- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ben temizlik yaparken esime dış kapiyi sildirdim. Bugün bir saat yoktuk cocuklarla bi geldik benim kapimin eşiği yarim santim talaş olmuş karşıda tadilat vardı. Isciler gel benim kapi önümde halletmiş işlerini benim kapi önü full talaş dolmuş geçecek yer yok o derece cok sinirlendim. Eve girdim o talaşı supurdum bir de süpürgeyle kapimi tekrar temizledim. Karsiya gittim dedim ama işçiler yapmış. Karsi banyosunu yaptiriyor calisanlar benim kapimin önünde kapı kesiyor. Baska kadin olsa öyle bir carlardı ki ben yine kibarca uyardim. En iyisi müstakil mütevazi bir evin olacak . ohh kafa rahat..Biz birde iki kişiyiz şuanda ve yakında bebeğimiz olacak, eminim o zaman da bebek sesi için arayacak, şikayet edecekler. Eşim çok yüz verdi. Bir sert tepki verse sürekli böyle şikayet edemezler de eşim yumuşak davranıyor. Bebek odasının parkesini vs yaptırırken bile eşim haber verdi rahatsız olmasınlar kusura bakmasınlar diye, sanki onlar evde tadilat yaparken bizş arayıp haber veriyorlarmış gibi... Çok yüz verdi.
profildekiler neyin heykeli :)Dün ben temizlik yaparken esime dış kapiyi sildirdim. Bugün bir saat yoktuk cocuklarla bi geldik benim kapimin eşiği yarim santim talaş olmuş karşıda tadilat vardı. Isciler gel benim kapi önümde halletmiş işlerini benim kapi önü full talaş dolmuş geçecek yer yok o derece cok sinirlendim. Eve girdim o talaşı supurdum bir de süpürgeyle kapimi tekrar temizledim. Karsiya gittim dedim ama işçiler yapmış. Karsi banyosunu yaptiriyor calisanlar benim kapimin önünde kapı kesiyor. Baska kadin olsa öyle bir carlardı ki ben yine kibarca uyardim. En iyisi müstakil mütevazi bir evin olacak . ohh kafa rahat..
Amasyadan. Leyla ile mecnununprofildekiler neyin heykeli :)
Ben amasyada oturuyorum sen de mi burdasınAmasyadan. Leyla ile mecnunun![]()
Hayır devre mülk tanıtımı icin gitmiştik (lütfen kanmayın bu tür seylere biz kandık siz kanmayin başınız yanar) orada mola vermiştik. Resim falan çekinmiştik.Ben amasyada oturuyorum sen de mi burdasın![]()
Ahmetler donduuu oysa 1.5 aydir ne rahattimSuan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
Ayni evde mi oturuyoruz acaba :)Suan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
o kadar huzurluydumki evde sadece babalari yasiyodu ben bi de dusuk onleyici tedaviyle evdeyim 20gundurAyni evde mi oturuyoruz acaba :)
Benim.alt kattaki abi mac oldu mu evi yıkar
Cocuklar top.oynar
Apartmanda bağırıs çağırış eksik olmaz pandemi buraya hic uğramadı zaten maske takan yok yani ya polis çağırın ya taşının ya da komsularla orta yol bulun
Bunları neden yapmazlar bilmiyorum.neden zaman ayırmıyorlar çocukları dışarda koşturmaya. Ben her fırsatta çocukları alır dışarı çıkarım. Komşum da getirsin kendininkini oynasınlar isterim ama asla çıkmaz. Arıyordum ilk zamanlar sonra bıraktım gelmiyor zaten diye. O da evde bütün gün gelsin tv gitsin youtubeoyle bağıriyorki. alt kattakinin kocasiyla yan dairedeki kadin bagirmakta yarisirlar.
suan mesela hava cok guzel. ahmeti ve kardesini alsa hemen ileride bakkalin orda bi arasi var bakkaldan cikolata alsalar arazide de ahmet biraz topunu oynasa enerjisini atsa ne olur ha ne olurdayanamiyorum
inan ben de bilmiyorum o anne yalvariyo artik yapma ahmet diye biz de burdan yalvariyoruz ahmet yapmaaaaaaBunları neden yapmazlar bilmiyorum.neden zaman ayırmıyorlar çocukları dışarda koşturmaya. Ben her fırsatta çocukları alır dışarı çıkarım. Komşum da getirsin kendininkini oynasınlar isterim ama asla çıkmaz. Arıyordum ilk zamanlar sonra bıraktım gelmiyor zaten diye. O da evde bütün gün gelsin tv gitsin youtube