Bu nasil gelinlik dedirtti!

Anlayanlar anladi herkes ayni seyi yazmadi bende tsk ettim zaten gereksiz uzadi

Bencede fazla gelinlik yuzunden gereksiz uzadi
Ek olarak erkeklerin birçoğuna entegre mi bilemiyorum şu aidiyet duygusu denen şey ama cidden neredeyse hepsi ailesine düşkün oluyor. Zamanla yeni bir aileleri olduğunu idrak edebiliyorlar. Edemeyenler de var evet ama bunu dert edinmen için çok erken adam sadece sevgilin bırak kocayı nişanlın bile değil güzelim. Şimdiden olumsuzluk avına çıkmana gerek yok ki.

Evet zaten ciddi dusundgmz icin gozlem asamasindayim umarim oyle olmaz
Umarım. Hemen kes at demem ama çok pozitif te olamayacağım. Ne var yani başka bir kadının gelinliği için nişanlısını üzecek?

Ayrıca kadınca bir kıskançlık bile olabilir. Gönlünü alsa ne olacak yani?

Sen haklısın. Dediğim gibi zamana bırakmakta fayda var.

Yakinda sozlenecegiz ciddiyiz canim ondan dusundum acaba akrabalarini onde mi tutacak diye

Gelinligi tarif etmemim sebebi gelini yermek degil size cidden begenilmicek biseyi sirf akrabasi diye savundugunu anlatmakti yoksa bizene

Konu sahibi arkadaşım bak sen anlamıyorsun, onun da zevki yok mu? BEĞENILMEYECEK GELINLIK nedir? Sen beğenmedin diye kimse beğenmeyecek mi? Akrabalarını sen savunmayacak mısın peki? Bence BDV'de çok durmaktan psikolojin erkek ailelerine karşı bozulmuş. Afedersin nem kapıyorsun. Çocuk sadece beğenmiş olamaz mı?

Kiskanip kotu niyetle de demedim ki oyle yapsam hakli dicem kiskanmama kizdi ama ben yakinligimzdan dolayi yorum.yaptim ona oda akrabasi diye savunmaya gecti

"Gelinliği çoğunluk beğendi" demek savunma, ve hatta gereksiz savunma mı oluyor? Duyan da " sanane be, kıskanmasana, bir daha akrabalarım hakkında bir lafını duymayayım" dedi sanır. Beğendiyse beğendim der. Hazmet veya hazmetme.

Oralari uzun uzun yazmadim ama savundu akrabasi diye sadece

Yakinda sozlenecegiz ciddiyiz canim ondan dusundum acaba akrabalarini onde mi tutacak diye
Tamam da sadece bir olayla bir yargıya varamayız ki. İspat edebilmen için daha çok gözlemlemen gerekir. Tepkiler bazen saati saatine bile değişebilir, canı sıkkındır, bir şeye bozuktur ne bileyim çok fazla etken olabilir ki buna bağlı olarak da bezgince bir cevap vermiş olabilir. Eşref saati meselesi canım kısacası. O yüzden biraz daha gözlemlemen lazım, hep böyle mi davranacak bir bak bakalım?

Yani boyle bir gelinligi sirf akrabasi diye savunmasi ki kiskanarak filan demedim yakiniz diye yorumumu yaptim ona bizde ciddiyiz cunku ama dusundurdu akrabasi diye onu daha yakin buldu da muhalefet oldu diye alindim

Gorsen anlardin demek istedgmi ama akrabasi oldgu icin boyle bi savunmaya girdgne eminim

Mesajı güncellendim bence yeniden göz at ya da neyse yazayım. Senin BDV'de takılmaktan ciddi ciddi erkek tarafının aile yapısına psikolojin bozulmuş kafanı takmışsın bence bir sakinleş önce. Akrabalarını savundu vayyyy ilerde de böyle mi olur bilmemne diye kafana takmışsın, anladım. Burada anlatılanları sentezliyorsun kendince. Ama her aile bir değil. Her adam da. Ayrıca sen kendi akrabalarını savunmayacak mısın mesela? E savunacaksın. Herkes HAKLI gördüğü tezi savunur. Ayrıca ısrarla anlamıyorsun savunmaktan ziyade gerçekten beğendiği için beğenmiş olamaz mı? Nem kapıyorsun ve kendini savunuyorsun ısrarla. Dünya senin beğenilerin etrafında olmaz ki. Herkesin zevki var ya.. Kaç yaşındasın gerçekten merak ettim..

Ne dedi başka? Sen ne dedin, o ne dedi?
Olmamis gelinligi diye olumsuz yorum yapinca hemen cogunluk begendi o kendi tasarladi diye savunmaya basladi bende cok sade olmus geline benzememis dedim ki bu yorumlari yakiniz diye sadece ona yaptim tartisma uzamasin diye benimde trzim degil diye konuyu kapatti ama hemen savunmaya gecmesi ilerde de bana karsi muhalefet olur mu boyle diye dusundrdu cunku ciddiyiz suanda

Ben yanlis anlamadiysam senin derdin gelinligi degil sevgilinin tepkisi.
Caktirmadan bir dedikodu yapayim demissin sevgilinle oda gereken cvbi vermis. Napsaydi seninle gelini cekistirip evet cok cirkin olmusmu deseydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…