• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne iş anlamadım

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar ben oturdugum sehirin bir ilçesinde okuyorum.Sevgilimin kız kardeside benimle aynı yerde ama henuz lise ögrencisi.neyse gelelim konuya
benim lisede en yakın oldugum dostum dediğim ve lise bittikten sonrada her zaman görüştügüm yakın arkadasım tercihlerini yaparken benim oldugum yeride yazdı ve kazandı.
Bulundugum yerde kyk yurdu yok ve sadece 2 tane yurt var ben gecen sene yurtta kaldıgım için bu sene kesinlikle evde kalmak istiyorum demiştim arkadasımda kabul etmişti.Sevgilim de kız kardesinide bizimle birlikte eve cıkmasını istiyodu göz kulak olmamız acısından ve arkadasımn bundan haberi vardı.
neyse sonuclar acıklandı arkadasımn yanına gelicegini ögrenince ben ev bakalım diye tekrar söyledim ailesi ilk sene yurtta kalsın istiyomus..bende söyledim imkanları nerelerde kalınabileceğini öyle cok fazla secenek olmadıgını ve benmde gecen sene aynı durumu yasadıgımı kalıcak yer konusunda coook arastırdıgmı ve hatta yurtta olmanın zorlugnu cektigimi fln anlattıma arkadasıma yine bilsinler diye.kendileri arastırcklarmış dedi bende tamam dedim en doğal hakları sonucta kızlarını okula yolluyolar diye...
bu arada sürekli hbrleşiyorus tabi ne diyo ailen falan diye ben senin yanında olmadıktan snra ne anlamı var gelmemin oraya ama evde kalamam sen bnm yanıma gelirsin fln yaptı bende kesinlikle yurtta bi sene daha gecirmeyecgimi söyledim.en son annemi ikna ettim sanırım ev için diye hbr verdi bende sevindm tabi sonra ama bazı sartlarım var diye msj geldi söyle dedim seviglinin kardesiyle aynı ev olmaz dedi (ki seviglimide cok ii tanıyo ve kardesinide biliyo)aileme sevgilisinin kardesi bzimle yasayo die söyleyemem yalanda söylemem dedi
bende zaten kardesinin baska bi yerde liselerle kalıcagını sorun olmıcagını söyledim bi sey daha var dedi sevgilin eve gelemez ! :S
bende bu konuda bişey yapamam dedim (sonucta erkek arkadasım ailem biliyo laylaylom bi ilişki değil bunun farkında..)bunun böyle olacagını biliodun dedim yanıma geldiginde sokakta bırakıcak halim yok ya..
bu sefer tamam yaa sen zaten sadece onun için cıkmak istiyosun eve kendin bilirsin gibilerinden baya uzun sitem dolu bi msj attı.
bende gayet düzgün bi şekilde yurttan zaten memnun olmadıgımı o yanıma gelmese bile eve cıkacagımı ama tabi ki sevgiliminde istediği zaman yanıma geleblmesi acısından ev tutmanın mantıklı olcagını ama istemiyosa onu hiç bişeye zorlayamıcagımı söyledim bana yolun acık olsun umarım istediğin gibi bi ev arkadası bulursun dedi ve o günden sonra tekrar konuşmadık...
bugun facebookta ki durumuna '' vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...!!!! '' yazmış..benim ona karsı aldıgım bi tavır yok söyledigim tek bir kötü yada agır bi laf yok bu ev konusunu her konuştugumuzda onun eve gelebilecegini söyledigim halde hiç olumsuz birşey söylemeyen işler ciddiye binince çarkedip ortada bırakan o ama laf sokmaya calışan yine o..
ben anlamadım ne iş..

Bence ,arkadaşının tawrının nedeni ; ya seni çok sewiyor we paylaşmak istemiyor , ya da seni
kıskanıyor .
Bu yaşlarda olur böyle şeyler . Zamanla düzelir , sıkma canını yerimseniben

cok fazla cocukca davranıyo
bnde cok severim onu sonucta kac senemiz birlikte gecti ama yaptıgı normal değil ki..
nası ben onun düşüncesine isteğine saygı duyup sartlar uymuyosa kalmayalım diyosam onunda aynı sekilde tepki vermesini beklerken face te yazdıgı kırıcı..
bunun üzerine düşmelimiyim aramalımıyım bilmiorum
sonucta onun ilk senesi olucak orada ve yalnız olucak...

Bencede çok çocukca olmuş bu tavrı. Benim fikrim hiç üstüne düşmemen, aramaman ve laf sokma çabalarınada aldırış etmeyip üstüne alınmamandan yana. Arkadaşın bir süre sonra hatasını anlayacaktır diye düşünüyorum.

en iyisi sanırım gidene kadar aramamak benim acımdan ev işide tam anlamıyla netleşene kdr en azından..
bi yandan da yalnız kalsın istemiyorum biraz saftır benim arkadasım cabuk inanır herkese art niyeti var mı yok mu pek düşünmez...

Hiç sıkıntı yapma kendine . Sen üstüne düşeni yapmışsın . Zamanı gelince pişman olur yaptığına .
Kararını net olarak farkettir ama küskün de olma . İkinizde ailenizden uzakta olacaksınız .
Birbirinize destek olursunuz .

Ayrıca ; ben çok insanı saf zannettim ; ama anladım ki onlar değil ben safmışım . Bunu da sakın unutma !

