bulasik yikarken bana terelliler geldiydi gecen aylarda nasil saydim doktum varyaa bagira bagira
Ahmet yeter ahmet diye bagirin siz de.
nasil olsa isimleri ogrenmissiniz. Baya baya anons edin yeter diye
Ahmet oldukca meshur anladigim kadariylabulasik yikarken bana terelliler geldiydi gecen aylarda nasil saydim doktum varyaa bagira bagira
o jafta annesi "ahmet yapma insanlar rshatsiz oluyo ahmet" diye uyardi ama sonrasi yine fos :/
aynisiAyni evde mi oturuyoruz acaba :)
Benim.alt kattaki abi mac oldu mu evi yıkar
Cocuklar top.oynar
Apartmanda bağırıs çağırış eksik olmaz pandemi buraya hic uğramadı zaten maske takan yok yani ya polis çağırın ya taşının ya da komsularla orta yol bulun
amin cok kinarsam benim cocugum da ahmet gibi olursa diye korkuyorumAhmet oldukca meshur anladigim kadariyla
Allah kolaylik versin.
Olmaz insallah ne diyelim. Cocuk isi de sans. Bazen hic de yetistirdiginiz gibi olmuyor,isler ters gidebiliyor.amin cok kinarsam benim cocugum da ahmet gibi olursa diye korkuyorum
insallah hayirlisi olur yarin kontrolum var uzun aradan sonrq guzel haberler duymaya cok ihtiyacim var. söz artik ahmete de bisey demicemOlmaz insallah ne diyelim. Cocuk isi de sans. Bazen hic de yetistirdiginiz gibi olmuyor,isler ters gidebiliyor.
Allah hayirli evlatlar versin,saglikla huzurla mutlulukla insallahinsallah hayirlisi olur yarin kontrolum var uzun aradan sonrq guzel haberler duymaya cok ihtiyacim var. söz artik ahmete de bisey demicem
Kulak tıkacı alın istersenizinan ben de bilmiyorum o anne yalvariyo artik yapma ahmet diye biz de burdan yalvariyoruz ahmet yapmaaaaaa
Malesef apartman hayatıSuan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
ben de soyleniyorum bazen ama o kadsr gurultulerki duymuyorlar beniBenim alt kattakide çocuğuna mikrofon almış çocuk 9 yaşında sesimiz gitmiyosa garantiye alalım dediler heralde bir iki uyardım bi gün tansiyonum yüksek yatıyorum baktım yine almış mikrofonu bişiler konuşup duruyo çıldırdım ama öyle böyle değil g..ze girsin o mikrofon diye bağırdım evde ses kesildi
Abi apartmanda mikrofon nedir yaa çocuğa oyuncak diye mikrofonmu alınır hadi çocuk istedi hiç mi aklın fikrin basmadı biz merada mı, yaşıyoruzz düğün salonumuz mu varr, sahneye mi çıkacam ,ben bunu niye alıyorum diye hiç mi bi ışık çakmadı kafanda
Yorumları okumadan direk cevap veriyorum sizi çok çok iyi anlıyorum bizim başımızda da bu beladan var tüm komşularımız ayrı Bi dengesiz ahlaksız insanlar ev almak önemli değilmiş komşu önemliymiş sinir krizi geçiriyorum bende kendi evimde nefesim daralıyor çözüm bulursanız lütfen bana da yazınSuan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
kendi evinde huzursuz olur mu insan valla oluyorum ya evin icinde oyle yuruyo ki yukardaki gümbegümgüm ramazan davulu caliyo sanki yer sallaniyo zınk zınk herbiri ayri alem ayyYorumları okumadan direk cevap veriyorum sizi çok çok iyi anlıyorum bizim başımızda da bu beladan var tüm komşularımız ayrı Bi dengesiz ahlaksız insanlar ev almak önemli değilmiş komşu önemliymiş sinir krizi geçiriyorum bende kendi evimde nefesim daralıyor çözüm bulursanız lütfen bana da yazın
Bizdekileri duysan açık kalır yandaki adam annesini dövüyor güm güm kadın desen ağzı bozuk küfürbaz çamaşır asıyoruz hemen görüp beş dk sonra halı muhtelif tüm kirli şeyleri silkiyo sabahın beş ve altısında balkon demirlerine fırçayı vura vura balkon yıkıyor her gün ona uyanıyorum karşı daire adam televizyonunu balkonda seyrediyo daha ne yazayım daha onlarca sayarımkendi evinde huzursuz olur mu insan valla oluyorum ya evin icinde oyle yuruyo ki yukardaki gümbegümgüm ramazan davulu caliyo sanki yer sallaniyo zınk zınk herbiri ayri alem ayy
Allah bagislasin ben de Ahmetler burda degilken hamile oldugumu ogrendim ♡ Ama biraz riskli bir surecte evde ilacli tedavideyim. Yarin da kontrole gidicem umarim hersey yolundadir..Valla kusura bakmayın ama güldüm.Yazdıklarınızın hepsini okudum evet çok sinir bozucu ama çok tatlı bir anlatımınız varBenim eşimin adı da Ahmet,erkek çocuğuna hamileyim.Bir Ahmet de bize mi geliyor dedim Ben de bizim apartmanın sessizliğinden şikayet ediyordum.6 daireyiz.Bizim dışımızdaki 5 daire emekli karı kocalar.Diyordum hep şöyle yaşımıza uygun birileri olsaydı diye,vazgeçtim sanırım apartmana ekşını biz getireceğiz
benim eski apartman boyleydi. ne maceralarim var ay. bi ara anlatirim onlari da.Bizdekileri duysan açık kalır yandaki adam annesini dövüyor güm güm kadın desen ağzı bozuk küfürbaz çamaşır asıyoruz hemen görüp beş dk sonra halı muhtelif tüm kirli şeyleri silkiyo sabahın beş ve altısında balkon demirlerine fırçayı vura vura balkon yıkıyor her gün ona uyanıyorum karşı daire adam televizyonunu balkonda seyrediyo daha ne yazayım daha onlarca sayarım
Yazık Ahmet’e de.Çocuğun dışarı çıkmaya ihtiyacı var.Allah bagislasin ben de Ahmetler burda degilken hamile oldugumu ogrendim ♡ Ama biraz riskli bir surecte evde ilacli tedavideyim. Yarin da kontrole gidicem umarim hersey yolundadir..
bugun icimden dedim ki ya cocugum Ahmet e benzerse, ay korktum çok.
ama sonra dusunuyorum 9 ay Ahmetle nasil gececek okullar da kapali...
nereye gittiyse belki kir dag bayira gitmistir biraz kosmustur rahatlamistir dicem ama burda da anasi hic disari cikartmiyorduki cocuklari. umutsuzum.tum enerjiyi fulleyip geldi galiba
Minik flamingom dogsa buyuse annesi alip onu ne parklara goturecek ne bahcelere ne pikniklere.. kediler beslicez kuslar beslicezzz sporlar yapicaz tavsan gibi bayirlarda ziplicaz şu 9 ay saglikla gecse alsam kucagima ay inşallahYazık Ahmet’e de.Çocuğun dışarı çıkmaya ihtiyacı var.
İnşallah kontrolünüz çok güzel geçerBoşverin Ahmet’i siz,takın kulaklığı dinlenmenize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?