- Konu Sahibi Quennhazel
-
Anlayanlar anladi herkes ayni seyi yazmadi bende tsk ettim zaten gereksiz uzadiBurada laf anlamayan biri varsa o da sensin. Kusura bakma. 15 sayfadır insanlar aynı şeyleri anlatmaya çalışıyor. Bir dön de aynaya bak. Eleştiri kaldıramazsınız ama elalemin gelinliğini çatır çatır eleştirir, bir de aynı düşünmeyen adamla kavga edersiniz. Sizler kendinize süs köpeği ya da kukla alsanıza, her dediğinize kafa sallasın filan. Elalemin kaç yaşına gelmiş adamlarının asabini bozacağınıza...
Ek olarak erkeklerin birçoğuna entegre mi bilemiyorum şu aidiyet duygusu denen şey ama cidden neredeyse hepsi ailesine düşkün oluyor. Zamanla yeni bir aileleri olduğunu idrak edebiliyorlar. Edemeyenler de var evet ama bunu dert edinmen için çok erken adam sadece sevgilin bırak kocayı nişanlın bile değil güzelim. Şimdiden olumsuzluk avına çıkmana gerek yok ki.Bencede fazla gelinlik yuzunden gereksiz uzadi
Umarım. Hemen kes at demem ama çok pozitif te olamayacağım. Ne var yani başka bir kadının gelinliği için nişanlısını üzecek?Evet zaten ciddi dusundgmz icin gozlem asamasindayim umarim oyle olmaz
Evet tartisilmaz burda gereksiz bi savnma oldu akraba diye onu sordum.zatenZevkler ve renkler tartışılmaz size ne?
Yakinda sozlenecegiz ciddiyiz canim ondan dusundum acaba akrabalarini onde mi tutacak diyeEk olarak erkeklerin birçoğuna entegre mi bilemiyorum şu aidiyet duygusu denen şey ama cidden neredeyse hepsi ailesine düşkün oluyor. Zamanla yeni bir aileleri olduğunu idrak edebiliyorlar. Edemeyenler de var evet ama bunu dert edinmen için çok erken adam sadece sevgilin bırak kocayı nişanlın bile değil güzelim. Şimdiden olumsuzluk avına çıkmana gerek yok ki.
Gelinligi tarif etmemim sebebi gelini yermek degil size cidden begenilmicek biseyi sirf akrabasi diye savundugunu anlatmakti yoksa bizene
Kiskanip kotu niyetle de demedim ki oyle yapsam hakli dicem kiskanmama kizdi ama ben yakinligimzdan dolayi yorum.yaptim ona oda akrabasi diye savunmaya gectiUmarım. Hemen kes at demem ama çok pozitif te olamayacağım. Ne var yani başka bir kadının gelinliği için nişanlısını üzecek?
Ayrıca kadınca bir kıskançlık bile olabilir. Gönlünü alsa ne olacak yani?
Sen haklısın. Dediğim gibi zamana bırakmakta fayda var.
Gorsen anlardin demek istedgmi ama akrabasi oldgu icin boyle bi savunmaya girdgne eminimKonu sahibi arkadaşım bak sen anlamıyorsun, onun da zevki yok mu? BEĞENILMEYECEK GELINLIK nedir? Sen beğenmedin diye kimse beğenmeyecek mi??
Oralari uzun uzun yazmadim ama savundu akrabasi diye sadece"Gelinliği çoğunluk beğendi" demek savunma, ve hatta gereksiz savunma mı oluyor? Duyan da " sanane be, kıskanmasana, bir daha akrabalarım hakkında bir lafını duymayayım" dedi sanır. Beğendiyse beğendim der. Hazmet veya hazmetme.
Oralari uzun uzun yazmadim ama savundu akrabasi diye sadece
Tamam da sadece bir olayla bir yargıya varamayız ki. İspat edebilmen için daha çok gözlemlemen gerekir. Tepkiler bazen saati saatine bile değişebilir, canı sıkkındır, bir şeye bozuktur ne bileyim çok fazla etken olabilir ki buna bağlı olarak da bezgince bir cevap vermiş olabilir. Eşref saati meselesi canım kısacası. O yüzden biraz daha gözlemlemen lazım, hep böyle mi davranacak bir bak bakalım?Yakinda sozlenecegiz ciddiyiz canim ondan dusundum acaba akrabalarini onde mi tutacak diye
Gorsen anlardin demek istedgmi ama akrabasi oldgu icin boyle bi savunmaya girdgne eminim
Ben olsam ben de savunurdum tanımadığımız halde bir çoğumuz savuduğuna göre akrabalıkla değil insanlıkla alakalı.Evet tartisilmaz burda gereksiz bi savnma oldu akraba diye onu sordum.zaten
Olmamis gelinligi diye olumsuz yorum yapinca hemen cogunluk begendi o kendi tasarladi diye savunmaya basladi bende cok sade olmus geline benzememis dedim ki bu yorumlari yakiniz diye sadece ona yaptim tartisma uzamasin diye benimde trzim degil diye konuyu kapatti ama hemen savunmaya gecmesi ilerde de bana karsi muhalefet olur mu boyle diye dusundrdu cunku ciddiyiz suandaNe dedi başka? Sen ne dedin, o ne dedi?
Hangimiz yorum yapmiyoruz ki bu konularda insanliktan cikardiniz yani pesBen olsam ben de savunurdum tanımadığımız halde bir çoğumuz savuduğuna göre akrabalıkla değil insanlıkla alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?