Son düzenleme:
ya yapmayın arkadaslar ne sevmesi ne kıskanması.ohaoldumsmilekız sadece kendini düşünüor.bencillik bence..CADIARZU

Aynen!!!kaydirigubbakcemile5
Kız arkadaş bence hem bencil hem de fesat...
Uzak durmanızı tavsiye ederim..gamyoncuiremsu
Bu tarz insanlar zarar veriyor inanın..
Arkadaşı adına mutlu olmayan kişiden korkarım ben..:delphin:

'' vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...!!!! '' eger bu sozleri sana hitaben yazmissa, farkindamisin bilmem ama sana sere....z demis...anladigim kadariyla erkek arkadasini eve almani namussuzluk olarak goruyor..

sagolun kizlar yorumlarnz icin..dediginiz gibi belki ben saf saniyorum onu ama bilmiyorum aramamaya karar verdim kesinlikle.
faceteki sozu buyuk ihtimal bana yazdi cunku evde interneti yok ve nete girdiginde haber verirdi sende gel muhabbet edelim diye genellikle..
eve sevgilimin gelmesini namussuzluk olarak goruyosa artik zaten soyleneck bisey yok..ben sonucta yoldan gecen herhangi birini getirmiyorum eve 5senelik sevgilim ve onunda 5senelik arkadasi.ayrica biz birliktede gittik sevgilimn evine yemege kahvaltiya vs.

O nasıl bir laf ya sen zaten bu yuzden evi istiyorsun demiş birde..

Agzını burnunu kırardım o kızın vallahi gelmezse gelmesin deli mi ne

yazdiklarinizi okur okumaz ilk aklimdan gecen bu kizdan uzak durmaniz oldu.ileride kesinlikle zararini gorursunuz..araya mesafe girmesi cok iyi olmus..hic uzulme boyle biri icin.

cok cok saolun kızlar yaa iyiki yazmışım buraya...
olaya farklı bi açıdan tarafsız bakmak olaya cok iyi oluyomuş..
bende üzülüyodum sanki yarı yolda bırakmışım gibi geliyodu..

yari yolda birakilan siz olmussunuz..bastan herseyi biliyordu.
simdi mi akli basina gelmis.bu da yetmezmis gibi,farkli dusunceler icine girmis..

yani ne zmn bir araya gelsek ben yurttan bahsediyodum
sevglim calıştıgı için yanıma sık gelemediğini gelsede yurtta oldugum için kışın dışarda durmak istemediğimizi bi yerde de 2 saat oturup kalkmak zorunda kaldıgımızı zaten ayda 2-3 kere birbirimizi zor gördüğümüzü anlatıyodum.
oyle zaman oluyodu ki ben koskoca hafta sonu sadece yarım saat yemek molasında görebilmek için eve geliodum ki biz nerdeyse hergün bir aradaydık cok üzüldügümü biliyodu.eve cıkma konusunda da hep dile getirdim bunu ikimizde rahat edicez diye (yurttaki cektiğim zorluklarıda biliyodu bozuk yemek gelmesini kaloriferlerin bozulmasını soguktan dondugmuz zamanları calınana kıyafetlerimi paraları anlatmıştım)
evet iyi olur cok güzel olur bende cok istiyorum ne güzel bi arada olucaz ikimz diye tepki verirdi arkadasım..
demek yüzüme gülmüş amaa....

canım bencede hiç takılacak bir mevzu değil ,zorlamanında alemi yok,sen ona tüm şartları sunmuşsun ,gerekeni anlatmış yardımcı olmaya çalışmışsın ,ama o sana senin istemeyeceğin şartlar koşmuş ,üniversite hayatı bu ,elbette sevgilinde gelecek ,arkadaşında ,o sanırım henüz idrak edememiş yaşayacağı hayatı ,biz üniversitedeyken 4 arkadaş kalırdık ,bazı kurallarımız vardı ,erkek arkadaş gelse bile kalamaz ,aynı odada yatılamaz ,öyle ulu orta öpüşüp koklaşılamaz v.s gibi ,ama bazen öyle durumlar olurdu ki ders çıkışı 10 kişi toplanıp kızlı erkekli ,evde yemek yapar ,okey oynar ,deli gibi dans filan ederdik ,gençlik bu kurallara göre yaşanmıyor ,sen bırak arama bir süre ,o seni ararsa da yılışma ,biraz sert ol ok ,bırak o anlasın hatasını..

bende zaten ev arkadası buldum onulada konuştum bu durumu bnde herhngi bi erkek normal ark. gelmesini istemiorum dedim ev arakdsımda kesnlikle katılıyorum sana dedi..yani bence bizim sorunumuz kuralların uymaması değil beni sevgilimle kendi arasında secim yapmaya zorlamaya calışması gibi geliyor artık

takma kafanı arayıp sormada sen üztüne düşeni fazlşasıyla yapmışsın
düzenini boznaya hakkı yok

Allah'ın çömezi işte..
Seneye çok yalvarır sizinle ev arkadaşı olmak için , 3 metre yakınınıza bile yaklaştırmayın..

Uzak dur arkadaşım..Mesafe koy..
Onunkisi sadece ve sadece kıskançlık..
Herşeyi baştan biliyormuş, erkek arkadaşınıda tanıyormuş üstelik..
Dediğin gibi o seçim yapmaya zorlamak istemiş seni ama ağzının payını almış..
Bazı insanlar vardır, arkadaşlarını başkalarından kıskanırlar..Bu kız öyle biri sanırım..
Çüünkü hadi diyelim erkek arkadaşından erkek olduğu için çekiniyor..( ki evine gidip sofrasına bile oturmuş )
Pekiya onun liseye giden kız kardeşi ?
Buradan belli kıskandığı..
Boşver hiç aklına takma..
Arkadaşını başkalarından kıskanma huyu olan insanlardan zarar gelir..Tecrübe ile sabittir ;)

Back