Bu nasil duvar? Aklim almiyor

Valla 1 senedir yandakileri idare ediyorum. artik idare edemiyorum dayanamiyorum yani suan tv sesi acik da bi nebze bastiriyor. birazdan uyku modunagececegim ama cok korkuyorum :/ dunden uykusuzum sebep kim? kim acabaaa haydi bilene 100 puaaan

Dün ben temizlik yaparken esime dış kapiyi sildirdim. Bugün bir saat yoktuk cocuklarla bi geldik benim kapimin eşiği yarim santim talaş olmuş karşıda tadilat vardı. Isciler gel benim kapi önümde halletmiş işlerini benim kapi önü full talaş dolmuş geçecek yer yok o derece cok sinirlendim. Eve girdim o talaşı supurdum bir de süpürgeyle kapimi tekrar temizledim. Karsiya gittim dedim ama işçiler yapmış. Karsi banyosunu yaptiriyor calisanlar benim kapimin önünde kapı kesiyor. Baska kadin olsa öyle bir carlardı ki ben yine kibarca uyardim. En iyisi müstakil mütevazi bir evin olacak . ohh kafa rahat..

profildekiler neyin heykeli :)

İlk oturduğum evde her gece aralıksız alt üst yan tam çözemedim hangisi ama bir horlama sesi ile irkiliyordum böyle birşey olmazdı sanki adam bizim yatak odasında horluyordu

Isten çıkip huzur bulmak istedigim tek yer olan evime geldigimde kafa dinlemek sessizlikte oturmak istiyorum. cunku isyeri cok gürültülü,ama ne mumkun?

abartisiz 1 saatir once erkegi sonra kizi haşladi. defol git diyebagiriyor kiza. dun eşim dediki "o kadin hep evde hicbi sosyal hayati yok, yazik". evden ders anlatiyor ing ogretmeni.

mesela suan sokaga cikma izni var cocuklara. ve suan dersiyok cunku dersleri mutfagimin bitisiginde anlatiyor. üstelik evleri de 4 oda nereden biliyorum cunku orayıistemistik yöneticibize burayi uygun gormustu. cok kucuk ya burasi.

neyse. 5 dk disari cikarabilir cocuklari. hava da cok guzel gunesli.

daraliyorum . kendi evimde. aile dramları beni boguyo

Cokk özür dilerim kahkaha attım anlattıklarıniza komik değil tabi ama resmen bende yaşadım o an okurken . anlatımıniz çok eğlenceli ama Allahta sizi güldürsun inşallah
Tek çare taşınmak kiraysa sayet

Içeriden duvarlara ince bir köpük ile yalitim yaptır belki biraz rahatlar ortalık tabi ev sabiysen

Benim de yatak odam yan dairenin yatak odasıyla bitisik herhalde orda yotong dedikleri bir beton duvar sadece içeriden yalıtım yapılmamış sanirim horlamalarini bilr duyuyorum kadınla adamın kavga etmesini falan çocuklarının seslerini kavgalarında hatta baya bir duyuluyor ne dedikleri kadın adama hayvan dedi mesela kapıları falan çarptılar birde yatak odası ben parmak ucumda yürüyecem nerdeyse bizim sesimiz gitmesin diye yatak odamda tv var açıp rahatla izleyemiyorum açsam sesini öyle bir kısıyorum ki kendim bile ne dediklerini anlamıyorum
Içeriden köpük yapistirip yapmak lazım aslında eşim öyle olur dedi en azından bu kadar ses gelmez falan bakalim yaza yapılır belki

Benimde böyle bi konsum vardı ve bende sinirden deli oluyordum ne yaptımda olmadı sonunda kulak tıkacı aldım yumuşak baya iyi oldu

Ahmetler bayadir yok

evde o kadar huzurluyumki

sen gideli cok sey oldu buralarda Ahmeet

Ahmetler donduuu oysa 1.5 aydir ne rahattim (((((

Ayni evde mi oturuyoruz acaba :)
Benim.alt kattaki abi mac oldu mu evi yıkar
Cocuklar top.oynar
Apartmanda bağırıs çağırış eksik olmaz pandemi buraya hic uğramadı zaten maske takan yok yani ya polis çağırın ya taşının ya da komsularla orta yol bulun

o kadar huzurluydumki evde sadece babalari yasiyodu ben bi de dusuk onleyici tedaviyle evdeyim 20gundur

simdi bu bulantilara bas agrilara ahmetin golleri eslik edecek imdaaaaaaat

Bunları neden yapmazlar bilmiyorum.neden zaman ayırmıyorlar çocukları dışarda koşturmaya. Ben her fırsatta çocukları alır dışarı çıkarım. Komşum da getirsin kendininkini oynasınlar isterim ama asla çıkmaz. Arıyordum ilk zamanlar sonra bıraktım gelmiyor zaten diye. O da evde bütün gün gelsin tv gitsin youtube

Ahmet yeter ahmet diye bagirin siz de.
nasil olsa isimleri ogrenmissiniz. Baya baya anons edin yeter diye

inan ben de bilmiyorum o anne yalvariyo artik yapma ahmet diye biz de burdan yalvariyoruz ahmet yapmaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…