden birbirinizi incitmeyin bence. Ve eğer o mesaj sizeyse bu durumda uzak durursunuz olur biter.

belki de ailesi izin verirken bu şartları koşmuştur eve erkek birinin geldiğini duyarsam seni okuldan alırım filan demişlerdir olamaz mı o da sana diyememiştir..

ayrıca ben de bi evde kalsam arkadaşımla sevgilisinin kız kardeşinin bizimle yaşamasını hele de erkek arkadaşonın zırp pırt bize gelmesini kabul etmezdim bunu da bil şartlarınız uymuyosa görüşleriniz farklıysa o da yurtta kalsın siz eve çıkın

♥gözyaşı♥;15014525 .!.:
Peki bu sözleri size yazdığından emin misiniz? bence başka bişeye de yazmış olabilir. Şeref vicdan felan sizin konunuzla alakalı değil çünkü. Tahminimce alınganlık yapan sizsiniz. Bu arada arkadaşınızla ev meselesine gelince sizi seviyor ve sizin yanınıza gelmek istiyor olabilir ama sevgilinizin ikinizin yaşadığı eve gelmemesini istemek ve bunu kabul etmemek en doğal hakkı. Her insanın bazı kuralları olabilir. O yüzden bunu çok alınganlık haline getirmeyin bence. Ona daha önceden sevgilim eve gelmeyecek demediğiniz gibi gelecekte dememişsiniz. Bu tür tercihler yüzünden birbirinizi incitmeyin bence. Ve eğer o mesaj sizeyse bu durumda uzak durursunuz olur biter.

cnm ben ev meselesini onun sonucları acıklanmadan önce konuştugumda sevgiliminde gelip kalabilceginden bahsediyordum ve hiç olumsuz bi tepki vermiyordu.ben onun kurallarına zaten saygı duyuyorum benim alınganlık yaptıgım sey onun kuralları olması değil cnm,bana daha önceden söyleseydi ona güvenip eve cıkmak isteyen baska arkadaslarımı reddetmezdim..
şimdi ne oldu ben onun yüzünden ortada kaldım resmen ve yurtta kalmak zorundayım(ki onu bile zor buldum):olmaz:

belki de ailesi izin verirken bu şartları koşmuştur eve erkek birinin geldiğini duyarsam seni okuldan alırım filan demişlerdir olamaz mı o da sana diyememiştir..

ayrıca ben de bi evde kalsam arkadaşımla sevgilisinin kız kardeşinin bizimle yaşamasını hele de erkek arkadaşonın zırp pırt bize gelmesini kabul etmezdim bunu da bil şartlarınız uymuyosa görüşleriniz farklıysa o da yurtta kalsın siz eve çıkın

kız kardeşi zaten bizimle yaşamıcaktı ve ben söyledim ona kız kardesnin baska bi yurtta kalacagını o konuda için rahat olsun dedim..seviglim zaten calıştıgı için öyle her allhın günü bizde olmayacaktı ayda 1-2 defa gelebilirdi zaten ona rahatsızlık vermemek için elinden geleni yapacak kadar düşünceli biri..benim anlamadıgım nokta beni bastan oyaladı eger ben bilseydim ev konusunda sonradan böyle bi problem yapacagını önceden yolumu cizerdim nerde kalacagım diye bi dünya arastırdım hatta kalktım gittim ev bakmaya pazarlık yaptım..şimdi bende yurttayım sayesinde...:umursamaz:

Bence böyle bişeyi istememesinin nedeni kendisinin sevgilisi olmaması. Durumu çekememesi. Bazı kızlar vardır sevgilisi olmadığı için çiftlerin yanına gelmezler sıkılırlar ezilirler büzülürler. Kendisinin sevgilisi olsa görürüm onu ben, her gün eve çağırır :D

buyuk ihtimalle oyle olacak samanthacım zaten..bakalım pazartesi okul acılıyor..aynı yurtta olursak işte o zaman seyreyle cümbüşü :)

Back