Bu nasil gelinlik dedirtti!

Bu Konudan sunu anladıkki erkek arkadasın dedikoduyu sevmiyor, bence buna sevinmelisin, dedikodu yapan erkek cok itici oluyor. Bak eger sana Haklısın gelinlik güzel değildi deseydi sen dahada uzatacaktın, ben olsam söyle yapardım böyle yapardım diye. Kadınız cünkü illa bunu yaparız konuyu hemen kapatmayız. Erkek arkadasında bunu bildiği icin ben begendim deyip konuyu kapatmak istemiş bana kalırsa

Sen bu olaydan yola cikip baya bayaa cozmussun yaa adam 3 yildir huzursuz birakti birakicak beni hey allahim ya

malesef sevmiyor bende onunla yakin oldgmz icin rahatca soylemek istiyorum o da oyle bi gelinlik giymisti ki tutamadim kendimi bundan sonra yapmicam ona yorum filan

Sen beğenmediğini belirtmişsin o da beğendiğini ne var ki bunda :) bence bencilce davranıyorsun sevdiğin kişi her konuda seninle aynı fikirde olmayabilir boşuna kırgınlık yapma zevkler ve renkler tartışılmaz. Birbirinizin düşüncelerine saygı gösterin. Saygı biterse sevgi tutmaz..

malesef sevmiyor bende onunla yakin oldgmz icin rahatca soylemek istiyorum o da oyle bi gelinlik giymisti ki tutamadim kendimi bundan sonra yapmicam ona yorum filan
Yapma bencede, ve dedikodu sevmeyen bir sevgilin oldugu icin şükret aranıda bozma bu konu Yüzünden

Ne fark eder ki?
Fark eder cunku simdiden boyle bir kiyaslamaya girilmesi cok sacma. Konu x konusu olsa 'nisanli bile degilsin' denir. O zaman sevgilisi de dusunmez mi 'daha aramizda resmi hicbir sey yok, tutmus akrabama laf ediyor. Bir de savununca kiziyor' diye.

Ayrica bir baska konuya soyle yazmissiniz. Konu sevgilisinin ailesiyle bir nisana katilacak olan uyenin konusu:

Sen o cemiyete hangi vasıfla gideceksin? Nesin yani? Sözlü mü, nişan lı mı, evli mi?

Yanlış işler bunlar. Kendini basitleştirme.

Demek ki bu tarz konulara yeri geldi mi onem veriyorsunuz. Biraz tutarlilik lutfen.

Yahu insanlari belli kaliplara koymaktan vazgecin. İste bu elalem ne der derdinden kimse icinden geldigi gibi giyinemiyor. O gelini de tebrik ediyorum medeni cesaretinden dolayi. Sevgilini de tebrik ediyorum senin gazina gelip ailesinin herhangi bir uyesini kotulemedigi icin.

Sen bu olaydan yola cikip baya bayaa cozmussun yaa adam 3 yildir huzursuz birakti birakicak beni hey allahim ya
3 yıl ne ki? Millet onca yıllık eşinden boşanıyor. Ha sen 3 yıla güvenerek mi sorun çıkarıyorsun yoksa? Gülerim buna. :)) 3 yıl hiç bir şeyin garantisi değil, kimseyi de vazgeçilmez kılmıyor bilesin.
Olduğun gibi devam et, ne yazsak boş bu konuya zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…